Sziasztok,

Jövő szombattól a 10:00 órai AIR kids óra sajnos megszűnik (kedden és csütörtökön továbbra is várjuk a gyerekeket 16:30-kor). Helyette Erzsi egy különleges ÚJ óratípussal, egy 55 perces GERINCJÓGA+FASCIA tréning órával vár Benneteket!

 ÚJ óra minden szombaton 10:00 órakor: GERINCJÓGA+FASCIA tréning Kása Erzsivel! 
A gerincjógát bármilyen életkorban és edzettségi szinten ajánljuk különösen azoknak, akik szeretnének szabadulni a hátfájástól, sok időt töltenek ülve, ezért fokozott kockázatnak vannak kitéve.
A gerincjóga élettani hatásai:
• erősíti, lazítja és nyújtja az izomzatot
• javítja a tartást és az emésztést
• oldja a stresszt
• növeli a fizikai és pszichikai teherbírást
• javítja az általános közérzetet, vitalizál
A speciális jóga gyakorlatok segítségével megdolgoztatjuk a hátad, erősítjük és megnyújtjuk az izmaid. Már néhány alkalom után is fogod érezni a különbséget!
Ma már tudjuk, hogy a mozgásszervi fájdalmak jó része az eddig méltánytalanul figyelmen kívül hagyott fascia különféle sérüléseiből ered, így a valódi forrás azonosításának megkönnyítésével az oki kezelés új távlatai nyíltak meg előttünk. A fascia mélyebb megismerése ugyanakkor nem csupán a mozgásszervi és sport rehabilitációt forradalmasította, hanem a betegségek megelőzése során is komoly segítséget nyújt. A fascia megfelelő edzésével fiatalosabb testet, jobb testtartást, nagyobb erőt és rugalmasságot érhetünk el, optimalizálhatjuk a tréningcélokat és javíthatjuk az edzések hatékonyságát is.
Gyertek és próbáljátok ki ezt a különleges órát, ahol a 90 cm-es, nagy hengerünk sokszor előkerül!
 IDŐPONT:  szombatonként 10:00-10:55 között * Oktató: Kása Erzsi, Gerincjóga, Arial- és Vinyasa Flow jógaoktató, Fascia tréner * Bejelentkezni NEM kell! * Szeretettel várunk mindenkit!

Jövő héten 4 különleges extra programmal is várunk Benneteket:
- pénteken 18:00 órától Noémi egy kezdők számára is követhető, könnyű, 90 perces FLOW (áramló) jóga órával vár Benneteket, ahol a fókuszban most a Napüdvözletek állnak
- szombaton reggel Molnár Évi várja 9:00 órakor a 14-18 éves tini lányokat egy kezdő, arcápolásba és sminkelésbe bevezető, 3 órás tanfolyammal, ami ajándéknak is kitűnő!
- szombaton délután egy ritkán tartott programon vehettek részt: Felfrissítő-Gyakorló Sminktanfolyamot tart Évi, ahová kezdőket, újrakezdőket és haladókat is nagy-nagy szeretettel várunk. Ez egy remek lehetőség barátnők, anya-lánya vagy nagymama-unoka, vagy épp osztálytársak páros programjának! Ne hagyjátok ki, 13:00 órakor kezdünk.
- a hetet vasárnap 18:00 órakor Minya András felemelő és feltöltő Vezetett GONG meditációjával zárjuk, ami legközelebb májusban lesz majd elérhető a Mayaban, ezért érdemes mielőbb bejelentkeznetek rá!

Az iskolai tavaszi szünetben csütörtök-pénteken 2 napos Jobb agyféltekés Rajztanfolyamot tartunk 8-14 éves iskolásoknak, amire 4 szabad helyünk van még!

 Könnyű FLOW jóga fókuszban a Napüdvözlet: április 1. péntek 18:00-19:30 óra között Noémivel 
A könnyed FLOW óra a Hatha jóga gyakorlatait fűzi egymásba, amely egy dinamikus, a nyugodt légzés ritmusára épülő óra.
Az óra alapját a napüdvözlet nevű gyakorlatsor képezi, ez az átkötés az óra egyes elemei és gyakran az egyes ászanák között is.
Az óra célja a légzés és mozgás összehangolása, és ezáltal egy befelé figyelő, meditatív tudatállapot megteremtése.
A könnyű Flow jóga nem más, mint a légzés és a mozgás szabad áramlása, minden mozdulat be- vagy kilégzésre történik, kevés ászanát tartunk ki statikusan, egy-egy ászana gyakran csak a következő mozdulat kiindulópontja.
Az óra gyakorlatsorai dinamikusak, ugyanakkor egyáltalán nem cél, hogy megerőltetőek is legyenek.
Helyes légzéssel, a bandhák (belső zárak) alkalmazásával és az ászanák pontos kivitelezésével a gyakorlás könnyed, légies és folyamatos marad.
Az a jó a gyakorlás, ha óra után nem fáradtságot, hanem egyfajta feltöltődést érzel.
A lehető legkevesebb erőfeszítéssel hozd létre az ászanákat, erőlködés helyett inkább engedd, hogy vigyen a légzés.
Az órára jöhetnek kezdők és haladók - szinte minden gyakorlathoz variációkat adunk, így a résztvevők a saját aktuális állapotuknak megfelelően tudják követni az órát, ahol minden lehetőségünk megvan a folyamatos fejlődéshez!
 IDŐPONT:  április 1. péntek 18:00-19:25 óra * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 KEZDŐ SMINKTANFOLYAM TINIKNEK április 2. szombat 9:00-12:00 óra között! 
A tanfolyamot akár AJÁNDÉKBA is adhatjátok a tiniknek, mert Ajándékutalvány formájában is megvásárolható a recepción.
A tanfolyam segít a megfelelő, egészséges bőrápolási rutin kialakításában, és megtanítja a finom sminkelés alapjait.
✔ Szeretnéd ellesni a Disney sztárok titkait?
✔ Tetszik Violetta, Selena Gomez, Taylor Swift sminkje, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá?
✔ Tudtad, hogy a legtöbb olyan szelfi fotón, ahol természetesnek hisszük a híres embereket, szinte mindig sminket viselnek?
✔ A jó smink kiemeli az adottságaidat és üdévé tesz. Ha bizonytalan vagy, mi áll jól Neked a korosztályodnak megfelelően, ha tudatosan szeretnél vigyázni arcod szépségére, s már időben megtudni a megfelelő praktikákat, amik segítenek.
✔ Ha sminkelnél, de a színválasztás mehetne jobban is, nem tudod, mi áll jól.
✔ Nem akarsz túlkorosnak tűnni, de szeretnél ápolt, s ragyogó lenni, amikor meg kell jelenned valahol, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Gyere el, hogy profi szakember taníthassa meg Neked az alapokat, hogy még bátrabb és magabiztosabb lehess!
 IDŐPONT:  április 2. szombat, 9:00-12:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 5 fő * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Kiknek ajánljuk? 14-18 éves lányok * A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 Felfrissítő-gyakorló SMINKTANFOLYAM április 2-án szombaton 13:00-16:00 óra között Molnár Évivel! 
Szeretnél egy kellemes délelőttöt csajos programmal egybekötni és a sminkelést is gyakorolnád?
Szeretnéd összefoglalni, átismételni, amit már megtanultál; van, amit elfelejtettél, és kérdeznél; újra kedved támadt sminkelést tanulni, de már nem akarod az alapoktól kezdeni?
Akkor GYERE EL, szeretettel várunk!
✔ kikapcsolódás, én-idő, vagy épp a lányoddal/barátnőddel egy remek program
✔ ha már elvégezted a Kezdő Felnőtt/Tini Smink Tanfolyamunkat, de maradnál még, és tökéletesítenéd, elmélyítenéd a tanult technikákat
✔ gyakorlat orientált 3 óra, sminkelünk és sminkelünk
✔ színelmélet gyakorlása
✔ interaktív, kérdezzetek bátran
✔ az oktató segít a kivitelezésben, de saját magadat tanulod meg kifesteni továbbra is
✔ a tanfolyamvezető minden eszközt biztosít (ecsetek, tükrök, szemhéjpúderek, alapozók, stb.), de sajáttal is dolgozhatsz
Kiket várunk? kezdőket, már sminkelőket, de tanulni vágyókat és haladókat is.
 IDŐPONT:  április 2. szombat, 13:00-16:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 3 fő * Korhatár: 16 évtől * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * A tanfolyam díja: 10.000 Ft/fő, amit az oktatónál tudtok kifizetni, készpénzben * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 Vezetett GONG meditáció és hangfürdő Minya Andrással április 3-án vasárnap 18 órakor! 
Szeretettel várunk Benneteket egy relaxáló, feltöltő és pihentető vasárnap esti rezgésre és ellazulásra!
A Hangfürdő és gongmeditáció megszabadít a stressztől, tökéletesen alkalmas a mindennapi rohanás utáni relaxációra. A hangtálak és egyéb hangszerek által keltett rezgések amellett, hogy ellazítanak, oldják a testi-lelki blokkokat, harmonizálnak és támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait. A GONG, az ÓCEÁNDOB, a TIBETI TÁL és a TINGSHA hangja összhangba hozza saját rezgésünket az univerzum rezgésével. A hangfürdő alatt a test ellazul, a fej elcsendesedik, és a szív megnyílik. Összhangba kerül a test és a lélek energiája. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás és a lelki terhek elengedése.
A meditáció során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk - fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.
Minden hangfürdő más és más, hiszen lényegében az a tér hozza létre, amit közösen megteremtünk, és így mindenki azt kapja benne, amire éppen oda hívta az élet.
Csatlakozz hozzánk, ha
- szeretnél visszatalálni kibillent egyensúlyodból a harmonikusabb állapotodba,
- ha szükséged van egy kis feltöltődésre, megnyugvásra,
- ha testi vagy lelki szinten kimerültnek érzed magad és vissza szeretnéd kapni az életerődet,
- ha nem érzed jól magad a bőrödben,
- vagy ha elakadást érzel magadon (akár lelki szinten is).
A meditáció témái a szeretet, elengedés, a szorongások, bizonytalanság és félelmek oldása, a változások kezelése, megbocsátás. A hangfürdő után új életerővel, lendülettel vághatsz neki a dolgos hétköznapoknak.
Vezetett relaxációval indulunk el a hangutazáson és hagyunk időt a visszatérésre is. Nem számít, ha még nem vetél részt hangfürdőn, kezdő és haladó relaxálót, meditálót is várunk szeretettel!
A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni. Zárjátok velünk a hétköznapokat ezzel a csodálatos programmal! Javasolt a kényelmes öltözet. Nem ajánlott epilepsziás és pacemakeres betegeknek, valamint várandósoknak a harmadik trimeszter előtt. Polifoamot, párnát, plédet biztosítunk, de lehet hozni sajátot is.
 IDŐPONT:  április 3. vasárnap 18:00-19:00 óra * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Oktató: Minya András * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM GYEREKEKNEK A TAVASZI SZÜNETBEN! 
Kisiskolás korban már könnyen elkeserednek a gyerekek, ha a rajzuk és a valóság nem fedi egymást. Sokan a vélt vagy valós kudarcélmény miatt elveszítik a kedvüket, és egyáltalán nem, vagy egyre kevesebbet rajzolnak. Ajánljuk tehát a tanfolyamot olyan 8-14 éves gyerekeknek, akik nagyon szeretnek rajzolni, és olyanoknak is, akik egyáltalán nem.
Miért érdemes a gyerekeknek elvégezni egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot?
Mert fejleszti kreativitást, a kézügyességet és a koncentrációs képességet, mert az agyféltekék összehangolása révén könnyebben megy majd a tanulás, mert hihetetlen módon megerősíti az önbizalmat, mert megtanulnak a gyerekek gyönyörűen és élethűen rajzolni, és ami a legfontosabb: kézzel foghatóvá teszi, hogy sokkal inkább képesek a gyerekek rajzolni, mint azt valaha is hitték volna!
 Jobb agyféltekés rajztanfolyam 1. (ALAP) - IDŐPONT:  április 14-15. (csütörtök-péntek) 9:00-16:00 óra * A tanfolyam díja: 19.500 Ft/fő/2 nap * A tanfolyamon minden eszközt mi biztosítunk, vagyis a gyerekek egy teljesen felszerelt rajzkészletet kapnak AJÁNDÉKBA, csak ebédet, rágcsálnivalót és innivalót kell a gyerekeknek hoznotok.
Életkor: 8-14 év * Oktató: Balla Móni rajzoktató, pedagógiai asszisztens * Jelentkezzetek ketten együtt, és 5-5% kedvezményt adunk a tanfolyam díjából! * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT