Sziasztok,

Pünkösd hétfőn (június 6.) délelőtt zárva tartunk, de délután négy órával is várunk Benneteket az alábbiak szerint:
✔ 17:00-17:55 óra GERINCTORNA Szilágyi Mónival
✔ 18:00-18:55 óra ALAKFORMÁLÓ óra Barna Anitával
✔ 18:00-18:55 óra GERINCJÓGA Noémivel
✔ 19:00-19:55 óra KIHÍVÁS EDZÉS Barna Anitával
Bejelentkezni NEM kell egyik órára sem! Nagy szeretettel várunk mindenkit!

Óriás léptekkel közeledik a nyár, így szeretnénk már időben jelezni Nektek, hogy az iskolásoknak szóló óráinkra meddig tudnak járni a gyerekek, mielőtt beköszönt az iskolai szünet:
AIR kids óra Katával: utolsó alkalom június 14. kedd 16:30 óra (4 alkalom összesen)
JUNIOR TRX® óra Szilágyi Mónival: utolsó alkalom június 8. szerda 17:00 óra (3 alkalom összesen)
AIR kids óra Erzsivel: utolsó alkalom június 16. csütörtök 16:30 óra (4 alkalom összesen)
Ezt figyelembe véve vegyetek bérletet és tervezzétek meg az óralátogatásokat. Szeretettel várunk mindenkit!

 EMLÉKEZTETŐ! 
 ÚJ Intervall Zsírégető óra Kultsár Évivel minden SZERDÁN 18:00-18:55 között! 
 30 perccel később, ÚJ időpontban: KEZDŐ HATHA JÓGA óra minden szerdán 19:00 órakor Noémivel! 
 ÚJ óra! AIR-FIGHT óra Zsinka Zolival minden szerdán 20:00 órakor! 

 VILÁGÍTÓ ÉLMÉNYFESTÉS gyerekeknek, felnőtteknek május 22-én vasárnap délelőtt! 
Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! Az élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, osztálytársadat, unokatesódat, tesódat, vagy akár a szülőket, nagyszülőket is Magaddal, és alkossatok közösen!
Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek. Minden kelléket mi biztosítunk! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. Alkotásod örök emlék marad, de lehet egy szívből jövő, személyes ajándék is!
 IDŐPONT:  május 22. vasárnap, 9:00-12:30 (3,5 óra) * Festmény: Holdfényben * Életkor: 8 éves kortól, felnőtteknek is! * Festék: akril + fluoreszkáló
Létszám: 4-12 fő * Oktató: Balla Mónika, rajzoktató * Festmények mérete: 30x40 cm * Részvételi díj: 9.500 Ft. Ha ketten együtt jelentkeztek, adunk 5-5% kedvezményt! * Bejelentkezés ITT! * Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 Fókuszban a Holdüdvözlet - 85 perces Hatha jóga óra május 22-én vasárnap 18:00-19:25 között Noémivel! 
A Holdüdvözlet a Hatha jógában egy kevésbé ismert gyakorlatsor, de hasonlóan fontos mint a Napüdvözlet.
A Hatha szó két szótagja a Ha-Nap és a Tha-Hold a két minőség, amely a jógában egyensúlyba kerül. Az erősebb, dinamikusabb gyakorlást érdemes kompenzálni a Holdüdvözlet megnyugtató gyakorlataival.
Ez a sorozat segíti az ellazulást, elcsendesedést egy stresszes nap után, jellemzően az esti órák javasoltak a gyakorlására. Amellett hogy pihentet, javítja a kreativitást, spontaneitást, könnyedebbé tesz a mindennapok kihívásaival szemben.
Az óra lágy, áramló felépítése segít kikapcsolni, jelen lenni a gyakorlásban. Fizikai szinten az ászanák nyújtó, lazító hatásúak, különösen a csípőre és a háti szakaszra.
 IDŐPONT:  május 22. vasárnap 18:00-19:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 85 perces Kínai gerinctorna május 29-én vasárnap 18:00-kor! 
A WU SHUANG DAO YIN kínai gerinctorna mozgás és légzésterápián alapuló gyakorlatokból áll. A torna több mint kétezer éves múltra tekint vissza. Alapja a kínai orvoslás, amely a megelőzéssel foglalkozik, a cél az egészség megtartása. Ez a fajta gerinctorna lassú, nagy amplitúdójú, statikusan feszítő mozgásokból, légző gyakorlatból és a gyakorlatokhoz kötött keleti zenéből áll. Rendkívül fontos a gyakorlatok közben a légző gyakorlatok helyes kivitelezése, amely nemcsak méregteleníti a szervezetet, és jó hatással van a vérnyomásra, hanem erősíti a test védőrendszerét, és növeli a tüdőnk kapacitását.
A torna nyújtja az izmokat, csökkenti az ízületi beszűküléseket, rövidüléseket, növeli a mozgás-spektrumot, aktiválja az ízületi folyadék képződését. A gerinc melletti izmok megnyújtásával a porckorongok levegőhöz jutnak, és a gerinc mellett futó idegszálak felszabadulnak. A gyakorlatok testtudatosságot adnak és megtanítanak arra, hogy külön-külön is odafigyeljünk egy-egy izomcsoportra a mozgás során. A beszűkült izmoknak nyújtásra van szükségük, hogy újra rugalmassá váljanak, és ne fájjon többé semmilyen mozdulat! A gyakorlatokat a gerincre fókuszálva a nyaki-, háti- és deréktáji szakaszokra fejlesztették ki. A különböző gerincproblémákra, mint pl. a discushernia (porckorongsérv), scoliosis (gerincferdülés), schmorl-csomó, kopásos gerincbetegségekre találhatóak olyan gyakorlatok, amelyek nagymértékben javíthatnak a problémákon, sőt rendszeres tornával akár meg is szüntethetőek!
 IDŐPONT:  május 29. vasárnap 18:00-19:25 óra * Oktató: Koszorus Gabi * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT