Sziasztok,

Jövő héttől a péntek reggel 8:00 órai Gerinctorna+nyújtás órát Szilágyi Mónitól Tilicki Elvira veszi át, a 9:00 órai TRX-Mix óra sajnos megszűnik. Móni hétfőn, szerdán és csütörtökön továbbra is vár Benneteket nagy szeretettel.

 2+3 extra óra Emesével február 25-én PÉNTEKEN és 26-án SZOMBATON! 
Emese két napra visszatér a Mayaba, és szokás szerint fékezhetetlen energiával és a megszokott jókedvű lazasággal vár Benneteket az alábbi órákon:
Február 25. (péntek): TRX® - 18:00-18:55
A TRX® edzés lényege, hogy a mindennapi életből vett mozdulatokat használ (guggolás, kitörés, emelés) és kapcsol össze aktív erőkifejtés közben. A cél minél több izomcsoportot megmozgatni minden egyes TRX® gyakorlat során, így a teljes test megdolgoztatható.
Fontos, hogy a gyakorlatok az egyéni igényeknek, kondíciónak, edzettségi állapotnak megfelelően variálhatók.
Február 25. (péntek): Szuperhős Kihívás edzés - 19:00-19:55
Emese kiválaszt egy szuperhőst, megkeresi hogy a színész milyen edzéseket csinált, amikor felkészítették és az alapján állítja össze az edzést. Ez a kihívás edzés köredzés jellegű óra lesz, 45 mp-es gyakorlatok, 15 mp-es pihenők. Állomások lesznek, vegyesen kardió és erősítő feladatokkal. Használunk hozzá TRX hevedert, kettlebellt, rudat, súlyzót és padokat, de lesz benne sok saját testsúlyos gyakorlat is. A körök után egy hasizom gyilkos blokkal fejezzük be az edzést.
Február 26. (szombat): PUMP® - 17:30-18:25
A PUMP® egy csoportos, zenére végzett súlyzórudas edzésforma. Az edzés végrehajtása során a nagy ismétlésszámokkal végrehajtott alapgyakorlatokkal: guggolás, kitörés, fekvenyomás, felhúzás, evezés.
Tonizálja és formálja a tested, felpörgeti a pulzusod, erő- és állóképesség növelő, ezáltal az egyik leghatékonyabb módja az alakformálásnak és a felesleges kilók eltüntetésének a lehető leggyorsabban!
Február 26. (szombat): Aero kick-box - 18:30-19:25
A magas intenzitás az erőnlétet fejleszti, míg az alacsonyabbnál a zsírégetés dominál. Könnyen követhető, nagyon hatékony edzéstípus. A feszültség levezetés egyik leghatásosabb formája. Nagyon hangulatos óra, ami hihetetlenül hatékony, óriási mennyiségű kalóriát lehet vele elégetni. Ugyanakkor nincs soha túlterhelés, mert ez is intervall-szerűen van felépítve, váltakozó intenzitással.
Február 26. (szombat): Retro discofényes Alakformáló - 19:30-20:25
Emese erre a különleges órára a 90-es évek zenéjével, különleges discofénnyel és utánozhatatlan hangulattal készül! Egyszerű, jól követhető, nem ugrálós óra, ahol a fő izomcsoportok erősítésén és az izomtónus fokozásán van a hangsúly. Az óra a szokott bemelegítéssel indul, majd egyszerűen felépített, jól követhető alakformáló edzést végzünk, a lehető legtöbb izomcsoportra kiterjedően, változatos gyakorlatokkal, eszközökkel és saját testsúllyal.
Oktató: Ogdon EMESE * Részvétel díj: jeggyel, bérlettel, AYCM kártyával * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várjuk minden régi és új vendégünket!

 90 perces Kínai gerinctorna extra MERIDIAN tornával február 27-én vasárnap 18:00-kor! 
A WU SHUANG DAO YIN kínai gerinctorna mozgás és légzésterápián alapuló gyakorlatokból áll. A torna több mint kétezer éves múltra tekint vissza. Alapja a kínai orvoslás, amely a megelőzéssel foglalkozik, a cél az egészség megtartása. Ez a fajta gerinctorna lassú, nagy amplitúdójú, statikusan feszítő mozgásokból, légző gyakorlatból és a gyakorlatokhoz kötött keleti zenéből áll. Rendkívül fontos a gyakorlatok közben a légző gyakorlatok helyes kivitelezése, amely nemcsak méregteleníti a szervezetet, és jó hatással van a vérnyomásra, hanem erősíti a test védőrendszerét, és növeli a tüdőnk kapacitását.
A torna nyújtja az izmokat, csökkenti az ízületi beszűküléseket, rövidüléseket, növeli a mozgás-spektrumot, aktiválja az ízületi folyadék képződését. A gerinc melletti izmok megnyújtásával a porckorongok levegőhöz jutnak, és a gerinc mellett futó idegszálak felszabadulnak. A gyakorlatok testtudatosságot adnak és megtanítanak arra, hogy külön-külön is odafigyeljünk egy-egy izomcsoportra a mozgás során. A beszűkült izmoknak nyújtásra van szükségük, hogy újra rugalmassá váljanak, és ne fájjon többé semmilyen mozdulat! A gyakorlatokat a gerincre fókuszálva a nyaki-, háti- és deréktáji szakaszokra fejlesztették ki. A különböző gerincproblémákra, mint pl. a discushernia (porckorongsérv), scoliosis (gerincferdülés), schmorl-csomó, kopásos gerincbetegségekre találhatóak olyan gyakorlatok, amelyek nagymértékben javíthatnak a problémákon, sőt rendszeres tornával akár meg is szüntethetőek!
 IDŐPONT:  február 27. vasárnap 18:00-19:30 óra * Oktató: Koszorus Gabi * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 EMLÉKEZTETŐ! 
 Nyereményjáték Barna Anitával 5 héten át – ajándék állapotfelmérés! 
"Azon vendégeim között, akik egy héten legalább egyszer részt vesznek az órámon, kisorsolok két főt, akik teljes állapotfelmérésben részesülnek. Aki egy héten több órán vesz részt, annak nagyobb a nyerési esélye, hiszen a neve annyiszor kerül bele a kalapba, amennyiszer jön órára (5 sorolás!)."
A nyereményjáték kezdete: 2022. január 31. hétfő * Nyereményjáték vége: 2022. március 6. * Az első sorsolás: február 6. vasárnap edzés végén, utolsó sorsolás: március 6.

 Hagyományos és világító ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek FEBRUÁRBAN is! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  február 26. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Őszi levelek a folyón * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
Létszám: 8-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT