Sziasztok,

Ma este 18:00 órakor Minya András vár Benneteket egy szívet-lelket-testet simogató Vezetett GONG meditációra, amit legközelebb június végén tartunk.

Nagyon jól sikerült Zsinka Zoli múlt heti Air-Fight bemutató órája. Köszönjük a lelkes és aktív részvételt! Zoli óráját megtaláljátok állandó részeként a szerda esti órarendünknek, 20:00 órai kezdéssel.
Kultsár Évi ezentúl nemcsak vasárnap reggel 8:30 órakor, hanem jövő héttől szerdán 18:00 órakor is vár Benneteket a méltán népszerű INTERVALL ZSÍRÉGETŐ óráján!
Évi új időpontja egy apró változást hoz a szerda esti kezdő Hatha jóga óra kapcsán, ami ezentúl 30 perccel később, vagyis új időpontban 19:00 órakor kezdődik Noémivel és 20:25 óráig tart!
Őszig az utolsó Élményfestést hirdetjük meg május 22-én vasárnap délelőtt. Így aki ráér, annak érdemes mielőbb bejelentkeznie!

 Vezetett GONG meditáció és hangfürdő Minya Andrással május 15-én vasárnap 18 órakor! 
Szeretettel várunk Benneteket egy relaxáló, feltöltő és pihentető vasárnap esti rezgésre és ellazulásra!
A Hangfürdő és gongmeditáció megszabadít a stressztől, tökéletesen alkalmas a mindennapi rohanás utáni relaxációra. A hangtálak és egyéb hangszerek által keltett rezgések amellett, hogy ellazítanak, oldják a testi-lelki blokkokat, harmonizálnak és támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait. A GONG, az ÓCEÁNDOB, a TIBETI TÁL és a TINGSHA hangja összhangba hozza saját rezgésünket az univerzum rezgésével. A hangfürdő alatt a test ellazul, a fej elcsendesedik, és a szív megnyílik. Összhangba kerül a test és a lélek energiája. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás és a lelki terhek elengedése.
A meditáció során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk - fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.
Minden hangfürdő más és más, hiszen lényegében az a tér hozza létre, amit közösen megteremtünk, és így mindenki azt kapja benne, amire éppen oda hívta az élet.
Csatlakozz hozzánk, ha
- szeretnél visszatalálni kibillent egyensúlyodból a harmonikusabb állapotodba,
- ha szükséged van egy kis feltöltődésre, megnyugvásra,
- ha testi vagy lelki szinten kimerültnek érzed magad és vissza szeretnéd kapni az életerődet,
- ha nem érzed jól magad a bőrödben,
- vagy ha elakadást érzel magadon (akár lelki szinten is).
A meditáció témái a szeretet, elengedés, a szorongások, bizonytalanság és félelmek oldása, a változások kezelése, megbocsátás. A hangfürdő után új életerővel, lendülettel vághatsz neki a dolgos hétköznapoknak.
Vezetett relaxációval indulunk el a hangutazáson és hagyunk időt a visszatérésre is. Nem számít, ha még nem vetél részt hangfürdőn, kezdő és haladó relaxálót, meditálót is várunk szeretettel!
A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni. Zárjátok velünk a hétköznapokat ezzel a csodálatos programmal! Javasolt a kényelmes öltözet. Nem ajánlott epilepsziás és pacemakeres betegeknek, valamint várandósoknak a harmadik trimeszter előtt. Polifoamot, párnát, plédet biztosítunk, de lehet hozni sajátot is.
 IDŐPONT:  május 15. vasárnap 18:00-19:00 óra * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Oktató: Minya András * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 ÚJABB időpontban! Intervall Zsírégető óra Kultsár Évivel minden SZERDÁN 18:00-18:55 között! 
Az intervallumokra, vagyis szakaszokra bontott edzés lényege, hogy az edzés nem egyforma intenzitással történik: tervszerűen terhelési és pihenési szakasz váltja egymást benne.
A Tabata órákhoz hasonlóan itt is időre dolgozunk, viszont ezen az órán a jobb hatékonyság miatt 45 másodperc munka után 15 másodperc pihenő következik.
Ennek megfelelően itt is remekül megvalósul az intervall jelleg, így a fejlődés is érezhetőbb. Az órán erősítő és kardió feladatok váltják egymást.
Változatos eszközök használatával tesszük még inkább szerethetővé ezt az edzésformát, mint például súlyzók, slide, kettlebell, BOSU, stb. Kezdőket, újrakezdőket, haladókat is nagy szeretettel várunk!
 IDŐPONT:  szerda 18:00-18:55 * Oktató: Kultsár Évi * Részvételi díj: jeggyel (2.000 Ft/fő), 55 perces bérlettel, AYCM kártyával * Bejelentkezni NEM kell! * Szeretettel várunk Benneteket!

 30 perccel később, ÚJ időpontban: KEZDŐ HATHA JÓGA óra minden szerdán 19:00 órakor Noémivel! 
Kinek ajánlott a kezdő Hatha jóga? Ha már egy ideje gondolkodsz rajta, hogy kipróbálnád, de nem mertél eddig egy órához sem csatlakozni, akkor itt megtanulhatsz mindent az alapoktól.
Ha korábban gyakoroltál de ez abbamaradt, pl. a Covid miatt és újrakezdenéd. Ha most is gyakorolsz és szeretnéd átismételni az alapokat.
Az órát a jelenlévők szükségleteihez igazítjuk, a teljes testet átmozgatjuk, energetizáljuk. Minden esetben az egyensúlyi állapot elérésére és fenntartása törekszünk, fizikailag, energetikailag és mentálisan is, illetve kiegyensúlyozott, erőlködésektől mentes gyakorlásra törekszünk. Az órák felépítése: elcsendesedés, bemelegítés, ászana gyakorlás, óra végi relaxáció.
A jóga a testgyakorláson túl az önmegfigyelés, illetve önmagunk és határaink megismerésének, a stresszkezelésnek és gerinc-prevenciónak egyik legjobb eszköze. A közös gyakorlás nagyszerű élményt nyújt kezdőnek, újrakezdőnek, ülő/állómunkát végzőknek, útkeresőknek, mozogni vagy megpihenni vágyóknak egyaránt.
Korosztálytól, nemtől, gyakorlottságtól és testfelépítéstől függetlenül alkalmas ez az óratípus arra, hogy bepillantást nyerj egy fantasztikus világba, a jóga elvárások nélküli világába.
 ÚJ, késöbbi IDŐPONT:  szerda 19:00-20:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezni NEM kell! * Szeretettel várunk mindenkit!

 ÚJ óra! AIR-FIGHT óra Zsinka Zolival minden szerdán 20:00 órakor! 
Olyan vegyes harcművészeti technikai elemekkel (ütések, rúgások, állások, kitörések) tűzdelt aerob óra, amely valamennyi kondicionális képességet komplex módon fejleszti.
Ezen edzés módszer lehetővé teszi, hogy harci atmoszféra és jó hangulat mellett könnyedén égessük a zsírt, űzzük a stresszt.
Az óra bemelegítéssel kezdődik, ami után kb. 35-40 perc, keményebb állóképesség fejlesztő rész következik. Esetenként eszközöket (bot, kislabda) is használunk. Az óra végét mindig hasizom edzéssel és nyújtással zárjuk. Az edzés alatt az oktató a saját mixeit hozza el Nektek vegyes stílusban (pop, house, techno, rock).Bárki elkezdheti, minden korosztály számára ajánlott, egyszerű, jól követhető.
 IDŐPONT:  szerda 20:00-20:55 * Oktató: Zsinka Zoltán, Krav Maga és Kalah Instruktor, Karate (4 kyu) * Bejelentkezni NEM kell! * Szeretettel várunk mindenkit!

 VILÁGÍTÓ ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek május 22-én vasárnap délelőtt! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  május 22. vasárnap, 9:00-12:30 (3,5 óra) * Festmény: Holdfényben * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril + fluoreszkáló
Létszám: 4-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 Fókuszban a Holdüdvözlet - 85 perces Hatha jóga óra május 22-én vasárnap 18:00-19:25 között Noémivel! 
A Holdüdvözlet a Hatha jógában egy kevésbé ismert gyakorlatsor, de hasonlóan fontos mint a Napüdvözlet.
A Hatha szó két szótagja a Ha-Nap és a Tha-Hold a két minőség, amely a jógában egyensúlyba kerül. Az erősebb, dinamikusabb gyakorlást érdemes kompenzálni a Holdüdvözlet megnyugtató gyakorlataival.
Ez a sorozat segíti az ellazulást, elcsendesedést egy stresszes nap után, jellemzően az esti órák javasoltak a gyakorlására. Amellett hogy pihentet, javítja a kreativitást, spontaneitást, könnyedebbé tesz a mindennapok kihívásaival szemben.
Az óra lágy, áramló felépítése segít kikapcsolni, jelen lenni a gyakorlásban. Fizikai szinten az ászanák nyújtó, lazító hatásúak, különösen a csípőre és a háti szakaszra.
 IDŐPONT:  május 22. vasárnap 18:00-19:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT