Sziasztok,

Képtelenség megtalálni a megfelelő szavakat arra, amit érzünk. Nincs semmi, ami egy ilyen rossz hírt megkönnyítene bejelenteni.
11,5 év után váratlanul olyan döntési helyzet elé állítottak minket, ami a jelenlegi látogatottság mellett nem ad többé teret annak, hogy a Mayat tovább üzemeltethessük.
Minden erőfeszítésünk ellenére végtelenül fájó szívvel és csalódottsággal arról kell tájékoztassunk Benneteket, hogy július 24-én vasárnap végleg bezárunk.

Próbáljuk elfogadni azt, ami most még lehetetlennek tűnik, de abba kapaszkodunk, hogy ez még nem a búcsú. Együtt tölthetünk még 7 csodálatos hetet Veletek!
Arra kérünk Benneteket, hogy segítve a fantasztikus edzőinket és remek kollégáinkat ebben a nehéz helyzetben, szomorkodás helyett örüljünk inkább ennek a 7 hétnek együtt!
Gyertek el hozzánk július 24-ig, amikor csak tudtok! Töltsük együtt minél többen azt az időt, amit még Mayasként adhatunk egymásnak!
Ígérjük, hogy mindent megteszünk azért, hogy az utolsó pillanatig jóleső érzés legyen nálunk mozogni, a Mayas közösséghez tartozni és tenni valamit az egészségünkért!
Számítunk Rátok és Ti is számíthattok még ránk!

30 napos havibérletet június 23-ig tudtok vásárolni, alkalmas bérleteink vásárlásánál pedig vegyétek figyelembe, hogy azok 2022. július 24-én használhatóak utoljára, függetlenül a 7 hetes lejárattól.

Végtelenül büszkék vagyunk arra, hogy ennyi éven át kitartottatok mellettünk, és egy olyan hellyé tudtuk varázsolni közösen a Mayát, ami különleges értéket képvisel úgy, hogy ragaszkodik a magas szakmai színvonalhoz, a barátságos és figyelmes légkörhöz, és a szolgáltatások Hozzátok igazodó sokszínűségéhez.

Várunk Benneteket július 24-ig a megszokott nagy szeretettel és odafigyeléssel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT