Sziasztok,

 FONTOS!  Március 26-a szombat MUNKANAP, délelőtt és délután is NYITVA leszünk, de figyeljétek az órarendet, mert Kisbalázs Orsi délután tartja meg az óráit:
- 9:00-9:55 -> AIR jóga (14+) Erzsivel, bejelentkezés ITT!
- 10:00-10:55 -> AIR kids (8-13 év) Erzsivel, bejelentkezés ITT!
- 17:30-18:25 -> ZSÍRÉGETŐ Kisbalázs Orsival, nem kell bejelentkezni!
- 18:30-19:25 -> ALAKFORMÁLÓ Kisbalázs Orsival, nem kell bejelentkezni!
- 18:30-19:55 -> 85 perces ZUMBA Party Varga Mónival és Szintai Anitával, bejelentkezés ITT!
Szeretettel várunk mindenkit!

 INGYENES jógahétvége! 
Szeretettel meghívunk Németh Kata jógaoktató YA RYT-200 órás Hatha, Vinyasa Flow és Gerincjóga oktatóképzésének ingyenes, 75 perces Vinyasa Flow stílusú jóga gyakorlati vizsgaóráira március 26-án (szombaton) és március 27-én (vasárnap)!
A jógaórák az alábbi időpontokban kezdődnek:
Március 26. (szombat): 9:00 óra, 10:30 óra, 12:00 óra és 13:30 óra.
Március 27. (vasárnap): 9:00 óra, 10:30 óra és 12:00 óra.
Több órán is részt lehet venni, de a részvétel regisztrációhoz kötött, bejelentkezés ITT!
Találkozzunk a jógaszőnyegen!

 Tavaszindító 90 perces ZUMBA Party Mónival és Anitával március 26-án szombaton 18:30 órától! 
Az idő egyre jobb kint, fűtsük fel egy brutáljó másfél órás Zumba partyval a termet is! Szedjük csokorba a szebbnél szebb zenéket, kiránduljunk a jobbnál jobb koreók között! Gyere, ünnepeld a tavaszt velem és az utánozhatatlan, a fantasztikus, az energiabomba Szintai Anitával! Biztosítsátok a helyeteket minél előbb, jelentkezzetek be hivatalosan a Maya oldalán.
 IDŐPONT:  március 26. szombat 18:30-19:55 (85') * Oktatók: Varga Móni és Szintai Anita * Részvételi díj: 2.600 Ft/fő, 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek MÁRCIUSBAN is! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  március 27. vasárnap, 9:00-13:00 (4 óra) * Festmény: Afremov: Vitorlás * Életkor: 14 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril
Létszám: 8-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 KEZDŐ SMINKTANFOLYAM TINIKNEK április 2. szombat 9:00-12:00 óra között! 
A tanfolyamot akár AJÁNDÉKBA is adhatjátok a tiniknek, mert Ajándékutalvány formájában is megvásárolható a recepción.
A tanfolyam segít a megfelelő, egészséges bőrápolási rutin kialakításában, és megtanítja a finom sminkelés alapjait.
✔ Szeretnéd ellesni a Disney sztárok titkait?
✔ Tetszik Violetta, Selena Gomez, Taylor Swift sminkje, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá?
✔ Tudtad, hogy a legtöbb olyan szelfi fotón, ahol természetesnek hisszük a híres embereket, szinte mindig sminket viselnek?
✔ A jó smink kiemeli az adottságaidat és üdévé tesz. Ha bizonytalan vagy, mi áll jól Neked a korosztályodnak megfelelően, ha tudatosan szeretnél vigyázni arcod szépségére, s már időben megtudni a megfelelő praktikákat, amik segítenek.
✔ Ha sminkelnél, de a színválasztás mehetne jobban is, nem tudod, mi áll jól.
✔ Nem akarsz túlkorosnak tűnni, de szeretnél ápolt, s ragyogó lenni, amikor meg kell jelenned valahol, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Gyere el, hogy profi szakember taníthassa meg Neked az alapokat, hogy még bátrabb és magabiztosabb lehess!
 IDŐPONT:  április 2. szombat, 9:00-12:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 5 fő * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Kiknek ajánljuk? 14-18 éves lányok * A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 Felfrissítő-gyakorló SMINKTANFOLYAM április 2-án szombaton 13:00-16:00 óra között Molnár Évivel! 
Szeretnél egy kellemes délelőttöt csajos programmal egybekötni és a sminkelést is gyakorolnád?
Szeretnéd összefoglalni, átismételni, amit már megtanultál; van, amit elfelejtettél, és kérdeznél; újra kedved támadt sminkelést tanulni, de már nem akarod az alapoktól kezdeni?
Akkor GYERE EL, szeretettel várunk!
✔ kikapcsolódás, én-idő, vagy épp a lányoddal/barátnőddel egy remek program
✔ ha már elvégezted a Kezdő Felnőtt/Tini Smink Tanfolyamunkat, de maradnál még, és tökéletesítenéd, elmélyítenéd a tanult technikákat
✔ gyakorlat orientált 3 óra, sminkelünk és sminkelünk
✔ színelmélet gyakorlása
✔ interaktív, kérdezzetek bátran
✔ az oktató segít a kivitelezésben, de saját magadat tanulod meg kifesteni továbbra is
✔ a tanfolyamvezető minden eszközt biztosít (ecsetek, tükrök, szemhéjpúderek, alapozók, stb.), de sajáttal is dolgozhatsz
Kiket várunk? kezdőket, már sminkelőket, de tanulni vágyókat és haladókat is.
 IDŐPONT:  április 2. szombat, 13:00-16:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 3 fő * Korhatár: 16 évtől * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * A tanfolyam díja: 10.000 Ft/fő, amit az oktatónál tudtok kifizetni, készpénzben * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 Vezetett GONG meditáció és hangfürdő Minya Andrással április 3-án vasárnap 18 órakor! 
Szeretettel várunk Benneteket egy relaxáló, feltöltő és pihentető vasárnap esti rezgésre és ellazulásra!
A Hangfürdő és gongmeditáció megszabadít a stressztől, tökéletesen alkalmas a mindennapi rohanás utáni relaxációra. A hangtálak és egyéb hangszerek által keltett rezgések amellett, hogy ellazítanak, oldják a testi-lelki blokkokat, harmonizálnak és támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait. A GONG, az ÓCEÁNDOB, a TIBETI TÁL és a TINGSHA hangja összhangba hozza saját rezgésünket az univerzum rezgésével. A hangfürdő alatt a test ellazul, a fej elcsendesedik, és a szív megnyílik. Összhangba kerül a test és a lélek energiája. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás és a lelki terhek elengedése.
A meditáció során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk - fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.
Minden hangfürdő más és más, hiszen lényegében az a tér hozza létre, amit közösen megteremtünk, és így mindenki azt kapja benne, amire éppen oda hívta az élet.
Csatlakozz hozzánk, ha
- szeretnél visszatalálni kibillent egyensúlyodból a harmonikusabb állapotodba,
- ha szükséged van egy kis feltöltődésre, megnyugvásra,
- ha testi vagy lelki szinten kimerültnek érzed magad és vissza szeretnéd kapni az életerődet,
- ha nem érzed jól magad a bőrödben,
- vagy ha elakadást érzel magadon (akár lelki szinten is).
A meditáció témái a szeretet, elengedés, a szorongások, bizonytalanság és félelmek oldása, a változások kezelése, megbocsátás. A hangfürdő után új életerővel, lendülettel vághatsz neki a dolgos hétköznapoknak.
Vezetett relaxációval indulunk el a hangutazáson és hagyunk időt a visszatérésre is. Nem számít, ha még nem vetél részt hangfürdőn, kezdő és haladó relaxálót, meditálót is várunk szeretettel!
A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni. Zárjátok velünk a hétköznapokat ezzel a csodálatos programmal! Javasolt a kényelmes öltözet. Nem ajánlott epilepsziás és pacemakeres betegeknek, valamint várandósoknak a harmadik trimeszter előtt. Polifoamot, párnát, plédet biztosítunk, de lehet hozni sajátot is.
 IDŐPONT:  április 3. vasárnap 18:00-19:00 óra * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Oktató: Minya András * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM GYEREKEKNEK A TAVASZI SZÜNETBEN! 
Kisiskolás korban már könnyen elkeserednek a gyerekek, ha a rajzuk és a valóság nem fedi egymást. Sokan a vélt vagy valós kudarcélmény miatt elveszítik a kedvüket, és egyáltalán nem, vagy egyre kevesebbet rajzolnak. Ajánljuk tehát a tanfolyamot olyan 8-14 éves gyerekeknek, akik nagyon szeretnek rajzolni, és olyanoknak is, akik egyáltalán nem.
Miért érdemes a gyerekeknek elvégezni egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot?
Mert fejleszti kreativitást, a kézügyességet és a koncentrációs képességet, mert az agyféltekék összehangolása révén könnyebben megy majd a tanulás, mert hihetetlen módon megerősíti az önbizalmat, mert megtanulnak a gyerekek gyönyörűen és élethűen rajzolni, és ami a legfontosabb: kézzel foghatóvá teszi, hogy sokkal inkább képesek a gyerekek rajzolni, mint azt valaha is hitték volna!
 Jobb agyféltekés rajztanfolyam 1. (ALAP) - IDŐPONT:  április 14-15. (csütörtök-péntek) 9:00-16:00 óra * A tanfolyam díja: 19.500 Ft/fő/2 nap * A tanfolyamon minden eszközt mi biztosítunk, vagyis a gyerekek egy teljesen felszerelt rajzkészletet kapnak AJÁNDÉKBA, csak ebédet, rágcsálnivalót és innivalót kell a gyerekeknek hoznotok.
Életkor: 8-14 év * Oktató: Balla Móni rajzoktató, pedagógiai asszisztens * Jelentkezzetek ketten együtt, és 5-5% kedvezményt adunk a tanfolyam díjából! * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT