Sziasztok,

Három Élményfestő és három Jobb agyféltekés Rajztábort hirdetünk meg a nyár első két hónapjára, amire elindult a regisztráció. Minden fontos információt megtaláltok a hírlevél végén erre vonatkozóan.

Jövő héten két extra órával készülünk vasárnap: Noémi most pénteken elmaradt Könnyű FLOW: fókuszban a Napüdvözlet 90 perces jóga órájára este 18 órakor, és Szilágyi Móni szintén 90 perces, 9:00 órai TRX®-MIX + Stretching órájára jelentkezhettek be a honlapon.
Holnap, vagyis április 3-án vasárnap 18 órakor pedig egy pihentető Vezetett GONG meditációra invitálunk Benneteket, amit legközelebb csak május közepén tartunk!
Szeretettel várunk mindenkit!

 EMLÉKEZTETŐ! 
 ÚJ óra minden szombaton 10:00 órakor:  55 perces GERINCJÓGA + FASCIA tréning Kása Erzsivel! * Bejelentkezni NEM kell! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Vezetett GONG meditáció és hangfürdő Minya Andrással április 3-án vasárnap 18 órakor! 
Szeretettel várunk Benneteket egy relaxáló, feltöltő és pihentető vasárnap esti rezgésre és ellazulásra!
A Hangfürdő és gongmeditáció megszabadít a stressztől, tökéletesen alkalmas a mindennapi rohanás utáni relaxációra. A hangtálak és egyéb hangszerek által keltett rezgések amellett, hogy ellazítanak, oldják a testi-lelki blokkokat, harmonizálnak és támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait. A GONG, az ÓCEÁNDOB, a TIBETI TÁL és a TINGSHA hangja összhangba hozza saját rezgésünket az univerzum rezgésével. A hangfürdő alatt a test ellazul, a fej elcsendesedik, és a szív megnyílik. Összhangba kerül a test és a lélek energiája. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás és a lelki terhek elengedése.
A meditáció során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk - fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.
Minden hangfürdő más és más, hiszen lényegében az a tér hozza létre, amit közösen megteremtünk, és így mindenki azt kapja benne, amire éppen oda hívta az élet.
Csatlakozz hozzánk, ha
- szeretnél visszatalálni kibillent egyensúlyodból a harmonikusabb állapotodba,
- ha szükséged van egy kis feltöltődésre, megnyugvásra,
- ha testi vagy lelki szinten kimerültnek érzed magad és vissza szeretnéd kapni az életerődet,
- ha nem érzed jól magad a bőrödben,
- vagy ha elakadást érzel magadon (akár lelki szinten is).
A meditáció témái a szeretet, elengedés, a szorongások, bizonytalanság és félelmek oldása, a változások kezelése, megbocsátás. A hangfürdő után új életerővel, lendülettel vághatsz neki a dolgos hétköznapoknak.
Vezetett relaxációval indulunk el a hangutazáson és hagyunk időt a visszatérésre is. Nem számít, ha még nem vetél részt hangfürdőn, kezdő és haladó relaxálót, meditálót is várunk szeretettel!
A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni. Zárjátok velünk a hétköznapokat ezzel a csodálatos programmal! Javasolt a kényelmes öltözet. Nem ajánlott epilepsziás és pacemakeres betegeknek, valamint várandósoknak a harmadik trimeszter előtt. Polifoamot, párnát, plédet biztosítunk, de lehet hozni sajátot is.
 IDŐPONT:  április 3. vasárnap 18:00-19:00 óra * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Oktató: Minya András * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 85 perces TRX®-MIX + Stretching® óra Szilágyi Mónival április 10-én vasárnap 9:00-10:25 között 
Egy rendkívül változatos órával készülök, ahol a fókuszban a komplex kondicionális képességek fejlesztése áll (erő gyorsaság, állóképesség, hajlékonyság, koordináció). Hatását tekintve az óra zsírégető-alakformáló.
Ezen az órán sokat használjuk majd a TRX® eszközt, amit azért szeretek, mert kiválóan javítja a testtartást, fejleszti az egyensúlyt is. A TRX® mellett előkerül majd a BOSU, miniband, fittball, és igény szerint a különböző súlyok használata sem marad el. Amire biztosan számíthattok: a minden porcikát alaposan átmozgató, nem izzadságmentes, változatos edzés. Az órát bármilyen erőszinten javaslom életkortól függetlenül, mert a gyakorlatok elvégzésének módját, intenzitását egyénre szabom, ha szükséges.
Amennyiben még nem használtál TRX® eszközt, akkor is egész nyugodtan gyere, hamar megtanulod használatát, segítek majd.
Az órát extra hosszú ás alapos nyújtással zárjuk! Nagy-nagy örömmel, motivációval, szeretettel várlak Titeket!
 IDŐPONT:  április 10. vasárnap 9:00-10:25 óra * Oktató: Szilágyi Móni * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Heveder díj NINCS. * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Könnyű FLOW jóga fókuszban a Napüdvözlet: április 10. vasárnap 18:00-19:25 óra között Noémivel 
A könnyed FLOW óra a Hatha jóga gyakorlatait fűzi egymásba, amely egy dinamikus, a nyugodt légzés ritmusára épülő óra.
Az óra alapját a napüdvözlet nevű gyakorlatsor képezi, ez az átkötés az óra egyes elemei és gyakran az egyes ászanák között is.
Az óra célja a légzés és mozgás összehangolása, és ezáltal egy befelé figyelő, meditatív tudatállapot megteremtése.
A könnyű Flow jóga nem más, mint a légzés és a mozgás szabad áramlása, minden mozdulat be- vagy kilégzésre történik, kevés ászanát tartunk ki statikusan, egy-egy ászana gyakran csak a következő mozdulat kiindulópontja.
Az óra gyakorlatsorai dinamikusak, ugyanakkor egyáltalán nem cél, hogy megerőltetőek is legyenek.
Helyes légzéssel, a bandhák (belső zárak) alkalmazásával és az ászanák pontos kivitelezésével a gyakorlás könnyed, légies és folyamatos marad.
Az a jó a gyakorlás, ha óra után nem fáradtságot, hanem egyfajta feltöltődést érzel.
A lehető legkevesebb erőfeszítéssel hozd létre az ászanákat, erőlködés helyett inkább engedd, hogy vigyen a légzés.
Az órára jöhetnek kezdők és haladók - szinte minden gyakorlathoz variációkat adunk, így a résztvevők a saját aktuális állapotuknak megfelelően tudják követni az órát, ahol minden lehetőségünk megvan a folyamatos fejlődéshez!
 IDŐPONT:  április 10. vasárnap 18:00-19:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM GYEREKEKNEK A TAVASZI SZÜNETBEN! 
Kisiskolás korban már könnyen elkeserednek a gyerekek, ha a rajzuk és a valóság nem fedi egymást. Sokan a vélt vagy valós kudarcélmény miatt elveszítik a kedvüket, és egyáltalán nem, vagy egyre kevesebbet rajzolnak. Ajánljuk tehát a tanfolyamot olyan 8-14 éves gyerekeknek, akik nagyon szeretnek rajzolni, és olyanoknak is, akik egyáltalán nem.
Miért érdemes a gyerekeknek elvégezni egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot?
Mert fejleszti kreativitást, a kézügyességet és a koncentrációs képességet, mert az agyféltekék összehangolása révén könnyebben megy majd a tanulás, mert hihetetlen módon megerősíti az önbizalmat, mert megtanulnak a gyerekek gyönyörűen és élethűen rajzolni, és ami a legfontosabb: kézzel foghatóvá teszi, hogy sokkal inkább képesek a gyerekek rajzolni, mint azt valaha is hitték volna!
 Jobb agyféltekés rajztanfolyam 1. (ALAP) - IDŐPONT:  április 14-15. (csütörtök-péntek) 9:00-16:00 óra * A tanfolyam díja: 19.500 Ft/fő/2 nap * A tanfolyamon minden eszközt mi biztosítunk, vagyis a gyerekek egy teljesen felszerelt rajzkészletet kapnak AJÁNDÉKBA, csak ebédet, rágcsálnivalót és innivalót kell a gyerekeknek hoznotok.
Életkor: 8-14 év * Oktató: Balla Móni rajzoktató, pedagógiai asszisztens * Jelentkezzetek ketten együtt, és 5-5% kedvezményt adunk a tanfolyam díjából! * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 NYÁRI TÁBOROK 
Idén is kétféle tábort szervezünk: Jobb agyféltekés Rajz 1-2. tábor és Élményfestő tábor. Mindegyik táborunk 5 napos.
Ahogy már megszokhattátok, nemcsak az alkotás, hanem a mozgás is kiemelt szerephez jut: minden nap tornázni fognak 1 órát az ebéd előtt a gyerekek (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.). Ebédet "A" és "B" menüből lehet majd rendelni, és arra is van lehetőség, hogy a gyerekek otthonról hozzanak ennivalót magukkal. A jelentkezést követően 50% előleg átutalását kérjük (a honlapon történt jelentkezést követően küldjük e-mail-ben a részletes tennivalókat, tudnivalókat). Augusztusban nem szervezünk tábort.

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZ 1-2. TÁBOR 8-14 éveseknek 3 időpontban 
Ebben az 5 napos rajztáborban a gyerekek elsajátítják a jobb agyféltekés rajzolás trükkjeit, hogy élethű állat és ember rajzokat tudjanak készíteni. Különleges eszközökkel és technikákkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel az iskolában vagy egyéb rajzfoglalkozásokon nem. Öt napon keresztül bővítjük az ismereteiket, hogy minél élethűbb alkotások születhessenek. Ráadásul a gyerekek nem csupán a rajztudásukban fognak fejlődést mutatni, hanem számos más területen is hasznukra válik a jobb agyféltekés rajztábor, amely fejleszti a koncentrálást, javít a gyerekek kézügyességen és az írásképén is.
A rajzoláson kívül minden napos lesz a délelőtti torna egy-egy edzőnkkel (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.), és a tízórairól, finom ebédről is mi gondoskodunk. Az 5 napos kezdő rajztáborban való részvétel egyenértékű a Rajz 1. kezdő és a Rajz 2. haladó tanfolyam elvégzésével!
TURNUSOK (hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra között):
- június 20-24.,
- július 4-8.,
- július 18-22.
Táborvezető: Balla Mónika, rajzoktató * A tábor díja: 44.900 Ft/5 nap/fő (tízórai, ebéd, napi egy edzés, rajzeszközök) * Testvérkedvezmény: 10% * Részletek és jelentkezés: ITT!

 ÉLMÉNYFESTŐ tábor 8-14 éveseknek 3 időpontban 
Festés közben felfedezheted a Benned rejlő kreativitást, a részletes és alapos instrukciók segítségével a festményt nem tudod elrontani, garantált sikerélményre és gyönyörű végeredményre számíthatsz!
A képeinket vászonra festjük, akrilfesték segítségével. A táborban való részvételnek nem feltétele a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra!
A tábor anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban 3 saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek.
A hét első felében ismerkedés a színekkel az akril festékkel, bepillantunk a színelméletbe. Mindenki maga készít el egy színkört. Nemcsak festeni fogunk, hanem az adott képet előrajzoljuk először papírra majd a vászonra, amit utána együtt megfestünk. 3 festményt fogunk elkészíteni a tábor alatt. Lesznek sötétben világító festmények, vagy más technikával megfestett képek is. Az utolsó nap KÍVÁNSÁG nap, ahol mindenki a számára legszimpatikusabb, általa kiválasztott festményt készítheti el! A végén természetesen mind a három festményt hazavihetik a gyerekek.
A festésen kívül minden napos lesz a délelőtti torna egy-egy edzőnkkel (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.), és a tízórairól, finom ebédről is mi gondoskodunk.
TURNUSOK (hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra között):
- június 27.-július 1.,
- július 11-15.,
- július 25-29.
Táborvezető: Balla Mónika, rajzoktató * A tábor díja: 49.900 Ft/5 nap/fő (tízórai, ebéd, napi egy edzés, rajzeszközök) * Testvérkedvezmény: 10% * Részletek és jelentkezés: ITT!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT