Sziasztok,

Jövő szerdán Barbi egy helyettesítés erejéig visszatér a Mayaba.
"Remélem jó hír, de 1 órára visszatérek. Várlak február 9-én szerdán a Mayában 19:00-20:00-ig egy Dinamikus Alakformálóra. Amire lehet számítani:
- kímélet nem lesz,
- beach body készülős extra óra lesz
Bugyit felkötni, érkezem!"

Várunk Benneteket szeretettel, bejelentkezni nem kell!

 Nyereményjáték Barna Anitával 5 héten át – ajándék állapotfelmérés! 
Fogadjátok szeretettel Anita felhívását:
"Először is nagyon köszönöm, hogy ennyien jártok az edzéseimre töretlenül és megtiszteltek a bizalmatokkal, hálám jeléül pedig olvassatok:
Biztosan emlékeztek a két évvel ezelőtti sorsolásos nyereményjátékunkra, most újra lesz egy kis plusz dologgal. Azon vendégeim között, akik egy héten legalább egyszer részt vesznek az órámon, kisorsolok két főt, akik teljes állapotfelmérésben részesülnek. Aki egy héten több órán vesz részt, annak nagyobb a nyerési esélye, hiszen a neve annyiszor kerül bele a kalapba, amennyiszer jön órára (5 sorolás!)."

Az állapotfelmérés tartalma:
- Időtartama: 1 óra
- Testösszetétel mérés (TANITA személymérleg) testzsír, testvíz, izomtömeg precíz mérése
- Testtartás elemzés (segít meghatározni az esetleges izom diszbalanszot, megbeszéljük az esetleges alul és túlműködő izmokat)
- Mozgáselemzés (guggolás, kitörés, fekvőtámasz, plank, stb.)
- Nyújtó és erősítő gyakorlatok ajánlása.
A nyereményjáték kezdete: 2022. január 31. hétfő * Nyereményjáték vége: 2022. március 6. * Az első sorsolás: február 6. vasárnap edzés végén, utolsó sorsolás: március 6.
Na, mit szóltok hozzá? Mindenkit szeretettel várok az óráimon: hétfő 18:00 óra Alakformáló, 19:00 óra Kihívás edzés * kedd 19:00 óra TABATA * péntek 17:00 óra TABATA, 18:00 óra Funkcionális edzés * vasárnap 17:30 óra Alakformáló, 18:30 óra TABATA.

 Extra PÉNTEKI SALSATION!® óra Varga Mónival február 11-én 19:00 órakor! 
A SALSATION!® nem a salsa, mint zenei- vagy táncstílusból ered, hanem a salsa, mint "szósz" és a sensation szavakból.
Ez egy táncos edzésforma, amely - hasonlóképpen, mint a Zumba - több táncstílust foglal magába (salsa, merengue, bachata, dancehall, afro dance, stb.). Fontos eleme a zeneiség, sokkal inkább a dalszövegre fókuszál.
Ötvözi a lírai megjelenési formát a funkcionális training elemeivel, így egy igazán izgalmas táncos program jött létre. Az órán részletesen átvesszük a statikus és a dinamikus bemelegítést, melyek izolációkat, testhullámokat is tartalmaznak, majd megtanulunk egy pár koreográfiát. Az óra nem igényel semmilyen táncos múltat vagy gyakorlatot!
 IDŐPONT:  február 11. péntek 19:00-19:55 között (55 perc) * Oktató: Varga Mónika * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Vezetett GONG meditáció és hangfürdő Minya Andrással február 13-án vasárnap 18 órakor! 
Szeretettel várunk Benneteket egy relaxáló, feltöltő és pihentető vasárnap esti rezgésre és ellazulásra!
A Hangfürdő és gongmeditáció megszabadít a stressztől, tökéletesen alkalmas a mindennapi rohanás utáni relaxációra. A hangtálak és egyéb hangszerek által keltett rezgések amellett, hogy ellazítanak, oldják a testi-lelki blokkokat, harmonizálnak és támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait. A GONG, az ÓCEÁNDOB, a TIBETI TÁL és a TINGSHA hangja összhangba hozza saját rezgésünket az univerzum rezgésével. A hangfürdő alatt a test ellazul, a fej elcsendesedik, és a szív megnyílik. Összhangba kerül a test és a lélek energiája. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás és a lelki terhek elengedése.
A meditáció során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk - fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.
Minden hangfürdő más és más, hiszen lényegében az a tér hozza létre, amit közösen megteremtünk, és így mindenki azt kapja benne, amire éppen oda hívta az élet.
Csatlakozz hozzánk, ha
- szeretnél visszatalálni kibillent egyensúlyodból a harmonikusabb állapotodba,
- ha szükséged van egy kis feltöltődésre, megnyugvásra,
- ha testi vagy lelki szinten kimerültnek érzed magad és vissza szeretnéd kapni az életerődet,
- ha nem érzed jól magad a bőrödben,
- vagy ha elakadást érzel magadon (akár lelki szinten is).
A meditáció témái a szeretet, elengedés, a szorongások, bizonytalanság és félelmek oldása, a változások kezelése, megbocsátás. A hangfürdő után új életerővel, lendülettel vághatsz neki a dolgos hétköznapoknak.
Vezetett relaxációval indulunk el a hangutazáson és hagyunk időt a visszatérésre is. Nem számít, ha még nem vetél részt hangfürdőn, kezdő és haladó relaxálót, meditálót is várunk szeretettel!
A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni. Zárjátok velünk a hétköznapokat ezzel a csodálatos programmal! Javasolt a kényelmes öltözet. Nem ajánlott epilepsziás és pacemakeres betegeknek, valamint várandósoknak a harmadik trimeszter előtt. Polifoamot, párnát, plédet biztosítunk, de lehet hozni sajátot is.
 IDŐPONT:  február 13. vasárnap 18:00-19:00 óra * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Oktató: Minya András * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 KEZDŐ SMINKTANFOLYAM TINIKNEK február 19 szombat 9:00-12:00 óra között! 
A tanfolyamot akár AJÁNDÉKBA is adhatjátok a tiniknek, mert Ajándékutalvány formájában is megvásárolható a recepción.
A tanfolyam segít a megfelelő, egészséges bőrápolási rutin kialakításában, és megtanítja a finom sminkelés alapjait.
✔ Szeretnéd ellesni a Disney sztárok titkait?
✔ Tetszik Violetta, Selena Gomez, Taylor Swift sminkje, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá?
✔ Tudtad, hogy a legtöbb olyan szelfi fotón, ahol természetesnek hisszük a híres embereket, szinte mindig sminket viselnek?
✔ A jó smink kiemeli az adottságaidat és üdévé tesz. Ha bizonytalan vagy, mi áll jól Neked a korosztályodnak megfelelően, ha tudatosan szeretnél vigyázni arcod szépségére, s már időben megtudni a megfelelő praktikákat, amik segítenek.
✔ Ha sminkelnél, de a színválasztás mehetne jobban is, nem tudod, mi áll jól.
✔ Nem akarsz túlkorosnak tűnni, de szeretnél ápolt, s ragyogó lenni, amikor meg kell jelenned valahol, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Gyere el, hogy profi szakember taníthassa meg Neked az alapokat, hogy még bátrabb és magabiztosabb lehess!
 IDŐPONT:  február 19. szombat, 9:00-12:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 5 fő * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Kiknek ajánljuk? 14-18 éves lányok * A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 90 perces Zumba® Farsang Mónival és Simivel február 19-én szombaton 18:30-tól! 
Itt az ideje egy őrületes farsangi bulinak! FÁNKI groooove FÁNKI groooove!
Én garantáltam hozok: egy utánozhatatlan Simit, remek zenéket, szuper koreókat, vidám hangulatot, jelmezt.
Nagyon örülnénk: Nektek, jelmezeknek, jókedvnek.
A február rövid hónap, így kevesebb időnk is van mulatni, muszáj belehúznunk! Biztosítsátok a helyeteket minél előbb, jelentkezzetek be!
 IDŐPONT:  február 19. szombat 18:30-20:00 (90') * Oktatók: Varga Móni és Simi * Részvételi díj: 2.600 Ft/fő, 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM GYEREKEKNEK! 
Kisiskolás korban már könnyen elkeserednek a gyerekek, ha a rajzuk és a valóság nem fedi egymást. Sokan a vélt vagy valós kudarcélmény miatt elveszítik a kedvüket, és egyáltalán nem, vagy egyre kevesebbet rajzolnak. Ajánljuk tehát a tanfolyamot olyan 8-13 éves gyerekeknek, akik nagyon szeretnek rajzolni, és olyanoknak is, akik egyáltalán nem.
Miért érdemes a gyerekeknek elvégezni egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot?
Mert fejleszti kreativitást, a kézügyességet és a koncentrációs képességet, mert az agyféltekék összehangolása révén könnyebben megy majd a tanulás, mert hihetetlen módon megerősíti az önbizalmat, mert megtanulnak a gyerekek gyönyörűen és élethűen rajzolni, és ami a legfontosabb: kézzel foghatóvá teszi, hogy sokkal inkább képesek a gyerekek rajzolni, mint azt valaha is hitték volna!
 Jobb agyféltekés rajztanfolyam 1. (ALAP) - IDŐPONT:  február 19-20. (szombat-vasárnap) 9:00-16:00 óra * A tanfolyam díja: 19.500 Ft/fő/2 nap * A tanfolyamon minden eszközt mi biztosítunk, vagyis a gyerekek egy teljesen felszerelt rajzkészletet kapnak AJÁNDÉKBA, csak ebédet, rágcsálnivalót és innivalót kell a gyerekeknek hoznotok.
Életkor: 8-14 év * Oktató: Balla Móni rajzoktató, pedagógiai asszisztens * Jelentkezzetek ketten együtt, és 5-5% kedvezményt adunk a tanfolyam díjából! * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 Hagyományos és világító ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek FEBRUÁRBAN is! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  február 12. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Szemüveges bagoly * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  február 26. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Őszi levelek a folyón * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
Létszám: 8-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 ELŐZETESEK: 
✔ február 13. vasárnap 18:00-19:00 Vezetett GONG meditáció és hangfürdő Minya Andrással

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Andi, Hajni, Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT