Sziasztok,

FONTOS: Koszorus Gabi most kedden (06.21.) 18:00 óra HELYETT 20:00 órakor tartja (egyszeri alkalom) meg a Kínai gerinctornát munkahelyi elfoglaltság miatt.
Bejelentkezni NEM kell, csak gyertek-gyertek!

 MAYAS "relikviák" 
Összegyűjtöttük az előtérben Nektek azokat a Maya logós ajándéktárgyakat, amiket ha szeretnétek, emlékbe vagy ajándékba meg tudtok vásárolni a bezárásig.
Maradt pár darab pólónk, trikónk, bögrénk; valamivel több strandtörölközőnk, hátizsákunk és sporttáskánk.
Akinek csúszásmentes jógatörölközőre vagy jógazoknira lenne a jövőben szüksége (Maya logó nélkül), annak is érdemes körülnéznie az üvegvitrinünkben.
A mi drága oktatónk Balla Móni festményei is új otthont keresnek, így őket is érdemes megnéznetek, ha nálunk jártok. Szeretettel várunk Benneteket!

 2 órás Záró ZUMBA Party Mónival és Anitával június 25. szombat 19:00-21:00 óra között 
Ideje végre egy újabb partyra összegyűlnünk! Ennek a bulinak a fő apropója szomorú, hiszen valószínűleg az utolsó ilyen bulink a Maya falai között. De nem segít, ha szomorkodunk, inkább örvendezzünk, táncoljunk együtt, amíg csak lehet és bízzunk abban, hogy még bármi is lehet!
Az én pályafutásom a Mayában Anitával kezdődött, így szeretném Vele is befejezni. Legyen kerek ez a történet! Gyertek el minél többen és búcsúztassuk méltóan a Mayát: hálás szívvel, tánccal, a megszokott pozitív energiával! (A 2 órás időtartam ne ijesszen meg senkit, hiszen csinálunk fotókat és biztosan beszélgetünk is kicsit!)
 IDŐPONT:  június 25. szombat, 19:00-21:00 óra között * Oktató: Varga Móni és Szintai Anita * Részvételi díj: jeggyel (3.200 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 1.200 Ft * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Ugorj a békákkal! - Stresszoldó és tanulást segítő tanfolyam 6-12 éveseknek július 2-3. hétvégén! 
A tréning célja, hogy a gyermekek könnyedén vegyék az akadályokat életük minden területen, valamint felkészítsük őket a stresszmentes tanulásra. A tanfolyam során a One Brain Kineziológia alapjaira épülő stresszoldó technikáit tanulják meg a gyerekek. A kreatív, játékos feladatok mellett relaxációs, meditációs gyakorlatok is segítik a gyerekeket, melyekben kibonthatják a gyermeki fantáziát, saját egyedi képeikkel tudatosabban megélhetik önmagukat, a nyugalmat. Kapcsolódni tudnak saját magukkal. Segít megelőzni a tanulási nehézségeket, írási, olvasási problémákat, önbizalomhiányt, javítja a koncentráló képességet. Támogatja a pozitív önértékelést és az önálló gondolkodást.
Kinek ajánlott?
- nehezen tud koncentrálni,
- tanulási nehézségei vannak,
- most kezdi az iskolát,
- nehezen viseli a változásokat
 IDŐPONT:  július 2-3. szombat-vasárnap, 9:00-13:00 óra között (2x4 óra) * Maximális létszám: 4 fő * Életkor: 6-12 év * Oktató: Kunszt-Mészáros Anita, Ugorj a Békákkal-kineziológiai gyermektanfolyam oktató * A tanfolyam díja: 23.000 Ft/fő, jegyzetekkel együtt (a jegyzetek segítségével a megerősítő gyakorlatokat otthon is el tudják végezni, így válhatnak tartóssá az eredmények.) * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 KEZDŐ SMINKTANFOLYAM TINIKNEK június 25. szombat 9:00-12:00 óra között! 
A tanfolyamot akár AJÁNDÉKBA is adhatjátok a tiniknek, mert Ajándékutalvány formájában is megvásárolható a recepción.
A tanfolyam segít a megfelelő, egészséges bőrápolási rutin kialakításában, és megtanítja a finom sminkelés alapjait.
✔ Szeretnéd ellesni a Disney sztárok titkait?
✔ Tetszik Violetta, Selena Gomez, Taylor Swift sminkje, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá?
✔ Tudtad, hogy a legtöbb olyan szelfi fotón, ahol természetesnek hisszük a híres embereket, szinte mindig sminket viselnek?
✔ A jó smink kiemeli az adottságaidat és üdévé tesz. Ha bizonytalan vagy, mi áll jól Neked a korosztályodnak megfelelően, ha tudatosan szeretnél vigyázni arcod szépségére, s már időben megtudni a megfelelő praktikákat, amik segítenek.
✔ Ha sminkelnél, de a színválasztás mehetne jobban is, nem tudod, mi áll jól.
✔ Nem akarsz túlkorosnak tűnni, de szeretnél ápolt, s ragyogó lenni, amikor meg kell jelenned valahol, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Gyere el, hogy profi szakember taníthassa meg Neked az alapokat, hogy még bátrabb és magabiztosabb lehess!
 IDŐPONT:  június 25. szombat, 9:00-12:00 óra között (3 óra) * Minimális létszám: 5 fő * Oktató: Molnár Éva, okleveles profi sminkmester és stílustanácsadó * Kiknek ajánljuk? 14-18 éves lányok * A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

 Vezetett GONG meditáció és hangfürdő Minya Andrással június 26-án vasárnap 18 órakor! 
Szeretettel várunk Benneteket egy relaxáló, feltöltő és pihentető vasárnap esti rezgésre és ellazulásra!
A Hangfürdő és gongmeditáció megszabadít a stressztől, tökéletesen alkalmas a mindennapi rohanás utáni relaxációra. A hangtálak és egyéb hangszerek által keltett rezgések amellett, hogy ellazítanak, oldják a testi-lelki blokkokat, harmonizálnak és támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait. A GONG, az ÓCEÁNDOB, a TIBETI TÁL és a TINGSHA hangja összhangba hozza saját rezgésünket az univerzum rezgésével. A hangfürdő alatt a test ellazul, a fej elcsendesedik, és a szív megnyílik. Összhangba kerül a test és a lélek energiája. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás és a lelki terhek elengedése.
A meditáció során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk - fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.
Minden hangfürdő más és más, hiszen lényegében az a tér hozza létre, amit közösen megteremtünk, és így mindenki azt kapja benne, amire éppen oda hívta az élet.
Csatlakozz hozzánk, ha
- szeretnél visszatalálni kibillent egyensúlyodból a harmonikusabb állapotodba,
- ha szükséged van egy kis feltöltődésre, megnyugvásra,
- ha testi vagy lelki szinten kimerültnek érzed magad és vissza szeretnéd kapni az életerődet,
- ha nem érzed jól magad a bőrödben,
- vagy ha elakadást érzel magadon (akár lelki szinten is).
A meditáció témái a szeretet, elengedés, a szorongások, bizonytalanság és félelmek oldása, a változások kezelése, megbocsátás. A hangfürdő után új életerővel, lendülettel vághatsz neki a dolgos hétköznapoknak.
Vezetett relaxációval indulunk el a hangutazáson és hagyunk időt a visszatérésre is. Nem számít, ha még nem vetél részt hangfürdőn, kezdő és haladó relaxálót, meditálót is várunk szeretettel!
A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni. Zárjátok velünk a hétköznapokat ezzel a csodálatos programmal! Javasolt a kényelmes öltözet. Nem ajánlott epilepsziás és pacemakeres betegeknek, valamint várandósoknak a harmadik trimeszter előtt. Polifoamot, párnát, plédet biztosítunk, de lehet hozni sajátot is.
 IDŐPONT:  június 26. vasárnap 18:00-19:00 óra * Részvétel jeggyel (2.000 Ft), bérlettel, AYCM kártyával * Oktató: Minya András * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk Benneteket!

Ne felejtsétek el:  ITT  tudtok Zitához masszázsra, és Anitához Access Bars kezelésre bejelentkezni!

A szoláriumot / szaunát regisztráció nélkül, bármikor használhatjátok nyitva tartási időben!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT