Sziasztok,

Egy bezárásnak mindig van egy gyakorlatias, racionális oldala is. A mi esetünkben ez azt jelenti, hogy a sporteszközeinket, a használati és dísztárgyainkat, bútorainkat is meg lehet vásárolni.
Mielőtt nyilvánosan is meghirdetjük őket, arra kérünk Benneteket, hogy amennyiben szeretnétek bármit megvenni, írjatok nekünk egy EMAILT, amiben egyértelműen megfogalmazzátok, mire van szükségetek, és mi igyekszünk minél előbb visszajelezni az árral és az elérhetőséggel kapcsolatban.
Azzal mindenképpen kalkuláljatok, hogy a használatban lévő eszközök átvétele elég szűkös: július 25-31. (hétfő-vasárnap) között tudtok majd az igényelt/lefoglalt eszközökért bejönni hozzánk. Augusztus 1-től már nem leszünk elérhetőek ezen a helyen.

 MAYAS "relikviák" 
Összegyűjtöttük az előtérben Nektek azokat a Maya logós ajándéktárgyakat, amiket ha szeretnétek, emlékbe vagy ajándékba meg tudtok vásárolni a bezárásig.
Maradt pár darab pólónk, trikónk, bögrénk; valamivel több strandtörölközőnk, hátizsákunk és sporttáskánk.
Akinek csúszásmentes jógatörölközőre vagy jógazoknira lenne a jövőben szüksége (Maya logó nélkül), annak is érdemes körülnéznie az üvegvitrinünkben.
A mi drága oktatónk Balla Móni festményei is új otthont keresnek, így őket is érdemes megnéznetek, ha nálunk jártok. Szeretettel várunk Benneteket!

 BÚCSÚ ZUMBA buli Mónival és Imolával július 22. pénteken 20:00-20:55 között 
Eljött a záróra ideje... Nehéz most szavakat találni ehhez az eseményleíráshoz. Ha szerettél a Mayába a Zumba óráinkra járni és éppen nem nyaralsz, akkor gyere és bulizz egyet Imolával és velem még egyszer utoljára a Levendula terem falai között! A búslakodás nem old meg semmit, hát tegyük oda magunkat! Öntsük minden érzésünket - jót és rosszat egyaránt - át a táncba! Nagy szeretettel várunk mindenkit
 IDŐPONT:  július 22. péntek, 20:00-20:55 óra között * Oktató: Varga Móni és Góró Imola * Részvételi díj: jeggyel, bérlettel és AYCM kártyával * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Búcsú Stresszoldó jóga extra relaxációval Noémivel július 24-én vasárnap 19:00-20:25 óra között 
"Mindannyian nagyon szomorúak vagyunk, hogy július 24-én a Maya Fitness bezárja kapuit. Számomra különösen nehéz ez a helyzet, mert a nyitás óta kísérem figyelemmel ezt a csodálatos helyet. Mielőtt jóga tanár lettem, több órán is részt vettem itt, és ezek az alkalmak is hatással voltak arra, ahogyan az óráimat tartom.
Tavaly szeptemberben kaptam egy lehetőséget Viától, azzal, hogy szerdánként elindultak a kezdő Hatha jóga órák. Igyekeztem legjobb tudásom szerint megtartani ezeket és olyan tematikát kialakítani amivel a vendégeim fejlődni tudnak. Hálás vagyok Nektek, hogy óráról órára jöttetek és ha néha nehéznek is tűnt, de kitartóan jógáztatok velem.
Erre a vasárnapi alkalomra egy stresszoldó órát állítottam össze, azt hiszem ez ebben a helyzetben mindannyiunknak jól fog esni. Az órán a vállak, hát és a csípő területeit fogjuk megdolgoztatni, nyújtani és lazítani, mert a legtöbb stressz ezeken a helyeken "raktározódik".
Az óra végére pedig egy különleges relaxációs technikával készülök, de ez most még legyen meglepetés. :)
Mindenkit nagy szeretettel várok július 24-én, vasárnap egy felszabadult közös gyakorlásra. És ne feledjétek: minden vég egy új kezdet... :)"
 IDŐPONT:  július 24. vasárnap 19:00-20:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

Ne felejtsétek el:  ITT  tudtok Zitához masszázsra, és Anitához Access Bars kezelésre bejelentkezni!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT