Sziasztok,

Ne felejtsétek el, hogy a húsvéti ünnepek alatt is van elehetőségetek mozogni nálunk! - április 17. vasárnap: megszokott NYITVA tartás és órák
- április 18. hétfő: délelőtt ZÁRVA leszünk, este viszont négy órával is várunk Benneteket, hogy egyetlen nap se maradjon ki a mozgás:
- 18:00 óra GERINCTORNA Molnár Évi, 19:00 óra ALAKFORMÁLÓ óra Molnár Évi, 19:00 óra GERINCJÓGA Noémi, 20:00 óra TRX® edzés Molnár Évi
Bejelentkezni csak a TRX® órára kell ITT!, szeretettel várunk Benneteket!

 Extra KEDDI SALSATION!® óra Varga Mónival április 19-én 20:00 órakor! 
Extra SALSATION!® óra kivételesen már hét elején, kedden! Április 19-én 20:00-21:00 óra között várlak két Zumba® óra előtt egy Salsation!® órára is!
Húsvétkor kellemesen teleesszük magunkat finom sonkával, főtt tojással és csokinyuszival, így ránk fér egy kis extra mozgás. Garantálom, hogy a hétfői locsolkodást követően ismét vizesek leszünk, de menekülés és pacsuli szag nélkül! Aki részt vett már ilyen órán, tudja milyen. Aki viszont még nem, annak annyit mesélnék, hogy ezen az órán sem kell nélkülözni sem a jó zenéket, sem a táncot és még a fitnesst sem. Így a jókedvű mozgás garantált, hiszen én is ott leszek! Ez nem egy magassarkú cipős salsa óra, a neve ne tévesszen meg senkit. Gyere ugyanabban a szerelésben, amiben Zumbára is jönnél!
Szeretettel várlak!
 IDŐPONT:  április 19. kedd 20:00-20:55 között (55 perc) * Oktató: Varga Mónika * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Bejelentkezés ITT!

 Emésztést könnyítő 90 perces Hatha jóga óra április 24-én vasárnap 18:00-19:30 óra között Noémivel! 
A húsvéti ünnepek elmúltával sokan érezzük úgy, hogy elnehezültünk, lelassultunk a finom ételektől, sütiktől. Ha veled is előfordult ez az állapot, akkor a vasárnap délutáni emésztést segítő jóga neked szól.
Ezen az órán mind a fizikai testünk, mind pedig szellemünk, lelkünk feltöltését célozzuk meg. Nagy hangsúlyt fogunk helyezni a testünkben felhalmozott salakanyagok eltávolításának elősegítésére, ezért főszerepben a tudatos légzés, másrészt az emésztőrendszer, máj, vese területének aktivizálása lesz. Az órán olyan ászanákat fogunk végezni, amik támogatják a test méregtelenítését, javítják az emésztést. Segítségükkel helyreáll a korábbi egyensúly, újra energikusnak fogod érezni magad, javul a közérzeted.
A gyakorlatok közepes intenzitásúak, kezdő és haladó jógázók egyaránt végezhetik, mindenki megtalálhatja bennük a maga számára kihívást jelentő szintet. Ha szeretnél megszabadulni a felesleges méreganyagoktól, és felfrissítenéd Magad, várunk szeretettel ezen az órán is!
 IDŐPONT:  április 24. vasárnap 18:00-19:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 EMLÉKEZTETŐ! 
 ÚJ óra minden szombaton 10:00 órakor:  55 perces GERINCJÓGA + FASCIA tréning Kása Erzsivel! * Bejelentkezni NEM kell! * Szeretettel várunk mindenkit!

 LOVE YOUR BELLY tanfolyam május 14. szombat 9:00-11:30 óra között Fehérvári Katával!  → Részletek ITT!, bejelentkezés ITT!

 FELNŐTT KEZDŐ SMINKTANFOLYAM május 14. szombat 9:00-15:00 óra között Molnár Évivel!  → Részletek ITT!, bejelentkezés ITT!

 NYÁRI TÁBOROK 
Idén is kétféle tábort szervezünk: Jobb agyféltekés Rajz 1-2. tábor és Élményfestő tábor. Mindegyik táborunk 5 napos.
Ahogy már megszokhattátok, nemcsak az alkotás, hanem a mozgás is kiemelt szerephez jut: minden nap tornázni fognak 1 órát az ebéd előtt a gyerekek (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.). Ebédet "A" és "B" menüből lehet majd rendelni, és arra is van lehetőség, hogy a gyerekek otthonról hozzanak ennivalót magukkal. A jelentkezést követően 50% előleg átutalását kérjük (a honlapon történt jelentkezést követően küldjük e-mail-ben a részletes tennivalókat, tudnivalókat). Augusztusban nem szervezünk tábort.

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZ 1-2. TÁBOR 8-14 éveseknek 3 időpontban 
Ebben az 5 napos rajztáborban a gyerekek elsajátítják a jobb agyféltekés rajzolás trükkjeit, hogy élethű állat és ember rajzokat tudjanak készíteni. Különleges eszközökkel és technikákkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel az iskolában vagy egyéb rajzfoglalkozásokon nem. Öt napon keresztül bővítjük az ismereteiket, hogy minél élethűbb alkotások születhessenek. Ráadásul a gyerekek nem csupán a rajztudásukban fognak fejlődést mutatni, hanem számos más területen is hasznukra válik a jobb agyféltekés rajztábor, amely fejleszti a koncentrálást, javít a gyerekek kézügyességen és az írásképén is.
A rajzoláson kívül minden napos lesz a délelőtti torna egy-egy edzőnkkel (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.), és a tízórairól, finom ebédről is mi gondoskodunk. Az 5 napos kezdő rajztáborban való részvétel egyenértékű a Rajz 1. kezdő és a Rajz 2. haladó tanfolyam elvégzésével!
TURNUSOK (hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra között):
- június 20-24.,
- július 4-8.,
- július 18-22.
Táborvezető: Balla Mónika, rajzoktató * A tábor díja: 44.900 Ft/5 nap/fő (tízórai, ebéd, napi egy edzés, rajzeszközök) * Testvérkedvezmény: 10% * Részletek és jelentkezés: ITT!

 ÉLMÉNYFESTŐ tábor 8-14 éveseknek 3 időpontban 
Festés közben felfedezheted a Benned rejlő kreativitást, a részletes és alapos instrukciók segítségével a festményt nem tudod elrontani, garantált sikerélményre és gyönyörű végeredményre számíthatsz!
A képeinket vászonra festjük, akrilfesték segítségével. A táborban való részvételnek nem feltétele a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra!
A tábor anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban 3 saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek.
A hét első felében ismerkedés a színekkel az akril festékkel, bepillantunk a színelméletbe. Mindenki maga készít el egy színkört. Nemcsak festeni fogunk, hanem az adott képet előrajzoljuk először papírra majd a vászonra, amit utána együtt megfestünk. 3 festményt fogunk elkészíteni a tábor alatt. Lesznek sötétben világító festmények, vagy más technikával megfestett képek is. Az utolsó nap KÍVÁNSÁG nap, ahol mindenki a számára legszimpatikusabb, általa kiválasztott festményt készítheti el! A végén természetesen mind a három festményt hazavihetik a gyerekek.
A festésen kívül minden napos lesz a délelőtti torna egy-egy edzőnkkel (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.), és a tízórairól, finom ebédről is mi gondoskodunk.
TURNUSOK (hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra között):
- június 27.-július 1.,
- július 11-15.,
- július 25-29.
Táborvezető: Balla Mónika, rajzoktató * A tábor díja: 49.900 Ft/5 nap/fő (tízórai, ebéd, napi egy edzés, rajzeszközök) * Testvérkedvezmény: 10% * Részletek és jelentkezés: ITT!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT