Sziasztok,

A kedd 18:00 órai Kismama tornát néhány hétre most felfüggesztjük, de ígérjük, hogy tavasszal Kultsár Évivel együtt visszatérünk!

 90 perces Yin-Yang jóga óra március 6-án vasárnap 18:00-kor Noémivel! 
A Yin a mozdulatlanság, a passzivitás, a türelem, az elengedés jógája, míg a Yang a mozgás, a dinamizmus, az aktivitás jógája. A gyakorlás során a Yin és Yang egyensúlytalanságát és egyensúlyát tapasztalhatod meg.
Az óra első felét Yang típusú, azaz dinamikus gyakorlással kezdjük a ráhangolódás után, ahol a jógatesthelyzetek folyamatos mozgássá állnak össze, így itt a mozgáson, az aktivitáson van a fókusz.
Az óra második felében Yin típusú meditatív gyakorlást végzünk, elengedjük a testben és az elmében lévő feszültséget, feloldjuk az energetikai blokkokat, harmonizáljuk az energiatestet, melyen keresztül megtapasztalható a passzivitást, a mozdulatlanságot, a csendet, a befelé fordulást, az elfogadást.
Ez a jógatípus egyszerre fektet hangsúlyt a precíz testtartásra, a légzésre, a mozdulatok összehangolására és a mozgásban rejlő meditatív energiák kihasználására.
Kinek ajánljuk az órát? Minden kezdő (tehát semmiféle jógás múlt nem szükséges) és haladó jógagyakorlónak, valamint más mozgásformát végzők (pl. futás, erőnléti edzések) számára. Továbbá azoknak, akik szeretnének feltöltődni, frissülni, gyógyulni, tehát MINDENKIT várunk.
 IDŐPONT:  március 6. vasárnap 18:00-19:30 óra * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Felfrissítő-gyakorló SMINKTANFOLYAM március 12-én szombaton 9:00-12:00 óra között Molnár Évivel! 
Szeretnél egy kellemes délelőttöt csajos programmal egybekötni és a sminkelést is gyakorolnád?
Szeretnéd összefoglalni, átismételni, amit már megtanultál; van, amit elfelejtettél, és kérdeznél; újra kedved támadt sminkelést tanulni, de már nem akarod az alapoktól kezdeni?
Akkor GYERE EL, szeretettel várunk!
✔ kikapcsolódás, én-idő, vagy épp a lányoddal/barátnőddel egy remek program
✔ ha már elvégezted a Kezdő Felnőtt/Tini Smink Tanfolyamunkat, de maradnál még, és tökéletesítenéd, elmélyítenéd a tanult technikákat
✔ gyakorlat orientált 3 óra, sminkelünk és sminkelünk
✔ színelmélet gyakorlása
✔ interaktív, kérdezzetek bátran
✔ az oktató segít a kivitelezésben, de saját magadat tanulod meg kifesteni továbbra is
✔ a tanfolyamvezető minden eszközt biztosít (ecsetek, tükrök, szemhéjpúderek, alapozók, stb.), de sajáttal is dolgozhatsz
Kiket várunk? kezdőket, már sminkelőket, de tanulni vágyókat és haladókat is.
 IDŐPONT:  március 12. szombat, 9:00-12:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 3 fő * Korhatár: 16 évtől * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Kiknek ajánljuk? 14-18 éves lányok * A tanfolyam díja: 10.000 Ft/fő, amit az oktatónál tudtok kifizetni, készpénzben * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 EMLÉKEZTETŐ! 
 Nyereményjáték Barna Anitával 5 héten át – ajándék állapotfelmérés! 
"Azon vendégeim között, akik egy héten legalább egyszer részt vesznek az órámon, kisorsolok két főt, akik teljes állapotfelmérésben részesülnek. Aki egy héten több órán vesz részt, annak nagyobb a nyerési esélye, hiszen a neve annyiszor kerül bele a kalapba, amennyiszer jön órára (5 sorolás!)."
A nyereményjáték kezdete: 2022. január 31. hétfő * Nyereményjáték vége: 2022. március 6. * Az első sorsolás: február 6. vasárnap edzés végén, utolsó sorsolás: március 6.

 Hagyományos és világító ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek MÁRCIUSBAN is! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  március 5. szombat, 9:00-13:00 (4 óra) * Világító Festmény: Medúzák * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril + fluoreszkáló festék
 IDŐPONT:  március 6. vasárnap, 9:00-13:30 (4,5 óra) * Festmény: Lány virágos kalapban * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
Létszám: 8-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT