Sziasztok,

Ma és a jövő héten is rengeteg extrával készülünk Nektek! Nézzétek át a jobbnál jobb lehetőségeket a mozgásra vagy épp a tanfolyamainkon való tanulásra.

 85 perces Yin-Yang jóga óra május 8-án vasárnap 18:00-kor Noémivel! 
A Yin a mozdulatlanság, a passzivitás, a türelem, az elengedés jógája, míg a Yang a mozgás, a dinamizmus, az aktivitás jógája. A gyakorlás során a Yin és Yang egyensúlytalanságát és egyensúlyát tapasztalhatod meg.
Az óra első felét Yang típusú, azaz dinamikus gyakorlással kezdjük a ráhangolódás után, ahol a jógatesthelyzetek folyamatos mozgássá állnak össze, így itt a mozgáson, az aktivitáson van a fókusz.
Az óra második felében Yin típusú meditatív gyakorlást végzünk, elengedjük a testben és az elmében lévő feszültséget, feloldjuk az energetikai blokkokat, harmonizáljuk az energiatestet, melyen keresztül megtapasztalható a passzivitást, a mozdulatlanságot, a csendet, a befelé fordulást, az elfogadást.
Ez a jógatípus egyszerre fektet hangsúlyt a precíz testtartásra, a légzésre, a mozdulatok összehangolására és a mozgásban rejlő meditatív energiák kihasználására.
Kinek ajánljuk az órát? Minden kezdő (tehát semmiféle jógás múlt nem szükséges) és haladó jógagyakorlónak, valamint más mozgásformát végzők (pl. futás, erőnléti edzések) számára. Továbbá azoknak, akik szeretnének feltöltődni, frissülni, gyógyulni, tehát MINDENKIT várunk.
 IDŐPONT:  május 8. vasárnap 18:00-19:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Kismama torna ÚJRA keddenként 18:00 órától Kultsár Évivel! 
A Kismama Tornát a várandósság második harmadában javasolt elkezdeni, addigra a baba már kifejlődött, a legfőbb feladata a növekedés, a kismama kezdeti panaszai pedig megszűnnek, javul a közérzete, tele van alkotóvággyal, tetterővel.
A második trimeszterben jelentős fizikai változásokon megy keresztül az anya szervezete, a testi-lelki egyensúly megtartásában sokat segíthet a Kismama torna, ami kíméletesen, de rendszeresen mozgatja át a nő izmait, javítja testtartását és vérkeringését.
Várandósság ideje alatt mindenkinek ajánlható a Kismama torna, mely keringésjavító, tartásjavító, kondicionáló hatású. A speciális légző és relaxációs gyakorlatok a vajúdás és szülés során segítséget jelenthetnek, nemcsak fizikai értelemben, hanem javítják a fájdalomküszöböt is. A torna során kiemelt hangsúlyt kap a tartásjavítás, has, hát, mell, csípő- és medenceizmok erősítése, mely hozzásegít a problémamentes, természetes szüléshez. Vizsgálatok igazolták, hogy a terhességük alatt rendszeresen tornázó nők körében kevesebb az várandósságra jellemző magas vérnyomás, illetve cukorbetegség. Kevésbé alakulnak ki visszértágulatok, mozgásszervi panaszok, és a lelki egyensúly is javul! A rendszeresen tornázó kismamák körében kisebb arányban fordul elő elhízás és a szülés után is hamarabb nyerik vissza korábbi testsúlyukat, mint az inaktívabb fizikai életet élők.
A pocakban fejlődő baba megszokja a rendszeres mozgást, ami jótékony hatással lesz kiegyensúlyozott fejlődésére megszületése után.
Fontos! Mielőtt elkezdtek Kismama tornára járni, mindenképp konzultáljatok az orvosotokkal!
 IDŐPONT:  kedd 18:00-18:55 * Oktató: Oktató: Kultsár Évi, kismama torna oktató, szoptatási tanácsadó * Bejelentkezni NEM kell! * Szeretettel várunk mindenkit!

 100 Ft-os AIR-FIGHT BEMUTATÓ óra Zsinka Zolival május 11-én szerdán 20:00 órakor! 
Olyan vegyes harcművészeti technikai elemekkel (ütések, rúgások, állások, kitörések) tűzdelt aerob óra, amely valamennyi kondicionális képességet komplex módon fejleszti.
Ezen edzés módszer lehetővé teszi, hogy harci atmoszféra és jó hangulat mellett könnyedén égessük a zsírt, űzzük a stresszt.
Az óra bemelegítéssel kezdődik, ami után kb. 35-40 perc, keményebb állóképesség fejlesztő rész következik. Esetenként eszközöket (bot, kislabda) is használunk. Az óra végét mindig hasizom edzéssel és nyújtással zárjuk. Az edzés alatt az oktató a saját mixeit hozza el Nektek vegyes stílusban (pop, house, techno, rock).Bárki elkezdheti, minden korosztály számára ajánlott, egyszerű, jól követhető.
 IDŐPONT:  május 11. szerda 20:00-20:55 * Oktató: Zsinka Zoltán, Krav Maga és Kalah Instruktor, Karate (4 kyu) * Részvételi díj a bemutató órán 100 Ft, késöbbiekben jeggyel (2.000 Ft/fő), 55 perces bérlettel és AYCM kártyával * Bejelentkezés a bemutató órára ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 EMLÉKEZTETŐ - Új órák, új oktató! 
 KEDD: 
• újra KISMAMA torna Kultsár Évivel 18:00 órától

 SZERDA: 
ÚJ GERINCTORNA 17:00 órától Molnár Évivel

 CSÜTÖRTÖK: 
BOSU Alakformáló Molnár Évivel 18:00 órától
TABATA Zsírégető + Tartáskontroll Pintér Zitával 19:00 órától
GERINCTORNA Molnár Évivel 19:00 órától
ZUMBA® változatlan időpontban, 20:00 órakor Goró Imolával

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

 Extra 85 perces Tabata + Stretching® óra: május 14. szombat 18:00 óra Szilágyi Mónival! 
Váltakozó intenzitású, zsírégető hatású erő és állóképesség fejlesztő óra, ahol 4 perces feladatsorokat hajtunk végre. A feladatsorokat 20 mp en keresztül végezzük, melyet 10 mp pihenő követ.
A gyakorlatokat és a 4 perces feladatsort a saját ütemedben végezheted, és úgy állítottuk össze, hogy mindenki az egyéni edzettségi szintjének megfelelően választhasson az alternatívák közül. Vagyis bemutatjuk az alapgyakorlatot, és ahhoz adok könnyítési vagy nehezítési lehetőséget is. Így megvalósul a csoportos órán belül a differenciálás, azaz mindenki tudja feszegetni a saját határait, már ha szeretné.
A TABATA edzésen sokféle eszközt használhatunk, melyet megspékelünk saját testsúlyos gyakorlatokkal is. Változatos, pörgős órára számíthatsz, unatkozni nem fogsz! A tiszta edzésidő 60 perc.
Az óra végén legalább 20 perces nyújtásra készülj, ami egy ilyen minden porcikát megmozgató edzés után nagyon jóleső és szükséges is.
 IDŐPONT:  május 14. szombat 18:00-19:25 * Oktató: Szilágyi Móni * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Emésztést könnyítő 85 perces Hatha jóga óra május 14-én szombaton 18:00-19:25 óra között Noémivel! 
A húsvéti ünnepek elmúltával sokan érezzük úgy, hogy elnehezültünk, lelassultunk a finom ételektől, sütiktől. Ha veled is előfordult ez az állapot, akkor a vasárnap délutáni emésztést segítő jóga neked szól.
Ezen az órán mind a fizikai testünk, mind pedig szellemünk, lelkünk feltöltését célozzuk meg. Nagy hangsúlyt fogunk helyezni a testünkben felhalmozott salakanyagok eltávolításának elősegítésére, ezért főszerepben a tudatos légzés, másrészt az emésztőrendszer, máj, vese területének aktivizálása lesz. Az órán olyan ászanákat fogunk végezni, amik támogatják a test méregtelenítését, javítják az emésztést. Segítségükkel helyreáll a korábbi egyensúly, újra energikusnak fogod érezni magad, javul a közérzeted.
A gyakorlatok közepes intenzitásúak, kezdő és haladó jógázók egyaránt végezhetik, mindenki megtalálhatja bennük a maga számára kihívást jelentő szintet. Ha szeretnél megszabadulni a felesleges méreganyagoktól, és felfrissítenéd Magad, várunk szeretettel ezen az órán is!
 IDŐPONT:  május 14. szombat 18:00-19:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 LOVE YOUR BELLY tanfolyam: május 14. szombat 9:00-11:30 óra között Fehérvári Katával! 
Mi a Love your belly?
HASIZOMFEJLESZTŐ és REGENERÁLÓ TRÉNING a leghatékonyabb gyakorlatokkal! Ezen tréningen egy alkalommal kell részt venni, ami 2,5 órát vesz igénybe. A tanfolyam alatt megismerkedünk a hasizmokkal, szerkezetükkel, működésükkel. Egy kis anatómia után pedig elsajátíthatod azokat a hasizom-erősítő gyakorlatokat, melyekkel biztonságosan fejlesztheted izmaidat, és a tanultakat otthonodban végezheted nap, mint nap. Beszélünk arról, mit kell elkerülni, mit szabad, mit nem és arról is, hogyan sportoljunk.
Kiknek ajánlott?
- szétnyílt hasizom esetén szülés után,
- a terhességet követő mielőbbi regenerálódás miatt, (Terhesség alatt sok esetben sérül az egyenes hasizom, és szülést követően nem záródnak össze a rostjai, ami gerinc problémákat is okozhat, a további terhelés pedig derékfájáshoz, sérvhez vezethet. Hagyományos hasprésekkel ezt a problémát nem lehet megoldani, sőt még több kárt is okozunk vele.),
- hát- és derékfájdalommal küzdőknek,
- lágyéksérv, köldöksérv esetén,
- MINDENKINEK, aki szép és lapos hasat szeretne!
 IDŐPONT:  május 14. szombat, 9:00-11:30 óra között (2,5 óra) * Oktató: Fehérvári Katalin, gyógytornász, manuálterapeuta, Love your belly oktató, két kisfiú anyukája. * A tanfolyam díja: 8.000 Ft/fő/2,5 óra (oktatónál kell készpénzben befizetni) * Minimum létszám: 3 fő * Bejelentkezés ITT! * A tanfolyamra csak kényelmes ruhát kell hozni. Kisbabáitokat is hozhatjátok magatokkal! * Várunk mindenkit szeretettel!

 FELNŐTT KEZDŐ SMINKTANFOLYAM május 14. szombat 9:00-15:00 óra között Molnár Évivel!  → Megtelt, köszönjük!

 Vezetett GONG meditáció és hangfürdő Minya Andrással május 15-én vasárnap 18 órakor! 
Szeretettel várunk Benneteket egy relaxáló, feltöltő és pihentető vasárnap esti rezgésre és ellazulásra!
A Hangfürdő és gongmeditáció megszabadít a stressztől, tökéletesen alkalmas a mindennapi rohanás utáni relaxációra. A hangtálak és egyéb hangszerek által keltett rezgések amellett, hogy ellazítanak, oldják a testi-lelki blokkokat, harmonizálnak és támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait. A GONG, az ÓCEÁNDOB, a TIBETI TÁL és a TINGSHA hangja összhangba hozza saját rezgésünket az univerzum rezgésével. A hangfürdő alatt a test ellazul, a fej elcsendesedik, és a szív megnyílik. Összhangba kerül a test és a lélek energiája. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás és a lelki terhek elengedése.
A meditáció során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk - fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.
Minden hangfürdő más és más, hiszen lényegében az a tér hozza létre, amit közösen megteremtünk, és így mindenki azt kapja benne, amire éppen oda hívta az élet.
Csatlakozz hozzánk, ha
- szeretnél visszatalálni kibillent egyensúlyodból a harmonikusabb állapotodba,
- ha szükséged van egy kis feltöltődésre, megnyugvásra,
- ha testi vagy lelki szinten kimerültnek érzed magad és vissza szeretnéd kapni az életerődet,
- ha nem érzed jól magad a bőrödben,
- vagy ha elakadást érzel magadon (akár lelki szinten is).
A meditáció témái a szeretet, elengedés, a szorongások, bizonytalanság és félelmek oldása, a változások kezelése, megbocsátás. A hangfürdő után új életerővel, lendülettel vághatsz neki a dolgos hétköznapoknak.
Vezetett relaxációval indulunk el a hangutazáson és hagyunk időt a visszatérésre is. Nem számít, ha még nem vetél részt hangfürdőn, kezdő és haladó relaxálót, meditálót is várunk szeretettel!
A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni. Zárjátok velünk a hétköznapokat ezzel a csodálatos programmal! Javasolt a kényelmes öltözet. Nem ajánlott epilepsziás és pacemakeres betegeknek, valamint várandósoknak a harmadik trimeszter előtt. Polifoamot, párnát, plédet biztosítunk, de lehet hozni sajátot is.
 IDŐPONT:  május 15. vasárnap 18:00-19:00 óra * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Oktató: Minya András * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 Extra Intervall Zsírégető óra Kultsár Évivel: május 20. péntek 19:00-19:55 között! 
Az intervallumokra, vagyis szakaszokra bontott edzés lényege, hogy az edzés nem egyforma intenzitással történik: tervszerűen terhelési és pihenési szakasz váltja egymást benne.
A Tabata órákhoz hasonlóan itt is időre dolgozunk, viszont ezen az órán a jobb hatékonyság miatt 45 másodperc munka után 15 másodperc pihenő következik.
Ennek megfelelően itt is remekül megvalósul az intervall jelleg, így a fejlődés is érezhetőbb. Az órán erősítő és kardió feladatok váltják egymást.
Változatos eszközök használatával tesszük még inkább szerethetővé ezt az edzésformát, mint például súlyzók, slide, kettlebell, BOSU, stb. Kezdőket, újrakezdőket, haladókat is nagy szeretettel várunk!
 IDŐPONT:  május 20. péntek 19:00-19:55 * Oktató: Kultsár Évi * Részvételi díj: jeggyel (2.000 Ft/fő), 55 perces bérlettel, AYCM kártyával * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 VILÁGÍTÓ ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek május 22-én vasárnap délelőtt! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  május 22. vasárnap, 9:00-12:30 (3,5 óra) * Festmény: Holdfényben * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril + fluoreszkáló
Létszám: 4-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZ 1-2. TÁBOR 8-14 éveseknek 3 időpontban 
Ebben az 5 napos rajztáborban a gyerekek elsajátítják a jobb agyféltekés rajzolás trükkjeit, hogy élethű állat és ember rajzokat tudjanak készíteni. Különleges eszközökkel és technikákkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel az iskolában vagy egyéb rajzfoglalkozásokon nem. Öt napon keresztül bővítjük az ismereteiket, hogy minél élethűbb alkotások születhessenek. Ráadásul a gyerekek nem csupán a rajztudásukban fognak fejlődést mutatni, hanem számos más területen is hasznukra válik a jobb agyféltekés rajztábor, amely fejleszti a koncentrálást, javít a gyerekek kézügyességen és az írásképén is.
A rajzoláson kívül minden napos lesz a délelőtti torna egy-egy edzőnkkel (TRX®, AIR Kids jóga, BOSU®, stb.), és a tízórairól, finom ebédről is mi gondoskodunk. Az 5 napos kezdő rajztáborban való részvétel egyenértékű a Rajz 1. kezdő és a Rajz 2. haladó tanfolyam elvégzésével!
TURNUSOK (hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra között):
- június 20-24. (megtelt),
- július 4-8. (megtelt),
- július 18-22. (4 szabad hely)
Táborvezető: Balla Mónika, rajzoktató * A tábor díja: 44.900 Ft/5 nap/fő (tízórai, ebéd, napi egy edzés, rajzeszközök) * Testvérkedvezmény: 10% * Részletek és jelentkezés: ITT!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT