Sziasztok,

Hamarosan itt a Húsvét! Az alábbi órarenddel várunk Benneteket:
- április 15. péntek, április 16. szombat és április 17. vasárnap: megszokott NYITVA tartás és órák
- április 18. hétfő: délelőtt ZÁRVA leszünk, este viszont négy órával is várunk Benneteket, hogy egyetlen nap se maradjon ki a mozgás:
- 18:00 óra GERINCTORNA Molnár Évi, 19:00 óra ALAKFORMÁLÓ óra Molnár Évi, 19:00 óra GERINCJÓGA Noémi, 20:00 óra TRX® edzés Molnár Évi
Bejelentkezni csak a TRX® órára kell ITT!, szeretettel várunk Benneteket!

 EMLÉKEZTETŐ! 
 ÚJ óra minden szombaton 10:00 órakor:  55 perces GERINCJÓGA + FASCIA tréning Kása Erzsivel! * Bejelentkezni NEM kell! * Szeretettel várunk mindenkit!

 85 perces TRX®-MIX + Stretching® óra Szilágyi Mónival április 10-én vasárnap 9:00-10:25 között 
Egy rendkívül változatos órával készülök, ahol a fókuszban a komplex kondicionális képességek fejlesztése áll (erő gyorsaság, állóképesség, hajlékonyság, koordináció). Hatását tekintve az óra zsírégető-alakformáló.
Ezen az órán sokat használjuk majd a TRX® eszközt, amit azért szeretek, mert kiválóan javítja a testtartást, fejleszti az egyensúlyt is. A TRX® mellett előkerül majd a BOSU, miniband, fittball, és igény szerint a különböző súlyok használata sem marad el. Amire biztosan számíthattok: a minden porcikát alaposan átmozgató, nem izzadságmentes, változatos edzés. Az órát bármilyen erőszinten javaslom életkortól függetlenül, mert a gyakorlatok elvégzésének módját, intenzitását egyénre szabom, ha szükséges.
Amennyiben még nem használtál TRX® eszközt, akkor is egész nyugodtan gyere, hamar megtanulod használatát, segítek majd.
Az órát extra hosszú ás alapos nyújtással zárjuk! Nagy-nagy örömmel, motivációval, szeretettel várlak Titeket!
 IDŐPONT:  április 10. vasárnap 9:00-10:25 óra * Oktató: Szilágyi Móni * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Heveder díj NINCS. * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Könnyű FLOW jóga fókuszban a Napüdvözlet: április 10. vasárnap 18:00-19:25 óra között Noémivel 
A könnyed FLOW óra a Hatha jóga gyakorlatait fűzi egymásba, amely egy dinamikus, a nyugodt légzés ritmusára épülő óra.
Az óra alapját a napüdvözlet nevű gyakorlatsor képezi, ez az átkötés az óra egyes elemei és gyakran az egyes ászanák között is.
Az óra célja a légzés és mozgás összehangolása, és ezáltal egy befelé figyelő, meditatív tudatállapot megteremtése.
A könnyű Flow jóga nem más, mint a légzés és a mozgás szabad áramlása, minden mozdulat be- vagy kilégzésre történik, kevés ászanát tartunk ki statikusan, egy-egy ászana gyakran csak a következő mozdulat kiindulópontja.
Az óra gyakorlatsorai dinamikusak, ugyanakkor egyáltalán nem cél, hogy megerőltetőek is legyenek.
Helyes légzéssel, a bandhák (belső zárak) alkalmazásával és az ászanák pontos kivitelezésével a gyakorlás könnyed, légies és folyamatos marad.
Az a jó a gyakorlás, ha óra után nem fáradtságot, hanem egyfajta feltöltődést érzel.
A lehető legkevesebb erőfeszítéssel hozd létre az ászanákat, erőlködés helyett inkább engedd, hogy vigyen a légzés.
Az órára jöhetnek kezdők és haladók - szinte minden gyakorlathoz variációkat adunk, így a résztvevők a saját aktuális állapotuknak megfelelően tudják követni az órát, ahol minden lehetőségünk megvan a folyamatos fejlődéshez!
 IDŐPONT:  április 10. vasárnap 18:00-19:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Extra KEDDI SALSATION!® óra Varga Mónival április 19-én 20:00 órakor! 
Extra SALSATION!® óra kivételesen már hét elején, kedden! Április 19-én 20:00-21:00 óra között várlak két Zumba® óra előtt egy Salsation!® órára is!
Húsvétkor kellemesen teleesszük magunkat finom sonkával, főtt tojással és csokinyuszival, így ránk fér egy kis extra mozgás. Garantálom, hogy a hétfői locsolkodást követően ismét vizesek leszünk, de menekülés és pacsuli szag nélkül! Aki részt vett már ilyen órán, tudja milyen. Aki viszont még nem, annak annyit mesélnék, hogy ezen az órán sem kell nélkülözni sem a jó zenéket, sem a táncot és még a fitnesst sem. Így a jókedvű mozgás garantált, hiszen én is ott leszek! Ez nem egy magassarkú cipős salsa óra, a neve ne tévesszen meg senkit. Gyere ugyanabban a szerelésben, amiben Zumbára is jönnél!
Szeretettel várlak!
 IDŐPONT:  április 19. kedd 20:00-20:55 között (55 perc) * Oktató: Varga Mónika * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Bejelentkezés ITT!

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM GYEREKEKNEK A TAVASZI SZÜNETBEN! 
Kisiskolás korban már könnyen elkeserednek a gyerekek, ha a rajzuk és a valóság nem fedi egymást. Sokan a vélt vagy valós kudarcélmény miatt elveszítik a kedvüket, és egyáltalán nem, vagy egyre kevesebbet rajzolnak. Ajánljuk tehát a tanfolyamot olyan 8-14 éves gyerekeknek, akik nagyon szeretnek rajzolni, és olyanoknak is, akik egyáltalán nem.
Miért érdemes a gyerekeknek elvégezni egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot?
Mert fejleszti kreativitást, a kézügyességet és a koncentrációs képességet, mert az agyféltekék összehangolása révén könnyebben megy majd a tanulás, mert hihetetlen módon megerősíti az önbizalmat, mert megtanulnak a gyerekek gyönyörűen és élethűen rajzolni, és ami a legfontosabb: kézzel foghatóvá teszi, hogy sokkal inkább képesek a gyerekek rajzolni, mint azt valaha is hitték volna!
 Jobb agyféltekés rajztanfolyam 1. (ALAP) - IDŐPONT:  április 14-15. (csütörtök-péntek) 9:00-16:00 óra * A tanfolyam díja: 19.500 Ft/fő/2 nap * A tanfolyamon minden eszközt mi biztosítunk, vagyis a gyerekek egy teljesen felszerelt rajzkészletet kapnak AJÁNDÉKBA, csak ebédet, rágcsálnivalót és innivalót kell a gyerekeknek hoznotok.
Életkor: 8-14 év * Oktató: Balla Móni rajzoktató, pedagógiai asszisztens * Jelentkezzetek ketten együtt, és 5-5% kedvezményt adunk a tanfolyam díjából! * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 LOVE YOUR BELLY tanfolyam: május 14. szombat 9:00-11:30 óra között Fehérvári Katával! 
Mi a Love your belly?
HASIZOMFEJLESZTŐ és REGENERÁLÓ TRÉNING a leghatékonyabb gyakorlatokkal! Ezen tréningen egy alkalommal kell részt venni, ami 2,5 órát vesz igénybe. A tanfolyam alatt megismerkedünk a hasizmokkal, szerkezetükkel, működésükkel. Egy kis anatómia után pedig elsajátíthatod azokat a hasizom-erősítő gyakorlatokat, melyekkel biztonságosan fejlesztheted izmaidat, és a tanultakat otthonodban végezheted nap, mint nap. Beszélünk arról, mit kell elkerülni, mit szabad, mit nem és arról is, hogyan sportoljunk.
Kiknek ajánlott?
- szétnyílt hasizom esetén szülés után,
- a terhességet követő mielőbbi regenerálódás miatt, (Terhesség alatt sok esetben sérül az egyenes hasizom, és szülést követően nem záródnak össze a rostjai, ami gerinc problémákat is okozhat, a további terhelés pedig derékfájáshoz, sérvhez vezethet. Hagyományos hasprésekkel ezt a problémát nem lehet megoldani, sőt még több kárt is okozunk vele.),
- hát- és derékfájdalommal küzdőknek,
- lágyéksérv, köldöksérv esetén,
- MINDENKINEK, aki szép és lapos hasat szeretne!
 IDŐPONT:  május 14. szombat, 9:00-11:30 óra között (2,5 óra) * Oktató: Fehérvári Katalin, gyógytornász, manuálterapeuta, Love your belly oktató, két kisfiú anyukája. * A tanfolyam díja: 8.000 Ft/fő/2,5 óra (oktatónál kell készpénzben befizetni) * Minimum létszám: 3 fő * Bejelentkezés ITT! * A tanfolyamra csak kényelmes ruhát kell hozni. Kisbabáitokat is hozhatjátok magatokkal! * Várunk mindenkit szeretettel!

 FELNŐTT KEZDŐ SMINKTANFOLYAM május 14-én szombaton 9:00-15:00 óra között Molnár Évivel! 
A tanfolyamra azokat várjuk, akik saját magukat szeretnék megtanulni kifesteni. A sminktanfolyam elméleti és gyakorlati foglalkozást jelent, ahol megtanulod az összes fontos lépést, hogy a végén a számodra legelőnyösebb sminket tudd elkészíteni magadnak. Nagy hangsúlyt fektetünk az árnyékolásra, a legszükségesebb anyag- és eszközismeretre, valamint az adott arc- és szemformához illő konkrét kifestési módok begyakorlására, így lépésről lépésre elsajátíthatod a sminkelés alapjait és azt, hogy hogyan készíthetsz magadnak könnyedén egy profi nappali, esti illetve alkalmi sminket.
Tematika - Elmélet:
✔ smink fajták és eszközeik
✔ színtípusok
✔ korrigálási lehetőségek
✔ sminkelés menete
Tematika - Gyakorlat:
✔ ismerkedés az eszközökkel
✔ arc-, szemformák meghatározása egyéneként
✔ fél arc sminkelése segítséggel
✔ másik fél arc sminkelése önállóan)
✔ szépségápolás, színtanácsadás
✔ meglévő sminkeszközök "átvizsgálása"
✔ sminkeszközök használata, technikák-trükkök
✔ személyre szabott vázlatok
 IDŐPONT:  május 14. szombat 9:00-15:00 óra között (6 óra) * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Részvételi díj: 20.000 Ft/fő, AJÁNDÉKBA adunk egy profi ecsetkészletet! * Bejelentkezés ITT!

 NYÁRI TÁBOROK 
Idén is kétféle tábort szervezünk: Jobb agyféltekés Rajz 1-2. tábor és Élményfestő tábor. Mindegyik táborunk 5 napos.
Ahogy már megszokhattátok, nemcsak az alkotás, hanem a mozgás is kiemelt szerephez jut: minden nap tornázni fognak 1 órát az ebéd előtt a gyerekek (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.). Ebédet "A" és "B" menüből lehet majd rendelni, és arra is van lehetőség, hogy a gyerekek otthonról hozzanak ennivalót magukkal. A jelentkezést követően 50% előleg átutalását kérjük (a honlapon történt jelentkezést követően küldjük e-mail-ben a részletes tennivalókat, tudnivalókat). Augusztusban nem szervezünk tábort.

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZ 1-2. TÁBOR 8-14 éveseknek 3 időpontban 
Ebben az 5 napos rajztáborban a gyerekek elsajátítják a jobb agyféltekés rajzolás trükkjeit, hogy élethű állat és ember rajzokat tudjanak készíteni. Különleges eszközökkel és technikákkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel az iskolában vagy egyéb rajzfoglalkozásokon nem. Öt napon keresztül bővítjük az ismereteiket, hogy minél élethűbb alkotások születhessenek. Ráadásul a gyerekek nem csupán a rajztudásukban fognak fejlődést mutatni, hanem számos más területen is hasznukra válik a jobb agyféltekés rajztábor, amely fejleszti a koncentrálást, javít a gyerekek kézügyességen és az írásképén is.
A rajzoláson kívül minden napos lesz a délelőtti torna egy-egy edzőnkkel (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.), és a tízórairól, finom ebédről is mi gondoskodunk. Az 5 napos kezdő rajztáborban való részvétel egyenértékű a Rajz 1. kezdő és a Rajz 2. haladó tanfolyam elvégzésével!
TURNUSOK (hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra között):
- június 20-24.,
- július 4-8.,
- július 18-22.
Táborvezető: Balla Mónika, rajzoktató * A tábor díja: 44.900 Ft/5 nap/fő (tízórai, ebéd, napi egy edzés, rajzeszközök) * Testvérkedvezmény: 10% * Részletek és jelentkezés: ITT!

 ÉLMÉNYFESTŐ tábor 8-14 éveseknek 3 időpontban 
Festés közben felfedezheted a Benned rejlő kreativitást, a részletes és alapos instrukciók segítségével a festményt nem tudod elrontani, garantált sikerélményre és gyönyörű végeredményre számíthatsz!
A képeinket vászonra festjük, akrilfesték segítségével. A táborban való részvételnek nem feltétele a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra!
A tábor anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban 3 saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek.
A hét első felében ismerkedés a színekkel az akril festékkel, bepillantunk a színelméletbe. Mindenki maga készít el egy színkört. Nemcsak festeni fogunk, hanem az adott képet előrajzoljuk először papírra majd a vászonra, amit utána együtt megfestünk. 3 festményt fogunk elkészíteni a tábor alatt. Lesznek sötétben világító festmények, vagy más technikával megfestett képek is. Az utolsó nap KÍVÁNSÁG nap, ahol mindenki a számára legszimpatikusabb, általa kiválasztott festményt készítheti el! A végén természetesen mind a három festményt hazavihetik a gyerekek.
A festésen kívül minden napos lesz a délelőtti torna egy-egy edzőnkkel (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.), és a tízórairól, finom ebédről is mi gondoskodunk.
TURNUSOK (hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra között):
- június 27.-július 1.,
- július 11-15.,
- július 25-29.
Táborvezető: Balla Mónika, rajzoktató * A tábor díja: 49.900 Ft/5 nap/fő (tízórai, ebéd, napi egy edzés, rajzeszközök) * Testvérkedvezmény: 10% * Részletek és jelentkezés: ITT!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT