Sziasztok,

Március 7-től, vagyis jövő HÉTFŐTŐL nem kell maszkot viselni a Maya Fitness területén sem Nektek vendégeknek, sem a kollégáinknak.

A 4 napos hosszú hétvégén teljes erőbedobással várunk Benneteket! Titkon arra számítunk, hogy aki nem utazik el, az a szabad idejéből mindenképp szán legalább 60 percet a mozgásra vagy épp egy tanfolyamra! Szeretettel várunk Benneteket!

 Ünnepi NYITVA TARTÁSUNK! 
- március 12-én szombaton délelőtt és március 13-án vasárnap délelőtt és délután is NYITVA tartunk a megszokott órarend szerint!
- március 14-én hétfőn szintén NYITVA leszünk, és az alábbi órákkal várunk mindenkit:
Délelőtt: 8:00-8:55 GERINCTORNA Molnár Évivel (H), 9:00-9:55 TABATA-TRX® Molnár Évivel
Délután: 16:00-16:55 SENIOR TORNA Szilágyi Mónival, 17:00-17:55 GERINCTORNA Szilágyi Mónival, 18:00-18:55 ALAKFORMÁLÓ Barna Anitával, 19:00-19:55 KIHÍVÁS EDZÉS Barna Anitával, 19:00-19:55 ZUMBA® Varga Mónival
A 20:00 TRX® ELMARAD, gyertek reggel a 9:00-kor kezdődő TABATA-TRX® órára!
- március 15-én kedden ZÁRVA tartunk!

 FONTOS!  Március 26-a szombat MUNKANAP, ezért aznap délelőtt ZÁRVA leszünk, és helyette délután várunk Benneteket a megszokott órákkal (következő hírlevélben megírjuk a pontos szombat délutáni órarendet).

 Felfrissítő-gyakorló SMINKTANFOLYAM március 12-én szombaton 9:00-12:00 óra között Molnár Évivel! 
Szeretnél egy kellemes délelőttöt csajos programmal egybekötni és a sminkelést is gyakorolnád?
Szeretnéd összefoglalni, átismételni, amit már megtanultál; van, amit elfelejtettél, és kérdeznél; újra kedved támadt sminkelést tanulni, de már nem akarod az alapoktól kezdeni?
Akkor GYERE EL, szeretettel várunk!
✔ kikapcsolódás, én-idő, vagy épp a lányoddal/barátnőddel egy remek program
✔ ha már elvégezted a Kezdő Felnőtt/Tini Smink Tanfolyamunkat, de maradnál még, és tökéletesítenéd, elmélyítenéd a tanult technikákat
✔ gyakorlat orientált 3 óra, sminkelünk és sminkelünk
✔ színelmélet gyakorlása
✔ interaktív, kérdezzetek bátran
✔ az oktató segít a kivitelezésben, de saját magadat tanulod meg kifesteni továbbra is
✔ a tanfolyamvezető minden eszközt biztosít (ecsetek, tükrök, szemhéjpúderek, alapozók, stb.), de sajáttal is dolgozhatsz
Kiket várunk? kezdőket, már sminkelőket, de tanulni vágyókat és haladókat is.
 IDŐPONT:  március 12. szombat, 9:00-12:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 3 fő * Korhatár: 16 évtől * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Kiknek ajánljuk? 14-18 éves lányok * A tanfolyam díja: 10.000 Ft/fő, amit az oktatónál tudtok kifizetni, készpénzben * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 Extra PÉNTEKI SALSATION!® óra Varga Mónival március 18-án 19:00 órakor! 
A SALSATION!® nem a salsa, mint zenei- vagy táncstílusból ered, hanem a salsa, mint "szósz" és a sensation szavakból.
Ez egy táncos edzésforma, amely - hasonlóképpen, mint a Zumba - több táncstílust foglal magába (salsa, merengue, bachata, dancehall, afro dance, stb.). Fontos eleme a zeneiség, sokkal inkább a dalszövegre fókuszál.
Ötvözi a lírai megjelenési formát a funkcionális training elemeivel, így egy igazán izgalmas táncos program jött létre. Az órán részletesen átvesszük a statikus és a dinamikus bemelegítést, melyek izolációkat, testhullámokat is tartalmaznak, majd megtanulunk egy pár koreográfiát. Az óra nem igényel semmilyen táncos múltat vagy gyakorlatot!
 IDŐPONT:  március 18. péntek 19:00-19:55 között (55 perc) * Oktató: Varga Mónika * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 90 perces Kínai gerinctorna március 20-án vasárnap 18:00-kor! 
A WU SHUANG DAO YIN kínai gerinctorna mozgás és légzésterápián alapuló gyakorlatokból áll. A torna több mint kétezer éves múltra tekint vissza. Alapja a kínai orvoslás, amely a megelőzéssel foglalkozik, a cél az egészség megtartása. Ez a fajta gerinctorna lassú, nagy amplitúdójú, statikusan feszítő mozgásokból, légző gyakorlatból és a gyakorlatokhoz kötött keleti zenéből áll. Rendkívül fontos a gyakorlatok közben a légző gyakorlatok helyes kivitelezése, amely nemcsak méregteleníti a szervezetet, és jó hatással van a vérnyomásra, hanem erősíti a test védőrendszerét, és növeli a tüdőnk kapacitását.
A torna nyújtja az izmokat, csökkenti az ízületi beszűküléseket, rövidüléseket, növeli a mozgás-spektrumot, aktiválja az ízületi folyadék képződését. A gerinc melletti izmok megnyújtásával a porckorongok levegőhöz jutnak, és a gerinc mellett futó idegszálak felszabadulnak. A gyakorlatok testtudatosságot adnak és megtanítanak arra, hogy külön-külön is odafigyeljünk egy-egy izomcsoportra a mozgás során. A beszűkült izmoknak nyújtásra van szükségük, hogy újra rugalmassá váljanak, és ne fájjon többé semmilyen mozdulat! A gyakorlatokat a gerincre fókuszálva a nyaki-, háti- és deréktáji szakaszokra fejlesztették ki. A különböző gerincproblémákra, mint pl. a discushernia (porckorongsérv), scoliosis (gerincferdülés), schmorl-csomó, kopásos gerincbetegségekre találhatóak olyan gyakorlatok, amelyek nagymértékben javíthatnak a problémákon, sőt rendszeres tornával akár meg is szüntethetőek!
 IDŐPONT:  március 20. vasárnap 18:00-19:30 óra * Oktató: Koszorus Gabi * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek MÁRCIUSBAN is! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  március 19. szombat, 9:00-12:30 (3,5 óra) * Festmény: Unikornis * Életkor: 7 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  március 19. szombat, 14:00-18:00 (4 óra) * Festmény: Piros ruhás nő * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
 IDŐPONT:  március 27. vasárnap, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Afremov: Vitorlás * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
Létszám: 8-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT