Sziasztok,

Jövő hétvégén rengeteg extra programmal várunk Benneteket! Ezek közül kiemelném Molnár Évi dupla TRX® óráját, ahol az első órára a kezdőket, újrakezdőket, bátortalan kíváncsiakat várjuk, akik szívesen megismerkednének a TRX® edzéssel egészen az alapoktól kezdve.
A második, discofényes órán kipróbáljuk az addig tanultakat, így várjuk a TRX®-ben jártas vendégeinket is nagy szeretettel!

 DUPLA szombati TRX®-óra Molnár Évivel február 19-én szombaton: TRX® az alapoktól 18:00 óra, Discofényes TRX® 19:00 óra! 
1. óra: Kezdd az alapokkal!
Tematika:
- a TRX® eszköz felfüggesztése, helyes és biztonságos használata
- síkok, dőlésszög, milyen messze álljunk az eszközhöz képest
- a szárhossz gyors beállítása, egykezesre fűzés technikájának elsajátítása
- ízület kímélés, tipikus hibák kiküszöbölése
- kiinduló helyzetek megismerése, bemelegítés
- a fő részben egész testet megmozgató statikus és dinamikus gyakorlatok lesznek
- adott gyakorlat egyszerűbb és nehezítettebb verziója ismertetésre kerül
- levezetés, nyújtás.
Kinek ajánljuk: kortól, nemtől függetlenül bárkinek; aki hallott a TRX®-ről, de nem vette a bátorságot eddig, hogy kipróbálja; aki már volt TRX® órán és jobban megismerni / ismételni szeretné a precíz végrehajtás módját; aki szeretné megszüntetni a hát- és derékfájását; aki feszes izomzatra vágyik; jó hangulatú, teljes testet átmozgató órán venne részt.
2. óra: Discofényes TRX® óra
Ezen az órán különleges discofénnyel és remek zenével kísérve alkalmazzuk az első órán tanultakat. Az edzésen 30%-ban egyéb eszközöket (fitball, kézisúlyzó, gumikötél) is előveszünk.
A változatos gyakorlatok, azok egymásra épülése, és az instabil közeg (jelen esetben TRX®) biztosítja a magas kalória-égetést, az utóégés még 48-72 órán keresztül pörgeti az anyagcserét, mellyel szépen lehet szálkásodni.
A TRX® különösen javasolt, ha rossz az egyensúlyod, ha túlsúlyos vagy és kímélnéd az ízületeidet, ha gerincproblémával küzdesz, ha az idősebb korosztályhoz tartozol, de akkor is, ha kihívást keresel.
Gyere és tapasztald meg Te is a TRX®-edzés jótékony hatásait! Lehet duplázni, de lehet csak erre az órára is jönni bárkinek, aki szeretne egy sokoldalúan fejlesztő órán részt venni maximális gerincvédelem mellett.
 IDŐPONTOK:  Kezdd az alapokkal! február 19. szombat 18:00-19:00; Discofényes TRX®-óra: február 19. szombat 19:00-20:00 * Oktató: Molnár Évi * Részvétel: jeggyel (szimpla óra 2.000 Ft, dupla óra 3.600 Ft), bérlettel, AYCM kártyával Heveder díj NINCS! * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 90 perces Zumba® Farsang Mónival és Simivel február 19-én szombaton 18:30-tól! 
Itt az ideje egy őrületes farsangi bulinak! FÁNKI groooove FÁNKI groooove!
Én garantáltam hozok: egy utánozhatatlan Simit, remek zenéket, szuper koreókat, vidám hangulatot, jelmezt.
Nagyon örülnénk: Nektek, jelmezeknek, jókedvnek.
A február rövid hónap, így kevesebb időnk is van mulatni, muszáj belehúznunk! Biztosítsátok a helyeteket minél előbb, jelentkezzetek be!
 IDŐPONT:  február 19. szombat 18:30-20:00 (90') * Oktatók: Varga Móni és Simi * Részvételi díj: 2.600 Ft/fő, 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Fókuszban a Holdüdvözlet - 90 perces Hatha jóga óra február 20-án vasárnap 18:00-19:30 óra között Noémivel! 
A Holdüdvözlet a Hatha jógában egy kevésbé ismert gyakorlatsor, de hasonlóan fontos mint a Napüdvözlet. A Hatha szó két szótagja a Ha-Nap és a Tha-Hold a két minőség, amely a jógában egyensúlyba kerül.
Az erősebb, dinamikusabb gyakorlást érdemes kompenzálni a Holdüdvözlet megnyugtató gyakorlataival. Ez a sorozat segíti az ellazulást, elcsendesedést egy stresszes nap után, jellemzően az esti órák javasoltak a gyakorlására.
Amellett hogy pihentet, javítja a kreativitást, spontaneitást, könnyedebbé tesz a mindennapok kihívásaival szemben. Az óra lágy, áramló felépítése segít kikapcsolni, jelen lenni a gyakorlásban.
Fizikai szinten az ászanák nyújtó, lazító hatásúak, különösen a csípőre és a háti szakaszra.
 IDŐPONT:  február 20. vasárnap 18:00-19:30 (90') * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: 2.600 Ft/fő, 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit szeretettel várunk!

 EMLÉKEZTETŐ! 
 Nyereményjáték Barna Anitával 5 héten át – ajándék állapotfelmérés! 
"Azon vendégeim között, akik egy héten legalább egyszer részt vesznek az órámon, kisorsolok két főt, akik teljes állapotfelmérésben részesülnek. Aki egy héten több órán vesz részt, annak nagyobb a nyerési esélye, hiszen a neve annyiszor kerül bele a kalapba, amennyiszer jön órára (5 sorolás!)."
A nyereményjáték kezdete: 2022. január 31. hétfő * Nyereményjáték vége: 2022. március 6. * Az első sorsolás: február 6. vasárnap edzés végén, utolsó sorsolás: március 6.

 KEZDŐ SMINKTANFOLYAM TINIKNEK február 19 szombat 9:00-12:00 óra között! 
A tanfolyamot akár AJÁNDÉKBA is adhatjátok a tiniknek, mert Ajándékutalvány formájában is megvásárolható a recepción.
A tanfolyam segít a megfelelő, egészséges bőrápolási rutin kialakításában, és megtanítja a finom sminkelés alapjait.
✔ Szeretnéd ellesni a Disney sztárok titkait?
✔ Tetszik Violetta, Selena Gomez, Taylor Swift sminkje, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá?
✔ Tudtad, hogy a legtöbb olyan szelfi fotón, ahol természetesnek hisszük a híres embereket, szinte mindig sminket viselnek?
✔ A jó smink kiemeli az adottságaidat és üdévé tesz. Ha bizonytalan vagy, mi áll jól Neked a korosztályodnak megfelelően, ha tudatosan szeretnél vigyázni arcod szépségére, s már időben megtudni a megfelelő praktikákat, amik segítenek.
✔ Ha sminkelnél, de a színválasztás mehetne jobban is, nem tudod, mi áll jól.
✔ Nem akarsz túlkorosnak tűnni, de szeretnél ápolt, s ragyogó lenni, amikor meg kell jelenned valahol, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Gyere el, hogy profi szakember taníthassa meg Neked az alapokat, hogy még bátrabb és magabiztosabb lehess!
 IDŐPONT:  február 19. szombat, 9:00-12:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 5 fő * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Kiknek ajánljuk? 14-18 éves lányok * A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 Hagyományos és világító ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek FEBRUÁRBAN is! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  február 26. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Őszi levelek a folyón * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
Létszám: 8-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT