Sziasztok,

A Facebook oldalunkon és a FB zárt csoportunkban már sokan láthattátok, hogy a Maya eszköztára 16 remek új eszközzel gazdagodott a nemcsak színes, hanem végtelenül hatékony Pilates®-gyűrűk megérkezésével.
Aki szeretne megismerkedni ezzel a remek eszközzel, szeretettel várjuk Orsi társaságában egy vasárnapi extra órán. Természetesen azok se búsuljanak, akik nem tudnak most eljönni hozzánk, mert a Levendula terem hagyományos órarendi órái közül is többen vannak olyanok, ahol az oktatóink szívesen adnak feladatokat Pilates®-gyűrűvel.

 Extra Pilates® óra Pilates®-gyűrűvel és Kovács Orsival január 30-án vasárnap 18:00 órakor! 
A Pilates® az egyik legkomplettebb mozgásforma, hiszen nemcsak javítja a testtartást és a kondíciót, határozottan megdolgoztatja a mélyizmokat, csodásan formálja az alakot, és a zsírt is égeti.
Gondolnád, hogy ezt még fokozni is lehet? Ezen az órán Pilates®-gyűrűvel fogunk dolgozni, amelyet az angolszász nyelvterületen az egyes gyártók "Magic circle"-nek azaz varázs körnek is szoktak nevezni, teljesen jogosan.
A Pilates®-gyűrűvel nem lesz monoton vagy unalmas az edzés, minden gyakorlatot feldob, amitől nemcsak erősebb, de kiegyensúlyozottabb is leszel. Az eszköz pehelykönnyű és rugalmas.
A gyakorlatok során rövid időn belül feszesebbek lesznek az egyes testrészeid, a combod, a hasad, a csípőd és a feneked is látványos átalakuláson megy át. Ezt a hatást még intenzívebbé teheted a Pilates®-gyűrű segítségével.
Mivel az eszköz meglehetősen erős ellenállást biztosít a gyakorlatok során, így kiválóan fejleszti a stabilitást, és hozzájárul az ízületi mobilitás javításához is. A plusz ellenállás miatt még erősebb, még tónusosabb izmokra tehetsz szert, és mivel az egyensúlyodat is próbára teszi, a használata során a core-izmoknak is alaposan be kell dobniuk magukat.
A gerincednek különösen szüksége van arra, hogy tartóizmait meg tudd erősíteni, ettől lesz egyenesebb a testtartásod, megelőződ a hát-és derékfájdalmakat vele. A gyűrű használatával egyszerre feszesítheted és karcsúsíthatod magad. Nem csak fizikailag, hanem mentálisan is jó hatással lesz Rád a Pilates végzése. Szinte minden porcikádat érezni fogod az óra után, így ne habozz, gyere, és próbáld ki ezt a szuper hatékony kis eszközt.
Kezdőket, újrakezdőket és haladókat is nagy-nagy szeretettel várunk!
 IDŐPONT:  január 30. vasárnap 18:00-19:00 óra * Oktató: Kovács Orsi * Részvétel jeggyel vagy bérlettel * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várjuk minden régi és új vendégünket!

 LOVE YOUR BELLY tanfolyam: február 5. szombat 9:00-11:30 óra között Fehérvári Katával! 
Mi a Love your belly?
HASIZOMFEJLESZTŐ és REGENERÁLÓ TRÉNING a leghatékonyabb gyakorlatokkal! Ezen tréningen egy alkalommal kell részt venni, ami 2,5 órát vesz igénybe. A tanfolyam alatt megismerkedünk a hasizmokkal, szerkezetükkel, működésükkel. Egy kis anatómia után pedig elsajátíthatod azokat a hasizom-erősítő gyakorlatokat, melyekkel biztonságosan fejlesztheted izmaidat, és a tanultakat otthonodban végezheted nap, mint nap. Beszélünk arról, mit kell elkerülni, mit szabad, mit nem és arról is, hogyan sportoljunk.
Kiknek ajánlott?
✔ szétnyílt hasizom esetén szülés után,
✔ a terhességet követő mielőbbi regenerálódás miatt, (terhesség alatt sok esetben sérül az egyenes hasizom, és szülést követően nem záródnak össze a rostjai, ami gerinc problémákat is okozhat, a további terhelés pedig derékfájáshoz, sérvhez vezethet. Hagyományos hasprésekkel ezt a problémát nem lehet megoldani, sőt még több kárt is okozunk vele.),
✔ hát- és derékfájdalommal küzdőknek,
✔ lágyéksérv, köldöksérv esetén,
✔ MINDENKINEK, aki szép és lapos hasat szeretne!
 IDŐPONT:  február 5. szombat, 9:00-11:30 óra között (2,5 óra) * Oktató: Fehérvári Katalin, gyógytornász, manuálterapeuta, Love your belly oktató, két kisfiú anyukája. * A tanfolyam díja: 8.000 Ft/fő/2,5 óra (oktatónál kell készpénzben befizetni) * Minimum létszám: 3 fő * Maximum létszám: 8 fő * Bejelentkezés ITT! * A tanfolyamra csak kényelmes ruhát kell hozni. Kisbabáitokat is hozhatjátok magatokkal! * Várunk mindenkit szeretettel!

 Hagyományos és világító ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek JANUÁRBAN is! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  január 29. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * VILÁGÍTÓ festmény: Cipő * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril + világító festék
 IDŐPONT:  január 30. vasárnap, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Gésa esernyővel * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
Létszám: 8-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Andi, Hajni, Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT