Sziasztok,

Ezen a nyáron gyorsabban teltek a napok a megszokottnál. Olyan távolinak tűnt a májusi bejelentéskor még az utolsó hét, az utolsó közös napok Veletek, és most itt állunk a kapujában.
Bízunk benne, hogy akinek van még lehetősége, ellátogat hozzánk és egy-egy csoportos órán, az örömteli közös mozgás emlékét megőrizve vesz búcsút tőlünk.
Készülünk extra órákkal, de lesz több helyettesítés és egy-egy óra a nyári szabadságok miatt el is marad, ezért figyeljétek itt a csoportban és a honlapon is az órarendünket.

Jövő héten az alábbi óráink ELMARADNAK:
- kedden (07.19) reggel Szandi 9:00 órai Pilates órája,
- szerdán (07.20.) 19:00 órakor Noémi kezdő Hatha jóga órája,
- csütörtökön (07.21.) 19:00 órakor Molnár Évi Gerinctornája,
- szombaton (07.23.) 8:30 órakor Noémi Gerincóga órája

LEFOGLALT eszközök, bútorok, stb.: jövő héten mindenkinek írunk e-mail-t, hogy az utolsó héten (július 25-31.) milyen nyitva tartási időben tudjátok személyesen átvenni a félretett eszközöket. Ezen félretett eszközök, tárgyak átvételére a "GARÁZSVÁSÁR" időpontjai is alkalmasak. :-)

 "GARÁZSVÁSÁR" 
Július 25-től (hétfő) július 29-ig (péntek) minden, a Maya Fitness-ben található megmaradt eszköz, bútor, dísz- és berendezési tárgy eladásra kerül.
Ezen az utolsó héten minden nap reggel 8:00 és 10:00 óra között, valamint délután 16:00-18:00 óra között bármikor bejöhettek és körülnézhettek, vásárolhattok a Mayaban.
Aki ettől eltérő időpontban szeretne jönni, telefonáljon nekünk (20/425-9905)!
Szeretettel várunk Benneteket!

 BÚCSÚ ZUMBA buli Mónival és Imolával július 22. pénteken 20:00-20:55 között 
Eljött a záróra ideje... Nehéz most szavakat találni ehhez az eseményleíráshoz. Ha szerettél a Mayába a Zumba óráinkra járni és éppen nem nyaralsz, akkor gyere és bulizz egyet Imolával és velem még egyszer utoljára a Levendula terem falai között! A búslakodás nem old meg semmit, hát tegyük oda magunkat! Öntsük minden érzésünket - jót és rosszat egyaránt - át a táncba! Nagy szeretettel várunk mindenkit
 IDŐPONT:  július 22. péntek, 20:00-20:55 óra között * Oktató: Varga Móni és Góró Imola * Részvételi díj: jeggyel, bérlettel és AYCM kártyával * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 BÚCSÚ 85 perces Total Body Training Szandival július 23-án szombaton 18:00-19:30 óra között! 
Alapos bemelegítéssel kezdünk, felkészítve ízületeinket az elkövetkezendő nem szokványos óratípusra.
Az órát két részre bontjuk, az első felében úgynevezett AMRAP (As Many Reps As Possible) módszerrel dolgozunk 20 percben, amely köredzésszerűen különböző állomásokból áll (összesen 4 blokkból) amelyben 3 gyakorlat követi egymást megadott ismétlésszámmal 5 percen keresztül.
Minden állomás más-más gyakorlatot tartalmaz, így mindent IS megmozgatunk. Ezután következik kettő 1 feladatból álló TABATA gyakorlatsor, amely kifejezetten statikus gyakorlatot tartalmaz a pörgős AMRAP-unk után.
Az óra második felében megcsináljuk még egyszer az első AMRAP-ot, azaz ugyanazt a 4 állomást ugyanazokkal az ismétlésszámokkal. Végül jön két újabb TABATA, ahol szintén a statikus tartás lesz a feladat, csak más pozícióban, mint az első körben. Ezután pedig már csak a nyújtás és a lazítás van hátra.
Az edzés ideje alatt folyamatosan váltják egymást az erő- és az állóképesség-fejlesztő gyakorlatok így nem csak az izomerőt fejlesztjük, hanem a kardio-vaszkuláris rendszerünket is, tehát 100%-ig teljes testes edzésről beszélhetünk.
Hatékony zsírégető hatása is van ennek az óratípusnak, mert különböző intenzitással dolgozunk, összezavarva a szervezetünket, emiatt az utóégető hatás az edzés után még hosszú órákon keresztül is érvényesül, mivel helyre kell állítania felborult belső rendszerünket.
Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit ki akar törni a megszokott keretek közül és valami újdonságra vágyik. Nagy szeretettel várok mindenkit!
 IDŐPONT:  július 23. szombat 18:00-19:25 * Oktató: Kis Szandi * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 BÚCSÚ masszázs nap Zitával július 24-én vasárnap 10:30-20:30 óra között! 
"A sivár kezdet és a sivár vég között tarkán megrakja asztalunk a Sors, hogy legyen mitől a szívnek fájnia, s legyen mitől fájdalmas a búcsú."
Nekünk lett egy Maya-nk, ami tartalmasabbá tudta varázsolni a mindennapjainkat, sok jót tudott hozzátenni az életünkhöz.
Sok minden van a tarisznyámban, amit magammal vihetek innen. Ez pedig értéket képvisel bennem. A nyitva tartás utolsó napján kivételes időpontokban, egy tarisznyábavaló pozitív energiával tűzdelt masszázsra várom azokat a kedves vendégeket akik szívesen részesülnének ebből az energiából...
 IDŐPONT:  július 24. vasárnap 10:30-20:30 * Masszőrünk: Pintér Zita * Időpontfoglalás ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

 Búcsú Stresszoldó jóga extra relaxációval Noémivel július 24-én vasárnap 19:00-20:25 óra között 
"Mindannyian nagyon szomorúak vagyunk, hogy július 24-én a Maya Fitness bezárja kapuit. Számomra különösen nehéz ez a helyzet, mert a nyitás óta kísérem figyelemmel ezt a csodálatos helyet. Mielőtt jóga tanár lettem, több órán is részt vettem itt, és ezek az alkalmak is hatással voltak arra, ahogyan az óráimat tartom.
Tavaly szeptemberben kaptam egy lehetőséget Viától, azzal, hogy szerdánként elindultak a kezdő Hatha jóga órák. Igyekeztem legjobb tudásom szerint megtartani ezeket és olyan tematikát kialakítani amivel a vendégeim fejlődni tudnak. Hálás vagyok Nektek, hogy óráról órára jöttetek és ha néha nehéznek is tűnt, de kitartóan jógáztatok velem.
Erre a vasárnapi alkalomra egy stresszoldó órát állítottam össze, azt hiszem ez ebben a helyzetben mindannyiunknak jól fog esni. Az órán a vállak, hát és a csípő területeit fogjuk megdolgoztatni, nyújtani és lazítani, mert a legtöbb stressz ezeken a helyeken "raktározódik".
Az óra végére pedig egy különleges relaxációs technikával készülök, de ez most még legyen meglepetés. :)
Mindenkit nagy szeretettel várok július 24-én, vasárnap egy felszabadult közös gyakorlásra. És ne feledjétek: minden vég egy új kezdet... :)"
 IDŐPONT:  július 24. vasárnap 19:00-20:25 * Oktató: Turi Noémi, Hatha- és Vinyasa Flow jógaoktató * Részvételi díj: jeggyel (2.600 Ft/fő), 55 perces bérlet és AYCM esetén + 600 Ft, vagy 85 perces bérlet * Bejelentkezés ITT! * Szeretettel várunk mindenkit!

Ne felejtsétek el:  ITT  tudtok Zitához masszázsra, és Anitához Access Bars kezelésre bejelentkezni!

Termeink órarendjét itt találjátok: Levendula-terem és Jázmin-terem

Amennyiben bármilyen kérdésetek, észrevételetek, kérésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal (info@mayafitness.hu, +36/20/425-9905)!

Várunk Benneteket a Mayaban sok-sok szeretettel!

Üdvözlettel,

Szabó Irén
stúdió vezető

Maya Fitness És Mozgás Stúdió
1165 Budapest, Arany János u. 57.
20/425-9905
www.mayafitness.hu

Leiratkozás: ITT