Sziasztok,

11 évesek lettünk, el sem hisszük! Eddzetek nálunk 11 évvel ezelőtti áron! Amikor a Mayát 11 évvel ezelőtt megnyitottuk, 1.000 Ft-ba került egy csoportos óra jegyára nálunk.
Születésnapunk alkalmából ezért egy 5.000 Ft-os 5 alkalmas bérlet akciót hirdetünk, amivel nosztalgiázunk egy kicsit az eltelt 11 év felett, és amivel régi vendégeinknek szeretnénk megköszönni a bizalmat, új vendégeinket pedig mozgásra ösztönözzük.
Az 5 alkalmas AKCIÓS bérlet:
megvásárolható: 2022. január 31. és 2022. február 6. között,
érvényessége a vásárlástól számított 5 hét,
egy névre egy bérletet tudunk kiállítani,
nem hosszabbítható, nem átruházható.
Gyertek, és ünnepeljetek velünk! Szeretettel várunk mindenkit!

 Extra Pilates® óra Pilates®-gyűrűvel és Kovács Orsival január 30-án vasárnap 18:00 órakor! 
A Pilates® az egyik legkomplettebb mozgásforma, hiszen nemcsak javítja a testtartást és a kondíciót, határozottan megdolgoztatja a mélyizmokat, csodásan formálja az alakot, és a zsírt is égeti.
Gondolnád, hogy ezt még fokozni is lehet? Ezen az órán Pilates®-gyűrűvel fogunk dolgozni, amelyet az angolszász nyelvterületen az egyes gyártók "Magic circle"-nek azaz varázs körnek is szoktak nevezni, teljesen jogosan.
A Pilates®-gyűrűvel nem lesz monoton vagy unalmas az edzés, minden gyakorlatot feldob, amitől nemcsak erősebb, de kiegyensúlyozottabb is leszel. Az eszköz pehelykönnyű és rugalmas.
A gyakorlatok során rövid időn belül feszesebbek lesznek az egyes testrészeid, a combod, a hasad, a csípőd és a feneked is látványos átalakuláson megy át. Ezt a hatást még intenzívebbé teheted a Pilates®-gyűrű segítségével.
Mivel az eszköz meglehetősen erős ellenállást biztosít a gyakorlatok során, így kiválóan fejleszti a stabilitást, és hozzájárul az ízületi mobilitás javításához is. A plusz ellenállás miatt még erősebb, még tónusosabb izmokra tehetsz szert, és mivel az egyensúlyodat is próbára teszi, a használata során a core-izmoknak is alaposan be kell dobniuk magukat.
A gerincednek különösen szüksége van arra, hogy tartóizmait meg tudd erősíteni, ettől lesz egyenesebb a testtartásod, megelőződ a hát-és derékfájdalmakat vele. A gyűrű használatával egyszerre feszesítheted és karcsúsíthatod magad. Nem csak fizikailag, hanem mentálisan is jó hatással lesz Rád a Pilates végzése. Szinte minden porcikádat érezni fogod az óra után, így ne habozz, gyere, és próbáld ki ezt a szuper hatékony kis eszközt.
Kezdőket, újrakezdőket és haladókat is nagy-nagy szeretettel várunk!
 IDŐPONT:  január 30. vasárnap 18:00-19:00 óra * Oktató: Kovács Orsi * Részvétel jeggyel vagy bérlettel * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várjuk minden régi és új vendégünket!

 LOVE YOUR BELLY tanfolyam: február 5. szombat 9:00-11:30 óra között Fehérvári Katával! 
Mi a Love your belly?
HASIZOMFEJLESZTŐ és REGENERÁLÓ TRÉNING a leghatékonyabb gyakorlatokkal! Ezen tréningen egy alkalommal kell részt venni, ami 2,5 órát vesz igénybe. A tanfolyam alatt megismerkedünk a hasizmokkal, szerkezetükkel, működésükkel. Egy kis anatómia után pedig elsajátíthatod azokat a hasizom-erősítő gyakorlatokat, melyekkel biztonságosan fejlesztheted izmaidat, és a tanultakat otthonodban végezheted nap, mint nap. Beszélünk arról, mit kell elkerülni, mit szabad, mit nem és arról is, hogyan sportoljunk.
Kiknek ajánlott?
✔ szétnyílt hasizom esetén szülés után,
✔ a terhességet követő mielőbbi regenerálódás miatt, (terhesség alatt sok esetben sérül az egyenes hasizom, és szülést követően nem záródnak össze a rostjai, ami gerinc problémákat is okozhat, a további terhelés pedig derékfájáshoz, sérvhez vezethet. Hagyományos hasprésekkel ezt a problémát nem lehet megoldani, sőt még több kárt is okozunk vele.),
✔ hát- és derékfájdalommal küzdőknek,
✔ lágyéksérv, köldöksérv esetén,
✔ MINDENKINEK, aki szép és lapos hasat szeretne!
 IDŐPONT:  február 5. szombat, 9:00-11:30 óra között (2,5 óra) * Oktató: Fehérvári Katalin, gyógytornász, manuálterapeuta, Love your belly oktató, két kisfiú anyukája. * A tanfolyam díja: 8.000 Ft/fő/2,5 óra (oktatónál kell készpénzben befizetni) * Minimum létszám: 3 fő * Maximum létszám: 8 fő * Bejelentkezés ITT! * A tanfolyamra csak kényelmes ruhát kell hozni. Kisbabáitokat is hozhatjátok magatokkal! * Várunk mindenkit szeretettel!

 KEZDŐ SMINKTANFOLYAM TINIKNEK február 19 szombat 9:00-12:00 óra között! 
A tanfolyamot akár AJÁNDÉKBA is adhatjátok a tiniknek, mert Ajándékutalvány formájában is megvásárolható a recepción.
A tanfolyam segít a megfelelő, egészséges bőrápolási rutin kialakításában, és megtanítja a finom sminkelés alapjait.
✔ Szeretnéd ellesni a Disney sztárok titkait?
✔ Tetszik Violetta, Selena Gomez, Taylor Swift sminkje, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá?
✔ Tudtad, hogy a legtöbb olyan szelfi fotón, ahol természetesnek hisszük a híres embereket, szinte mindig sminket viselnek?
✔ A jó smink kiemeli az adottságaidat és üdévé tesz. Ha bizonytalan vagy, mi áll jól Neked a korosztályodnak megfelelően, ha tudatosan szeretnél vigyázni arcod szépségére, s már időben megtudni a megfelelő praktikákat, amik segítenek.
✔ Ha sminkelnél, de a színválasztás mehetne jobban is, nem tudod, mi áll jól.
✔ Nem akarsz túlkorosnak tűnni, de szeretnél ápolt, s ragyogó lenni, amikor meg kell jelenned valahol, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Gyere el, hogy profi szakember taníthassa meg Neked az alapokat, hogy még bátrabb és magabiztosabb lehess!
 IDŐPONT:  február 19. szombat, 9:00-12:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 5 fő * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Kiknek ajánljuk? 14-18 éves lányok * A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM GYEREKEKNEK! 
Kisiskolás korban már könnyen elkeserednek a gyerekek, ha a rajzuk és a valóság nem fedi egymást. Sokan a vélt vagy valós kudarcélmény miatt elveszítik a kedvüket, és egyáltalán nem, vagy egyre kevesebbet rajzolnak. Ajánljuk tehát a tanfolyamot olyan 8-13 éves gyerekeknek, akik nagyon szeretnek rajzolni, és olyanoknak is, akik egyáltalán nem.
Miért érdemes a gyerekeknek elvégezni egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot?
Mert fejleszti kreativitást, a kézügyességet és a koncentrációs képességet, mert az agyféltekék összehangolása révén könnyebben megy majd a tanulás, mert hihetetlen módon megerősíti az önbizalmat, mert megtanulnak a gyerekek gyönyörűen és élethűen rajzolni, és ami a legfontosabb: kézzel foghatóvá teszi, hogy sokkal inkább képesek a gyerekek rajzolni, mint azt valaha is hitték volna!
 Jobb agyféltekés rajztanfolyam 1. (ALAP) - IDŐPONT:  február 19-20. (szombat-vasárnap) 9:00-16:00 óra * A tanfolyam díja: 19.500 Ft/fő/2 nap * A tanfolyamon minden eszközt mi biztosítunk, vagyis a gyerekek egy teljesen felszerelt rajzkészletet kapnak AJÁNDÉKBA, csak ebédet, rágcsálnivalót és innivalót kell a gyerekeknek hoznotok.
Életkor: 8-14 év * Oktató: Balla Móni rajzoktató, pedagógiai asszisztens * Jelentkezzetek ketten együtt, és 5-5% kedvezményt adunk a tanfolyam díjából! * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 Hagyományos és világító ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek FEBRUÁRBAN is! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  január 29. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * VILÁGÍTÓ festmény: Cipő * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril + világító festék
 IDŐPONT:  január 30. vasárnap, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Gésa esernyővel * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  február 5. szombat, 9:00-12:00 (3 óra) * Festmény: Színes bagoly * Életkor: 5 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  február 5. szombat, 13:00-17:00 (4 óra) * Festmény: Cicacsalád * Életkor: 10 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  február 6. vasárnap, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Kutyaszerelem * Életkor: 9 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  február 12. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Szemüveges bagoly * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  február 26. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Őszi levelek a folyón * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
Létszám: 8-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 ELŐZETESEK: 
✔ február 13. vasárnap 18:00-19:00 Vezetett GONG meditáció és hangfürdő Minya Andrással

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Andi, Hajni, Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT