Sziasztok,

Ne felejtsétek el, hogy a jövő héttől több változás is lesz az órarendünkben:
 SZERDA: 
Pintér Zita oktatónk TABATA Zsírégető + Tartáskontroll órája átkerül csütörtök 19:00 órára
Molnár Évi vár majd Benneteket jövő szerdától egy nagyszerű GERINCTORNA órával 17:00 órától

 CSÜTÖRTÖK: 
• csütörtökönként Molnár Évi BOSU Alakformálója 60 perccel korábban, vagyis 18:00 órakor kezdődik majd a Jázmin teremben (első óra május 5.), ahol 19:00 órától Évi egy új, állandó GERINCTORNA órát tart majd, amivel párhuzamosan Zita vár Benneteket szintén 19:00 órától TABATA + Tartáskontroll órával a Levendula teremben
• jövő héttől a csütörtök 20:00 órai ZUMBA® órát Goró Imola tartja majd Nektek, akivel kroábban már többször talákozhattatok.
Az új órarendet megtaláljátok a honlapon, a Facebook-on és bent a Mayaban is. Bízunk benne, hogy könnyen megszokjátok és megszeretitek az új órákat és az új időpontokat!

 ANYÁK napi ANYA-LÁNYA Fitball alakformáló óra Kultsár Évivel május 1-jén vasárnap 9:30-kor! 
Anyák napja alkalmából egy különleges ANYA-LÁNYA Fitball alakformáló órával készülünk Nektek!
Anya és lánya vagy lányai között különösen szoros kapcsolat alakulhat ki a családon belül. Nagyon jó lehetőség ezt a semmihez sem fogható kapcsolatot közös hobbival is erősíteni, és együtt ünnepelni az édesanyákat! Erre kihagyhatatlan alkalom ez az egyedülálló óra, hiszen az edzés során egy újabb szuper, közösen átélt élménnyel lehettek gazdagabbak!
Az órán lesznek kifejezetten páros feladatok is. Természetesen a lányokon/fiúkon és anyukákon kívül a nagymamákat, és ahogy mindig, a "szólóban" érkező vendégeket is tárt karokkal várjuk!
Kedves lányok, ez anyák napi ajándéknak is kitűnő választás! Gyertek el május 1-jén vasárnap 9:30 órára, és Kultsár évi fantasztikus edzésén kívül egy kis aprósággal is kedveskedünk minden résztvevőnek!
Szeretettel várunk mindenkit!
 IDŐPONT:  május 1. vasárnap 9:30-10:25 között * Oktató: Kultsár Évi * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Bejelentkezés ITT!

 Extra Gerinctorna óra Évivel május 1-jén vasárnap 18:00-18:55 között! 
A gerinc állapotán nem elegendő erősítéssel változtatni, kulcsfontos hozzá a nyújtás, lazítás, kimozgatás, többféle síkban való használat, valamint a stresszkezelés.
Az egészséges gerinc olyan, akár egy rugó, arra teremtetett, hogy el tudjon hajolni, csavarodni. Biztosítja számunkra az egészséges járást, és sok esetben a vele kapcsolatos munka megszünteti az egyéb diszfunkciókat.
Ezen a csoportos órán az egyensúllyal fogsz találkozni: zokniban vagy mezítláb tornázunk, bemelegítés után sok lazítással (henger, fascia labda, tudatos elengedés), nyújtózással foglalkozunk (elsősorban kötőszöveti láncokban gondolkodva). Mindemellett erősítjük is a fejlesztendő izmokat (sokat dolgozunk majd fekvésben, labdán) úgy, hogy az is meg tudja csinálni, aki újrakezdő, túlsúlyos, vagy az idősebb korosztályhoz tartozik, de szívesen látom a nagyobb gyermekeket is. Az óra nem ugrálós, a gyakorlatok több fokozatban kerülnek bemutatásra. Holisztikusan kezeljük a szervezetet, és azt fogod tapasztalni, hogy közérzeted jobb, a fájdalmaid oldódnak, szebb lesz a testtartásod és más sportágaddal is harmonizál majd az óra.
Szeretettel várunk mindenkit!
 IDŐPONT:  május 1. vasárnap 18:00-18:55 között * Oktató: Molnár Évi * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Bejelentkezés ITT!

 Ellazító Hangutazás tibeti hangtálakkal és regeneráló frekvenciákkal május 6-án pénteken 18:30 órától Antal Évi zeneszerzővel és hangmasszőrrel! 
Sok szeretettel meghívunk Benneteket egy olyan világba, ahol végre kizárhatjátok a külvilágot, és a figyelmeteket teljesen Magatokra irányíthatjátok!
Antal Évi hangmasszőr, gitárművész és zeneszerző tart ellazító hangutazást tibeti hangtálakkal, és saját maga komponálta zenével.
A Hangutazás során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk – fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk.
A 60 perces relaxáció 3 részből áll: bevezetőként megérkezés önmagunkhoz hangtálakat hallgatva, majd finom szférikus hangzásokkal elutazunk a belső világunkba, megpihenünk, regenerálódunk, és a végén hangtálakkal visszajövünk a jelenbe. Aki részt vesz az órán, olyan meditatív állapotnak lehet a hangok segítségével részese, amit semmilyen más relaxációs technika során nem tapasztalhat meg.
Csatlakozz hozzánk, ha:
- szeretnél visszatalálni kibillent egyensúlyodból a harmonikusabb állapotodba,
- ha szükséged van egy kis feltöltődésre, megnyugvásra,
- ha testi vagy lelki szinten kimerültnek érzed magad és vissza szeretnéd kapni az életerődet,
- ha nem érzed jól magad a bőrödben, vagy ha elakadást érzel magadon (akár lelki szinten is).
Nem számít, ha még nem vettél részt hangfürdőn, kezdő és haladó relaxálót, meditálót is várunk szeretettel! Zárjátok velünk a hétköznapokat ezzel a csodálatos programmal! Javasolt a kényelmes öltözet.
Nem ajánlott: pacemakerrel rendelkezőknek, intenzív pánikbetegség esetén, trombózis esetén, epilepszia esetén, műtéti beavatkozást követően 4-6 héten belül
Polifoamot, párnát, plédet biztosítunk, de lehet hozni sajátot is. Próbáljátok ki minél többen a relaxációnak ezt a különleges, maradandó élményt nyújtó válfaját!
 IDŐPONT:  május 6. péntek 18:30-19:30 * Oktató: Antal Évi, zeneszerző, klasszikus gitárművész, tanár, és PHI /Peter Hess Institut/ okleveles hangmasszőr * Részvételi díj: jeggyel (2.500 Ft/fő) * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 85 perces Yin-Yang jóga óra május 8-án vasárnap 18:00-kor Noémivel! 
A Yin a mozdulatlanság, a passzivitás, a türelem, az elengedés jógája, míg a Yang a mozgás, a dinamizmus, az aktivitás jógája. A gyakorlás során a Yin és Yang egyensúlytalanságát és egyensúlyát tapasztalhatod meg.
Az óra első felét Yang típusú, azaz dinamikus gyakorlással kezdjük a ráhangolódás után, ahol a jógatesthelyzetek folyamatos mozgássá állnak össze, így itt a mozgáson, az aktivitáson van a fókusz.
Az óra második felében Yin típusú meditatív gyakorlást végzünk, elengedjük a testben és az elmében lévő feszültséget, feloldjuk az energetikai blokkokat, harmonizáljuk az energiatestet, melyen keresztül megtapasztalható a passzivitást, a mozdulatlanságot, a csendet, a befelé fordulást, az elfogadást.
Ez a jógatípus egyszerre fektet hangsúlyt a precíz testtartásra, a légzésre, a mozdulatok összehangolására és a mozgásban rejlő meditatív energiák kihasználására.
Kinek ajánljuk az órát? Minden kezdő (tehát semmiféle jógás múlt nem szükséges) és haladó jógagyakorlónak, valamint más mozgásformát végzők (pl. futás, erőnléti edzések) számára. Továbbá azoknak, akik szeretnének feltöltődni, frissülni, gyógyulni, tehát MINDENKIT várunk.
 IDŐPONT:  május 8. vasárnap 18:00-19:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 KEZDŐ SMINKTANFOLYAM TINIKNEK május 7. szombat 9:00-12:00 óra között! 
A tanfolyamot akár AJÁNDÉKBA is adhatjátok a tiniknek, mert Ajándékutalvány formájában is megvásárolható a recepción.
A tanfolyam segít a megfelelő, egészséges bőrápolási rutin kialakításában, és megtanítja a finom sminkelés alapjait.
✔ Szeretnéd ellesni a Disney sztárok titkait?
✔ Tetszik Violetta, Selena Gomez, Taylor Swift sminkje, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá?
✔ Tudtad, hogy a legtöbb olyan szelfi fotón, ahol természetesnek hisszük a híres embereket, szinte mindig sminket viselnek?
✔ A jó smink kiemeli az adottságaidat és üdévé tesz. Ha bizonytalan vagy, mi áll jól Neked a korosztályodnak megfelelően, ha tudatosan szeretnél vigyázni arcod szépségére, s már időben megtudni a megfelelő praktikákat, amik segítenek.
✔ Ha sminkelnél, de a színválasztás mehetne jobban is, nem tudod, mi áll jól.
✔ Nem akarsz túlkorosnak tűnni, de szeretnél ápolt, s ragyogó lenni, amikor meg kell jelenned valahol, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Gyere el, hogy profi szakember taníthassa meg Neked az alapokat, hogy még bátrabb és magabiztosabb lehess!
 IDŐPONT:  május 7. szombat, 9:00-12:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 5 fő * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Kiknek ajánljuk? 14-18 éves lányok * A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 LOVE YOUR BELLY tanfolyam: május 14. szombat 9:00-11:30 óra között Fehérvári Katával! 
Mi a Love your belly?
HASIZOMFEJLESZTŐ és REGENERÁLÓ TRÉNING a leghatékonyabb gyakorlatokkal! Ezen tréningen egy alkalommal kell részt venni, ami 2,5 órát vesz igénybe. A tanfolyam alatt megismerkedünk a hasizmokkal, szerkezetükkel, működésükkel. Egy kis anatómia után pedig elsajátíthatod azokat a hasizom-erősítő gyakorlatokat, melyekkel biztonságosan fejlesztheted izmaidat, és a tanultakat otthonodban végezheted nap, mint nap. Beszélünk arról, mit kell elkerülni, mit szabad, mit nem és arról is, hogyan sportoljunk.
Kiknek ajánlott?
- szétnyílt hasizom esetén szülés után,
- a terhességet követő mielőbbi regenerálódás miatt, (Terhesség alatt sok esetben sérül az egyenes hasizom, és szülést követően nem záródnak össze a rostjai, ami gerinc problémákat is okozhat, a további terhelés pedig derékfájáshoz, sérvhez vezethet. Hagyományos hasprésekkel ezt a problémát nem lehet megoldani, sőt még több kárt is okozunk vele.),
- hát- és derékfájdalommal küzdőknek,
- lágyéksérv, köldöksérv esetén,
- MINDENKINEK, aki szép és lapos hasat szeretne!
 IDŐPONT:  május 14. szombat, 9:00-11:30 óra között (2,5 óra) * Oktató: Fehérvári Katalin, gyógytornász, manuálterapeuta, Love your belly oktató, két kisfiú anyukája. * A tanfolyam díja: 8.000 Ft/fő/2,5 óra (oktatónál kell készpénzben befizetni) * Minimum létszám: 3 fő * Bejelentkezés ITT! * A tanfolyamra csak kényelmes ruhát kell hozni. Kisbabáitokat is hozhatjátok magatokkal! * Várunk mindenkit szeretettel!

 EMLÉKEZTETŐ! 
 FELNŐTT KEZDŐ SMINKTANFOLYAM május 14. szombat 9:00-15:00 óra között Molnár Évivel!  → Részletek ITT!, bejelentkezés ITT!

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZ 1-2. TÁBOR 8-14 éveseknek 3 időpontban 
Ebben az 5 napos rajztáborban a gyerekek elsajátítják a jobb agyféltekés rajzolás trükkjeit, hogy élethű állat és ember rajzokat tudjanak készíteni. Különleges eszközökkel és technikákkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel az iskolában vagy egyéb rajzfoglalkozásokon nem. Öt napon keresztül bővítjük az ismereteiket, hogy minél élethűbb alkotások születhessenek. Ráadásul a gyerekek nem csupán a rajztudásukban fognak fejlődést mutatni, hanem számos más területen is hasznukra válik a jobb agyféltekés rajztábor, amely fejleszti a koncentrálást, javít a gyerekek kézügyességen és az írásképén is.
A rajzoláson kívül minden napos lesz a délelőtti torna egy-egy edzőnkkel (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.), és a tízórairól, finom ebédről is mi gondoskodunk. Az 5 napos kezdő rajztáborban való részvétel egyenértékű a Rajz 1. kezdő és a Rajz 2. haladó tanfolyam elvégzésével!
TURNUSOK (hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra között):
- június 20-24. (megtelt),
- július 4-8. (4 szabad hely),
- július 18-22.
Táborvezető: Balla Mónika, rajzoktató * A tábor díja: 44.900 Ft/5 nap/fő (tízórai, ebéd, napi egy edzés, rajzeszközök) * Testvérkedvezmény: 10% * Részletek és jelentkezés: ITT!

 ÉLMÉNYFESTŐ tábor 8-14 éveseknek 3 időpontban 
Festés közben felfedezheted a Benned rejlő kreativitást, a részletes és alapos instrukciók segítségével a festményt nem tudod elrontani, garantált sikerélményre és gyönyörű végeredményre számíthatsz!
A képeinket vászonra festjük, akrilfesték segítségével. A táborban való részvételnek nem feltétele a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra!
A tábor anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban 3 saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek.
A hét első felében ismerkedés a színekkel az akril festékkel, bepillantunk a színelméletbe. Mindenki maga készít el egy színkört. Nemcsak festeni fogunk, hanem az adott képet előrajzoljuk először papírra majd a vászonra, amit utána együtt megfestünk. 3 festményt fogunk elkészíteni a tábor alatt. Lesznek sötétben világító festmények, vagy más technikával megfestett képek is. Az utolsó nap KÍVÁNSÁG nap, ahol mindenki a számára legszimpatikusabb, általa kiválasztott festményt készítheti el! A végén természetesen mind a három festményt hazavihetik a gyerekek.
A festésen kívül minden napos lesz a délelőtti torna egy-egy edzőnkkel (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.), és a tízórairól, finom ebédről is mi gondoskodunk.
TURNUSOK (hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra között):
- június 27.-július 1. (megtelt),
- július 11-15. (4 szabad hely),
Táborvezető: Balla Mónika, rajzoktató * A tábor díja: 49.900 Ft/5 nap/fő (tízórai, ebéd, napi egy edzés, rajzeszközök) * Testvérkedvezmény: 10% * Részletek és jelentkezés: ITT!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT