Sziasztok,

Sosem könnyű a búcsú, de amikor olyasvalakitől kell elköszönnünk, akinek a szakmaisága 11 éve meghatározó a Maya életében, akkor talán még nehezebb helyzetben vagyunk.
Szilágyi Móni jövő héten tartja az utolsó óráit nálunk (hétfő és szerda 16 óra Senior torna, hétfő 17 óra és csütörtök 18 óra Gerinctorna, szerda 17 óra Junior TRX; a csütörtöki Core tréning 17 órakor elmarad), így aki a Maya falain belül szeretne még Vele együtt tornázni, semmiképp se hagyja ki ezeket a lehetőségeket. Móninak köszönjük a profi órákat, az állandó megújulást, sok-sok innovációt, és kívánunk a jövőben is sikeres edzői életet.

Móni órái június 13-23. között így alakulnak:
- SENIOR torna hétfő és szerda 16:00 óra: június 13-án, 15-én, 20-án és 22-én Molnár Évi tartja
- GERINCTORNA hétfő 17:00 óra: június 13-án és 20-án Molnár Évi tartja
- GERINCTORNA csütörtök 18:00 óra: június 16-tól Koszorús Gabi veszi át az órát
- CORE tréning csütörtök 17:00 óra: az óra MEGSZŰNIK júniustól (jövő héten sem lesz már)

Június 23-tól az alábbi oktatóink várnak Benneteket nagy-nagy szeretettel: - SENIOR torna hétfő 16:00 óra: Kultsár Évi
- SENIOR torna szerda 16:00 óra: Molnár Évi
- GERINCTORNA hétfő 17:00 óra: Kaszás Móni
- GERINCTORNA csütörtök 18:00 óra: Koszorús Gabi

Igyekszünk a hátralévő 7 hétben is RÁTOK koncentrálni, és úgy alakítani az órarendet a lehetőségeink szerint, hogy egyszerre vegyük figyelembe a kéréseiteket és igazodjunk a nyárhoz.

Figyeljétek a honlapon és a Facebookon közétett órarendet, ami a következő hetekben változik majd az alábbiak szerint:
- Kisbalázs Orsi szombat reggeli órái június 18-tól 60 perccel korábban kezdődnek majd, vagyis a Zsírégető óra 8:00 órakor, az Alakformáló óra 9:00 órakor, de addig még van egy "téli" szombatunk. :-)
- Kása Erzsi drága oktatónkhoz a szombati 9:00 órási AIR jóga órára június 11-én tudtok utoljára jönni, itt tudtok bejelentkezni!
- Erzsi a szombat 10:00 óra Gerincjógát is június 11-én tartja utoljára, és utána már a saját jógastúdiójára koncentrál, amihez szívből gratulálunk!
- Június 18-tól sem maradtok szombat reggeli jóga nélkül, mert Noémi vár majd Benneteket egy mindent jólesően átmozgató Gerincjóga órával 8:30-9:25 között, amire nem kell bejelentkezni
- a szerda reggeli órarendünk is megváltozik: június 22-én Kultsár Évi helyett már Barna Anita vár 30 perccel korábban, 7:30-kor Tabata Zsírégetővel, 8:30 órakor pedig Fitball Alakformálóval mindannyiótokat. Kultsár Évi továbbra is szeretettel vár Benneteket kedden és szerdán délután, valamint vasárnap reggel.
- Kultsár Évi Babás Alakformáló órája szerda 10:00 óráról átkerül csütörtök 10:00 órára, vagyis június 16-án csütörtökön 10:00 órakor várjuk az anyukákat egyedül, kisbabával vagy várandósan is nagy szeretettel!

Pünkösd hétfőn (június 6.) délelőtt zárva tartunk, de délután négy órával is várunk Benneteket az alábbiak szerint:
✔ 17:00-17:55 óra GERINCTORNA Szilágyi Mónival
✔ 18:00-18:55 óra ALAKFORMÁLÓ óra Barna Anitával
✔ 18:00-18:55 óra GERINCJÓGA Noémivel
✔ 19:00-19:55 óra KIHÍVÁS EDZÉS Barna Anitával
Bejelentkezni NEM kell egyik órára sem! Nagy szeretettel várunk mindenkit!

Iskolásoknak szóló óráink menetrendje a következő:
AIR kids óra Katával: utolsó alkalom június 14. kedd 16:30 óra
JUNIOR TRX® óra Szilágyi Mónival: utolsó alkalom június 8. szerda 17:00 óra
AIR kids óra Erzsivel: utolsó alkalom június 16. csütörtök 16:30 óra

 85 perces Szombati Step Fun Zsírégető + Stretching óra június 11-én szombaton 18:00 órakor Szandival! 
Ezen az órán nagyon könnyed, bárki által lekövethető koreografált blokkokra számíthattok, amelyek valóban könnyűek lesznek, hiszen az a cél, hogy mindenki jól érezze magát, bulizzon egyet.
Emellett észrevétlenül eddzük a testünket és zsírt égetünk, mivel pulzusunkat a folyamatos mozgással a zsírégető tartományban tartjuk. Szóval mindenki jól jár.
Tehát: jó zene, élvezetes mozgás, step pad, te, én és természetesen a jó hangulat!
Gyere, zárjuk együtt egy jó kis bulival a szombatot!
 IDŐPONT:  június 11. szombat 18:00-19:25 óra * Oktató: Kis Szandi * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 85 perces Mellkasnyitó Hatha jóga óra június 12-én vasárnap 18:00-19:25 között Noémivel! 
Szabadulj meg a nyak, vállöv feszültségeitől és javítsd a testtartásod.
Lélegezz szabadabban, légy nyitottabb a világra.
Az ülő életmód, a számítógép és mobiltelefon használat blokkolja a mellkasi terület energiaáramlását, a légzést és vérkeringést. Helytelen testtartáshoz vezet, melynek eredményeképpen hátfájdalom, nyaki problémák, váll fájdalom alakulhat ki.
A mellkasnyitó óra segít, hogy hajlékonyabb legyél, fokozódik a hátrahajlítás, erősödnek a mély hátizmok, a lapocka közti terület, javul a testtartás, szabadabbá és hatékonyabbá válik a légzés. A mellkasnyitás hatására javul a szív és a tüdő funkciója. A hátrahajlító jógapózok egy része segít az emésztés javításában is.
A mellkas a szívcsakra székhelye - a mellkasnyitó órán harmonizáljuk a szívcsakra működését is. Ezáltal oldódnak a szorongások, a szomorúság, a harag, könnyebb elengedni a sérelmeket. A mellkasnyitó jógagyakorlatok nyitottabbá tesznek a világ dolgaira és megkönnyítik a szeretet áramoltatását - szeretetet adni, és képesnek lenni elfogadni.
Ezen az órán a mellkasnyitó és hátrahajlító gyakorlatok kerülnek fókuszba, így lehetőséged lesz ezen jógapózokat elmélyíteni.
Kezdőknek és rendszeres gyakorlóknak egyaránt ajánlott.
 IDŐPONT:  június 12. vasárnap 18:00-19:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 KEZDŐ SMINKTANFOLYAM TINIKNEK június 25. szombat 9:00-12:00 óra között! 
A tanfolyamot akár AJÁNDÉKBA is adhatjátok a tiniknek, mert Ajándékutalvány formájában is megvásárolható a recepción.
A tanfolyam segít a megfelelő, egészséges bőrápolási rutin kialakításában, és megtanítja a finom sminkelés alapjait.
✔ Szeretnéd ellesni a Disney sztárok titkait?
✔ Tetszik Violetta, Selena Gomez, Taylor Swift sminkje, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá?
✔ Tudtad, hogy a legtöbb olyan szelfi fotón, ahol természetesnek hisszük a híres embereket, szinte mindig sminket viselnek?
✔ A jó smink kiemeli az adottságaidat és üdévé tesz. Ha bizonytalan vagy, mi áll jól Neked a korosztályodnak megfelelően, ha tudatosan szeretnél vigyázni arcod szépségére, s már időben megtudni a megfelelő praktikákat, amik segítenek.
✔ Ha sminkelnél, de a színválasztás mehetne jobban is, nem tudod, mi áll jól.
✔ Nem akarsz túlkorosnak tűnni, de szeretnél ápolt, s ragyogó lenni, amikor meg kell jelenned valahol, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Gyere el, hogy profi szakember taníthassa meg Neked az alapokat, hogy még bátrabb és magabiztosabb lehess!
 IDŐPONT:  június 25. szombat, 9:00-12:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 5 fő * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Kiknek ajánljuk? 14-18 éves lányok * A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

Ne felejtsétek el:  Masszázsra ITT  tudtok Hajni és Zita masszőreinkhez, és Access Bars kezelésre Anitához bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT