Sziasztok,

2022-re azt kívánjuk, hogy:
✔ legyetek, legyünk mindannyian egészségesek
✔ aki már visszatért hozzánk, maradjon kitartása, energiája és motivációja tovább edzeni nálunk
✔ aki halogatta, hogy újra rendszeresen mozogjon, nyerjen erőt és lendületet a januári újrakezdéshez
✔ mindenkinek legyen bátorsága a saját útját járni, és ez az út hosszabb vagy rövidebb ideig keresztezze a mi Mayas utunkat is
✔ aki pedig hiába szeretne, de még nem csatlakozhat a csapatunkhoz, annak legyen elég türelme kivárni azt az időt, amikor újra találkozhatunk a Mayaban!

Legyen 2022 az az év, amikor újra és még mindig inspirálhatunk Benneteket arra, hogy mozgással tegyetek az egészségetekért, ne hiányozzunk egymásnak és minél többen, és többször veregethessétek meg büszkén a vállatokat a nálunk töltött órák után! Szeretettel és őszinte hálával várunk Benneteket az új évben is!

Egy új év kezdete remek lehetőség bárkinek ahhoz, hogy akár mozogni kezdjen, akár új elhatározásokat hozzon. A csoportos óráinkon kívül az alábbiakkal tudunk segíteni Nektek céljaitok elérésben:
 SZEMÉLYI EDZÉS (egyénileg vagy párban): 
A személyi edzés alapos állapotfelmérésre, az edzéscélok pontos kijelölésére alapuló, személyre szabott, egyéni ütemben végzendő edzésprogram, ami csak a Tiéd!
Milyen estekben javasolt:
• hosszú ideje jársz csoportos órákra, és nem vagy elégedett az eredménnyel
• edzés közben fáj a vállad, derekad térded, így bizonyos gyakorlatokat nem tudsz helyesen kivitelezni
• teljesítményed növelni szeretnéd az élsportban vagy a hobbisportban
• edzéscélod gyorsabban szeretnéd elérni
• általános kondíció javítás
• műtét vagy sérülés után vagy, és szeretnél elkezdeni mozogni vagy visszatérni a sportéletbe
• táplálkozási tanácsok
• testtudat-növelés, mozgásminőség, testtartásjavítás
Személyi edzőink: Barna Anita, Kis Szandi, Kisbalázs Orsi, Pintér Zita és Molnár Évi
Időpont: A személyi edzés egyéni időpont egyeztetéssel történik. * A személyi edzés ára: 5.500 Ft/60 perc * 8 alkalmas bérlettel: 4.875 Ft/60 perc, 39.000 Ft/bérlet
Ha szeretnétek személyi edzésre jelentkezni, írjatok egy rövid e-mail-t a cél, gyakoriság, ideális időpont megadásával ITT!, és segítünk kiválasztani a megfelelő edzőt hozzá!

 Ha AJÁNLANÁTOK bennünket: 
 1. MAYA+ program 
Aki olyan ÚJ vendéget hoz magával a Mayaba csoportos órára, aki még sohasem járt nálunk, tetszőleges italt választhat a büfénkben. Az új vendégünket pedig megajándékozzunk egy 10%-os kuponnal, amit 4 hétig egyszeri bérletvásárlásra tud felhasználni.
 2. 50%-os kedvezmény ÚJ VENDÉGEKNEK 
Aki még sohasem járt a Mayaban, a honlapon tud egy egyszeri 50%-os kedvezményre jogosító KUPONRA regisztrálni ITT!, amivel bármilyen órarend szerinti órákon egyszeri alkalommal féláron tud részt venni!
Szeretettel várunk Benneteket, támogatásotokat köszönjük!

 SZOMBAT REGGELI IDŐPONT VÁLTOZÁS! 
Január 8-tól SZOMBATONKÉNT visszatérünk a "téli" időszámításra, és Kisbalázs Orsi reggeli első órája 8:00 óra helyett 9:00 órakor kezdődik:
- 9:00-10:00 óra ZSÍRÉGETŐ óra - Levendula terem, Orsi
- 9:00-10:00 óra AIR jóga óra - Jázmin terem, Erzsi
- 10:00-11:00 óra ALAKFORMÁLÓ óra - Levendula terem, Orsi
- 10:00-11:00 óra AIR kids óra (8-14 év) - Jázmin terem, Erzsi
Gyertek, és szülők/nagyszülők eddzetek EGYÜTT a gyerekekkel 10:00 órakor! Orsi óráira NEM kell bejelentkezni, Erzsi AIR kids órájára ITT! tudtok regisztrálni. Nagy szeretettel várjuk minden régi, új vagy újrakezdő vendégünket!

 DUPLA óra SZOMBATON 10:00 órakor gyerekeknek és felnőtteknek! 
Január 8-tól minden SZOMBATON délelőtt egyidőben sportolhattok nálunk:
- 10:00-11:00 óra között AIR kids órát tart a 8-14 éves iskolásoknak Kása Erzsi a Jázmin teremben, bejelentkezés: ITT!
- 10:00-11:00 óra között a Levendula teremben Kisbalázs Orsi várja a 14+ korú vendégeinket egy hatásos ALAKFORMÁLÓ órával (bejelentkezni nem kell)
Gyertek, és mozogjatok együtt! Szeretettel várunk mindenkit!

 HOMLOKLEBENY TERÁPIA indul kisiskolások számára január 3-tól a Mayaban Gyurik Ildi terapeuta vezetésével! 
A homloklebeny terápia egy speciális mozgásterápia, melynek folyamán mozgásos gyakorlatok segítségével ingereljük a frontális lebeny területét. A foglalkozások 90 percesek, melyek ideje alatt először egyszerűbb, majd folyamatosan nehezedő mozgásos feladatok elé állítjuk a gyermekeket. A terápia alapgyakorlatai az Alapozó Terápia módszerben is megtalálhatók.
Segítené a tanulásban a gyermekét?
A homloklebeny terápiát a tanulási-, figyelemtartási-, koncentrációs problémák, ADHD, ADD esetén ajánljuk. Csoportjaink heti két alkalmas rendszerességgel indulnak: hétfőn és szerdán 17:30-19:00 óra között.
A mozgással elsajátított, begyakorolt, több területet egyszerre aktiváló – beszéd, gondolkodás, mozgás – gyakorlatok által tanulási helyzetben is aktiválódnak a tréningezett készségek. Tanulási nehézségekkel, autizmussal, ADHD-val küzdő gyermekeknek ajánljuk.
A tanulási nehézségek ebben az esetben nem a részképesség problémákat jelentik, hanem inkább a feladatok megtervezésének, megszervezésének, az automatikus tevékenységek összehangolásának, a rugalmas gondolkodás nehézségét, hiányát. A gyermekeknek segít abban, hogy gondolkodásuk rugalmasabbá váljon, napirendjük tervezettebb legyen,viselkedésük kiegyensúlyozottabbá váljék. A csoportfoglalkozáson való részvétel feltétele egy 90 perces FELMÉRÉS.
 Felmérést végzi és a foglalkozásokat tartja:  Gyurik Ildikó Alapozó terapeuta, Homloklebeny tréner *  Felmérés ára:  13.000 Ft/90 perc *  Homloklebeny foglalkozás díja:  26.000 Ft/hó (8 alkalom, 3.250 Ft/90 p.)
 A csoport tagjainak életkora:  9-12 év *  A foglalkozások időpontja:  hétfő és szerda 17:30-19:00 óra *  Felmérés és foglalkozás helyszíne:  Maya Fitness *  Jelentkezés:  hétköznap és hétvégén 17:00 óra után a +36-31/200-5890-es telefonszámon, Gyurik Ildikónál * Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

 Évindító TABATA+tartáskontroll óra Zitával január 8-án szombaton 18:00-19:00 óra között! 
Az óráimon mindig hangsúlyt fektetek a stabilizáló izmok aktivizálására, amelyek alapot adnak az erőfejlesztő gyakorlatok pontos kivitelezéséhez.
A legtöbb gyakorlatomat - ahol erre lehetőséget találok - megfűszerezem például instabil felületekkel, vagy egyéb, az egyensúlyt megzavaró testhelyzettel, esetleg eltérő súlyok használatával a jobb, illetve bal kézben; amelyek intenzívebben bekapcsolják a stabilizáló izmokat.
A haladók már tudnak figyelni a helyes testtartásra, a gyakorlatok pontos kivitelezésére, ezért ők dolgozhatnak intenzívebben is.
Aki még nincs ezen a szinten az folyamatos instruálást kap a helyes testtartásra annak megtartására vonatkozóan és természetesen abban az intenzitásban, ahol erre biztonságosan lehet figyelni.
Ez az óratípus mindenkinek ajánlott, kezdők is bátran részt vehetnek!
 IDŐPONT:  január 8. szombat, 18:00-19:00 óra * Oktató: Pintér Zita * Részvétel jeggyel vagy bérlettel * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk minden régi és új vendégünket!

 Extra hétvégi 60 perces Kínai gerinctorna Gabival január 8-án szombaton 18:00 órakor! 
A WU SHUANG DAO YIN kínai gerinctorna mozgás és légzésterápián alapuló gyakorlatokból áll. A torna több mint kétezer éves múltra tekint vissza. Alapja a kínai orvoslás, amely a megelőzéssel foglalkozik, a cél az egészség megtartása. Ez a fajta gerinctorna lassú, nagy amplitúdójú, statikusan feszítő mozgásokból, légző gyakorlatból és a gyakorlatokhoz kötött keleti zenéből áll. Rendkívül fontos a gyakorlatok közben a légző gyakorlatok helyes kivitelezése, amely nemcsak méregteleníti a szervezetet, és jó hatással van a vérnyomásra, hanem erősíti a test védőrendszerét, és növeli a tüdőnk kapacitását.
A torna nyújtja az izmokat, csökkenti az ízületi beszűküléseket, rövidüléseket, növeli a mozgás-spektrumot, aktiválja az ízületi folyadék képződését. A gerinc melletti izmok megnyújtásával a porckorongok levegőhöz jutnak, és a gerinc mellett futó idegszálak felszabadulnak. A gyakorlatok testtudatosságot adnak és megtanítanak arra, hogy külön-külön is odafigyeljünk egy-egy izomcsoportra a mozgás során. A beszűkült izmoknak nyújtásra van szükségük, hogy újra rugalmassá váljanak, és ne fájjon többé semmilyen mozdulat! A gyakorlatokat a gerincre fókuszálva a nyaki-, háti- és deréktáji szakaszokra fejlesztették ki. A különböző gerincproblémákra, mint pl. a discushernia (porckorongsérv), scoliosis (gerincferdülés), schmorl-csomó, kopásos gerincbetegségekre találhatóak olyan gyakorlatok, amelyek nagymértékben javíthatnak a problémákon, sőt rendszeres tornával akár meg is szüntethetőek!
 IDŐPONT:  január 8. szombat 18:00-19:00 óra * Oktató: Koszorus Gabi * Részvétel jeggyel vagy bérlettel * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk minden régi és új vendégünket!

 FELNŐTT KEZDŐ SMINKTANFOLYAM január 8-án szombaton 9:00-15:00 óra között Molnár Évivel! 
A tanfolyamra azokat várjuk, akik saját magukat szeretnék megtanulni kifesteni. A sminktanfolyam elméleti és gyakorlati foglalkozást jelent, ahol megtanulod az összes fontos lépést, hogy a végén a számodra legelőnyösebb sminket tudd elkészíteni magadnak. Nagy hangsúlyt fektetünk az árnyékolásra, a legszükségesebb anyag- és eszközismeretre, valamint az adott arc- és szemformához illő konkrét kifestési módok begyakorlására, így lépésről lépésre elsajátíthatod a sminkelés alapjait és azt, hogy hogyan készíthetsz magadnak könnyedén egy profi nappali, esti illetve alkalmi sminket.
Tematika - Elmélet:
✔ smink fajták és eszközeik
✔ színtípusok
✔ korrigálási lehetőségek
✔ sminkelés menete
Tematika - Gyakorlat:
✔ ismerkedés az eszközökkel
✔ arc-, szemformák meghatározása egyéneként
✔ fél arc sminkelése segítséggel
✔ másik fél arc sminkelése önállóan)
✔ szépségápolás, színtanácsadás
✔ meglévő sminkeszközök "átvizsgálása"
✔ sminkeszközök használata, technikák-trükkök
✔ személyre szabott vázlatok
 IDŐPONT:  január 8. szombat 9:00-15:00 óra között (6 óra) * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Részvételi díj: 20.000 Ft/fő, AJÁNDÉKBA adunk egy profi ecsetkészletet! * Bejelentkezés ITT!

 Hagyományos és világító ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek JANUÁRBAN is! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  január 16. vasárnap, 9:00-13:00 (4 óra) * VILÁGÍTÓ festmény: Cica fényfűzérrel * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril + világító festék
 IDŐPONT:  január 22. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Sárga sörányű ló * Életkor: 9 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  január 23. vasárnap, 9:00-12:00 (3 óra) * Festmény: Pingvin piros sállal * Életkor: 5 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  január 23. vasárnap, 13:00-17:00 (4 óra) * Festmény: Színes nő * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  január 29. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * VILÁGÍTÓ festmény: Cipő * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril + világító festék
 IDŐPONT:  január 30. vasárnap, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Gésa esernyővel * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
Létszám: 8-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Pintér Zita, Komlóné Takács Hajnalka és Vágó Andrea masszőreinkhez bejelentkezni!
A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT