Sziasztok,

Időről-időre indokolttá válik, hogy néhány fontos dologban a segítségeteket, közreműködéseteket kérjük:
- A termeinkbe TILOS utcai cipővel bemenni! Sajnos napi szintű probléma, hogy valaki az utcáról belépve rögtön a terembe megy, ami TILOS, hiszen még ha lábat is töröl, mindenképpen port, sarat, vizet visz be a terembe, amely nemcsak balesetveszélyes, hanem higiéniai szempontból is kifogásolható. Határozottan megkérünk Benneteket, hogy a terembe KIZÁRÓLAG olyan cipőben lépjetek be, amit csak a teremben használtok. Ne vegyétek zaklatásnak, ha a recepciósok a fenti problémával találkozva megkérnek Benneteket, hogy az utcai cipőtöket hagyjátok a terem előtt! Közös érdekünk, hogy az utcai piszok ne kerüljön be a termekbe.
- A havas, esős, saras napokon különösen fontos, hogy az öltözőszekrényekbe NE tegyétek be az utcai cipőtöket, hanem hagyjátok őket a padok, a fogasok alatt!
- Megkérünk Benneteket, hogy a gyerekeket NE engedjétek el pénz nélkül azokra az órákra, ahová nincs már érvényes bérletük, vagy jegyet kellene venniük! Szívszorító, ahogy állnak bizonytalanul és zavarban a recepció előtt. Mindenkit be szoktunk engedni, de kíméljétek meg őket ettől a kellemetlen és kényelmetlen helyzettől!
- A recepciónál külön gyűjtjük a műanyag hulladékot, így megkérünk Benneteket, hogy a kiürült palackokat és műanyag csomagolóanyagokat NE dobjátok bele az öltözőkben, mosdókban található szemetesekbe.
KÖSZÖNJÜK!

 90 perces Évindító Zumba® Party január 22-én szombaton 18:30 órától Mónival és Erikával! 
Helló Lányok, Fiúk! Idén még nem is Zumba partyztunk! Pedig már január közepe van! No, de aggodalomra semmi ok, lesz Zumba party!
A 1,5 órás eseményt pedig nem egyedül vezényelem le, hanem az én mesés és nagyszerű oktatótársammal, Erikával közösen. Új évet kezdtünk, de van, ami nem változik; hozzuk a jó zenéket, a szuper koreográfiákat, a remek hangulatot! Ne hagyd ki a Maya idei első Zumba partyját, mert tutibizti jó lesz!
 IDŐPONT:  január 22. szombat 18:30-19:55 között (85 perc) * Oktató: Varga Mónika és Erika * Részvétel jeggyel (2.600 Ft) vagy bérlettel (85', 55' + 600 Ft, AYCM + 600 Ft) * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Extra hétvégi 60 perces Kínai gerinctorna Gabival január 22-én szombaton 18:30-kor! 
A WU SHUANG DAO YIN kínai gerinctorna mozgás és légzésterápián alapuló gyakorlatokból áll. A torna több mint kétezer éves múltra tekint vissza. Alapja a kínai orvoslás, amely a megelőzéssel foglalkozik, a cél az egészség megtartása. Ez a fajta gerinctorna lassú, nagy amplitúdójú, statikusan feszítő mozgásokból, légző gyakorlatból és a gyakorlatokhoz kötött keleti zenéből áll. Rendkívül fontos a gyakorlatok közben a légző gyakorlatok helyes kivitelezése, amely nemcsak méregteleníti a szervezetet, és jó hatással van a vérnyomásra, hanem erősíti a test védőrendszerét, és növeli a tüdőnk kapacitását.
A torna nyújtja az izmokat, csökkenti az ízületi beszűküléseket, rövidüléseket, növeli a mozgás-spektrumot, aktiválja az ízületi folyadék képződését. A gerinc melletti izmok megnyújtásával a porckorongok levegőhöz jutnak, és a gerinc mellett futó idegszálak felszabadulnak. A gyakorlatok testtudatosságot adnak és megtanítanak arra, hogy külön-külön is odafigyeljünk egy-egy izomcsoportra a mozgás során. A beszűkült izmoknak nyújtásra van szükségük, hogy újra rugalmassá váljanak, és ne fájjon többé semmilyen mozdulat! A gyakorlatokat a gerincre fókuszálva a nyaki-, háti- és deréktáji szakaszokra fejlesztették ki. A különböző gerincproblémákra, mint pl. a discushernia (porckorongsérv), scoliosis (gerincferdülés), schmorl-csomó, kopásos gerincbetegségekre találhatóak olyan gyakorlatok, amelyek nagymértékben javíthatnak a problémákon, sőt rendszeres tornával akár meg is szüntethetőek!
 IDŐPONT:  január 22. szombat 18:30-19:25 * Oktató: Koszorus Gabi * Részvétel jeggyel vagy bérlettel * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk minden régi és új vendégünket!

 Dupla vasárnapi extra óra Szintai Anitával január 23-án: 17:00 órától 75 perces Méregtelenítő YIN-YANG jóga óra, utána 18:30 órától szintén 75 perces JÓGA NIDRA mély relaxáció HANGFÜRDŐVEL! 
Sok szeretettel várunk Benneteket január 23-án vasárnap egy dupla órára, ahol: a 75 perces Méregtelenítő YIN-YANG jóga óra során légzésmeditációval, majd puha áramlásokkal, lassú flow gyakorlással hangolódunk az órára és készülünk fel a statikus yin gyakorlásra. Ezen a jógaórán tudatosan olyan jóga-ászanákból és légzőgyakorlatokból álló gyakorlatokat válogatok, amelyek hatékonyabban segítik elő testünk természetes méregtelenítő folyamatait.
Az óra eleji yangosabb, dinamikusabb, energikusabb gyakorlást követően beleengedjük magunkat a yin mozdulatlanságába, ahol hosszú perceket fogunk eltölteni egy-egy pózban, melyek fókuszában a méregtelenítés áll majd.
A jógagyakorlásodat összekötheted egy 75 perces tibeti hangtálas hangfürdővel, és jóga nidrával is, melyet az óra után tartunk közvetlenül.
A jóga órát követően egy 75 perces JÓGA NIDRA mély relaxációra hívunk Benneteket HANGFÜRDŐVEL. A jóga nidra a tudatos, mély lazítás technikája. Jógikus alvás, amely az önfejlesztés egyik nagyon hatásos eszköze. A jóga nidra során nem csak testi szinten, hanem mentálisan és érzelmileg is teljesen ellazulunk, miközben az ébrenlét és az alvás közötti állapotban relaxálunk. A mély relaxáció állapotának elérését ezen az estén a tibeti hangtálakkal támogatjuk meg, melyek nem csak csodás hangszerek, hanem csodás terápiás eszközös is.
 IDŐPONT:  Méregtelenítő YIN-YANG jóga óra: január 23. vasárnap 17:00-18:15 óra (75 perc) * JÓGA NIDRA mély relaxáció HANGFÜRDŐVEL január 23. vasárnap 18:30-19:45 óra (75 perc) * Részvételi díj: 3.500 Ft/fő/75 perc, a két foglalkozás díja EGYÜTT 6.000 Ft/fő * Oktató: Szintai Anita, Yin-, Vinyasa Flow- és Hatha jóga oktató és gyógyító hangok tanácsadó * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk minden régi és új vendégünket!

 EMLÉKEZTETŐ! 
- ÚJ óratípus! CORE tréning + STRETCHING® óra minden CSÜTÖRTÖKÖN 17:00 órától Szilágyi Mónival! * Részvétel jeggyel vagy bérlettel * Bejelentkezni NEM kell!

 FELNŐTT KEZDŐ SMINKTANFOLYAM január 22-én szombaton 9:00-15:00 óra között Molnár Évivel! 
A tanfolyamra azokat várjuk, akik saját magukat szeretnék megtanulni kifesteni. A sminktanfolyam elméleti és gyakorlati foglalkozást jelent, ahol megtanulod az összes fontos lépést, hogy a végén a számodra legelőnyösebb sminket tudd elkészíteni magadnak. Nagy hangsúlyt fektetünk az árnyékolásra, a legszükségesebb anyag- és eszközismeretre, valamint az adott arc- és szemformához illő konkrét kifestési módok begyakorlására, így lépésről lépésre elsajátíthatod a sminkelés alapjait és azt, hogy hogyan készíthetsz magadnak könnyedén egy profi nappali, esti illetve alkalmi sminket.
Tematika - Elmélet:
- smink fajták és eszközeik
- színtípusok
- korrigálási lehetőségek
- sminkelés menete
Tematika - Gyakorlat:
- ismerkedés az eszközökkel
- arc-, szemformák meghatározása egyénenként
- fél arc sminkelése segítséggel
- másik fél arc sminkelése önállóan
- szépségápolás, színtanácsadás
- meglévő sminkeszközök "átvizsgálása"
- sminkeszközök használata, technikák-trükkök
- személyre szabott vázlatok
 IDŐPONT:  január 22. szombat 9:00-15:00 (6 óra) * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Részvételi díj: 20.000 Ft/fő, AJÁNDÉKBA adunk egy profi ecsetkészletet! * Bejelentkezés ITT!

 LOVE YOUR BELLY tanfolyam: február 5. szombat 9:00-11:30 óra között Fehérvári Katával! 
Mi a Love your belly?
HASIZOMFEJLESZTŐ és REGENERÁLÓ TRÉNING a leghatékonyabb gyakorlatokkal! Ezen tréningen egy alkalommal kell részt venni, ami 2,5 órát vesz igénybe. A tanfolyam alatt megismerkedünk a hasizmokkal, szerkezetükkel, működésükkel. Egy kis anatómia után pedig elsajátíthatod azokat a hasizom-erősítő gyakorlatokat, melyekkel biztonságosan fejlesztheted izmaidat, és a tanultakat otthonodban végezheted nap, mint nap. Beszélünk arról, mit kell elkerülni, mit szabad, mit nem és arról is, hogyan sportoljunk.
Kiknek ajánlott?
✔ szétnyílt hasizom esetén szülés után,
✔ a terhességet követő mielőbbi regenerálódás miatt, (terhesség alatt sok esetben sérül az egyenes hasizom, és szülést követően nem záródnak össze a rostjai, ami gerinc problémákat is okozhat, a további terhelés pedig derékfájáshoz, sérvhez vezethet. Hagyományos hasprésekkel ezt a problémát nem lehet megoldani, sőt még több kárt is okozunk vele.),
✔ hát- és derékfájdalommal küzdőknek,
✔ lágyéksérv, köldöksérv esetén,
✔ MINDENKINEK, aki szép és lapos hasat szeretne!
 IDŐPONT:  február 5. szombat, 9:00-11:30 óra között (2,5 óra) * Oktató: Fehérvári Katalin, gyógytornász, manuálterapeuta, Love your belly oktató, két kisfiú anyukája. * A tanfolyam díja: 8.000 Ft/fő/2,5 óra (oktatónál kell készpénzben befizetni) * Minimum létszám: 3 fő * Maximum létszám: 8 fő * Bejelentkezés ITT! * A tanfolyamra csak kényelmes ruhát kell hozni. Kisbabáitokat is hozhatjátok magatokkal! * Várunk mindenkit szeretettel!

 Hagyományos és világító ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek JANUÁRBAN is! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  január 22. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Sárga sörényű ló * Életkor: 9 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  január 23. vasárnap, 9:00-12:00 (3 óra) * Festmény: Pingvin piros sállal * Életkor: 5 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  január 23. vasárnap, 13:00-17:00 (4 óra) * Festmény: Színes nő * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  január 29. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * VILÁGÍTÓ festmény: Cipő * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril + világító festék
 IDŐPONT:  január 30. vasárnap, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Gésa esernyővel * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
Létszám: 8-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Andi, Hajni, Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT