Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció

Házirend


A Maya Fitness és Mozgás Stúdióban (1165, Budapest XVI. Arany János u. 57.) üzemeltetését a RoyalCom Kft. (1165, Budapest XVI., Szilágyi Mihály u. 7.) végzi.
A Házirend célja, hogy meghatározza a Maya Fitness-ben tartózkodó személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kultúrált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében elengedhetetlen.
Továbbá előírja, a Maya Fitness rendeltetésszerű használatára, állagának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére szolgáló más szabályokban nem rögzített követelményeket.

Általános szabályok
A Maya Fitness területe csak rendeltetésének megfelelően használható. A Maya Fitness vendége nem sérthet meg vonatkozó hatályos jogszabályi előírásokat, illetve ezen házirendben foglaltakat.
A Maya Fitness területén tilos:
a dohányzás, alkohol, kábítószer és tiltott doppingszerek fogyasztása
minden olyan tevékenység, amely a Maya Fitness szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért
veszélyes anyag vagy tárgy (robbanóanyagok, fegyverek, stb.), illetve állat bevitele
az üzemeltető engedélye nélkül minden kereskedelmi tevékenység, reklám elhelyezése, hang- és képanyag készítése, tiltott szerencsejáték, zene szolgáltatása
minden, másokat erős zajjal, szaggal vagy egyéb környezeti ártalommal járó zavaró tevékenység
A Maya Fitness egész területén kizárólag megfelelő végzettségű, a létesítmény üzemeltetőjénél jegyzékbe vett és engedélyezett személyek jogosultak sportszakmai tevékenységet, oktatást, edzést tartani.
A Maya Fitness szolgáltatásait kizárólag nyitvatartási időben lehet igénybe venni.
A Maya Fitness nyitvatartási ideje: hétfőtől péntekig, szombaton és vasárnap órarend szerint, nyitás órakezdés előtt 30 perccel.
A Maya Fitness szolgáltatásait igénybevevő vendégei kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a létesítményt időben elhagyni.
Sportszolgáltatások igénybevételekor a mobiltelefon használata mellőzendő.
Amennyiben a Maya Fitness területén az üzemeltető a tevékenységének illetve szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására reklámanyagot készít/készíttet (mozgókép vagy fénykép), és azokon bármely vendég feltűnik, a vendég a reklámanyagon való megjelenésével összefüggésben az üzemeltetővel szemben semmilyen követelést nem támaszthat. A reklámanyagokon a vendégek kizárólag előzetes, írásos hozzájárulás után szerepelhetnek.
A Maya Fitness a sportszolgáltatásokat igénybevevő vendégekről adatnyilvántartást vezet. Az üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, azt harmadik félnek nem adja ki.
Sportszolgáltatásaink igénybevétele előtt ajánlott orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat az aktuális fizikai állapotról, illetve feltárja az esetleges kizáró okokat.
A Házirendben szereplő előírások súlyos vagy folyamatos megszegése esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor. Eredménytelenség estén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani, illetve tagjai sorából időlegesen, vagy végleg kizárni. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.
A létesítmény területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és tisztaság betartása, másik vendég tiszteletben tartása, a kultúrált viselkedés.
A berendezések, eszközök nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a vendég köteles megtéríteni.
A Maya Fitness üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen viselkedéséből erednek, valamint az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, értékekért.
A talált tárgyakat minden vendég a Maya Fitness recepcióján köteles dokumentálás mellett leadni.
12 év alatti gyermek a Maya Fitness területén felügyelet nélkül nem tartózkodhat.
A Maya Fitness területén bekövetkező bármilyen rendkívüli eseményt az elsődlegesen észlelő az üzemeltetőnek a recepción köteles késedelem nélkül jelezni.
Rendkívüli eseménytől függően, késedelem nélkül telefonon értesítendő:
Mentők (baleset esetén): 104
Tűzoltóság (tűz esetén): 105
Rendőrség (rendbontás esetén): 107
Általános segélyhívó (bármely esetben): 112

A Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint módosíthatja, illetve kiegészítheti.
A Maya Fitness üzemeltetője fenntartja a jogot a létesítmény egész, vagy részterületein zártkörű rendezvények lebonyolítására az általános vendégkör kizárásával.
A Maya Fitness házirendje minden szolgáltatást igénybevevő vendég számára a Maya Fitness recepcióján elérhető és áttekinthető.
A szolgáltatások igénybevétele a házirend automatikus elfogadását jelenti!

Recepció
A Maya Fitness sportterületeire belépni kizárólag érvényes bérlettel vagy napi jeggyel lehet.
Az első alkalommal minden vendégnek kötelező kitölteni a recepciónál rendszeresített adatlapot, amellyel elfogadja a létesítmény házirendjét. Az első belépés magában foglalja a nyilvántartásba vételt is.
A sportszolgáltatást igénybevevő vendég részére, az üzemeltető a ruhaváltáshoz kialakított öltözőtérben öltözőszekrényt biztosít, illetőleg mindenkor az üzemeltető által érvényesen meghatározott ingyenes szolgáltatásokat nyújtja.
A sportszolgáltatások díját a belépéskor előre kell megfizetni.
A bérletek névre szólóak, át nem ruházhatók. A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom és a pénzösszeg nem vihető át a következő bérletre.
A recepción értékmegőrző üzemel, amely vendégeink részére díjmentes.
A recepción kamerarendszer üzemel, amely kizárólag biztonsági szempontok miatt került telepítésre.

Öltözők
Az öltöző- és zuhanytérben papucs használata ajánlott.
A létesítmény területén és az öltözőszekrényben hagyott tárgyakért az üzemeltető semmilyen mértékben nem vállal felelősséget.
A vállfa az öltözőtér tartozéka, elvinni tilos.
Távozáskor a szekrényeket fellelt állapotban, az esetleges szennyeződésektől, hulladéktól mentesen hagyják hátra és a szekrénykulcsot adják le a recepción.
Kérjük, hogy a vizesblokkokban észrevett esetleges problémákat (dugulás, szennyeződés) a mielőbbi javítás érdekében jelezzék a recepción.

Aerobic termek
A Levendula terem maximális befogadóképessége 40 fő.
A Jázmin terem maximális befogadóképessége 25 fő.
A Barack terem maximális befogadóképessége 16 fő.
A Bodza terem maximális befogadóképessége 12 fő.
Csak megfelelő öltözetben (sportcipő/zokni, trikó, póló, top, sportnadrág) lehet belépni és edzeni. Papucsban, szandálban illetve mezítláb történő edzés nem engedélyezett. Utcai cipő és ruha használata tilos. A fitness szőnyegeken a törölköző használata kötelező!
Kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital.
A foglalkozás megkezdését követően érkező vendéget az edzőnek jogában áll a balesetveszély és más vendég zavarásának elkerülése érdekében az órára nem beengedni.
Az órák időtartama: 55 perc illetve 85 perc, az ettől eltérő időtartamokat külön jelöljük.
Kérjük kedves Vendégeinket, hogy kopogással és benyitogatással ne zavarják az órát!
A termekben óra alatt TILOS telefonálni! Amennyiben mégis szükséges egy hívást fogadni, úgy azt a teremből kifáradva - a többi vendég zavarása nélkül - lehet fogadni.

Adatvédelem
A regisztráció és/vagy látogatás során megadott e-mail címeket kizárólag a Maya Fitness üzemeltetője a RoyalCom Kft. használja fel, a Maya Fitness hírleveleinek eljuttatása céljából. A megadott e-mail cím törlése kérhető az hirlevel@mayafitness.hu e-mail címen. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-58327/2012.
A részletes adatvédelmi szabályzat letölthető: ITT!

Impresszum
A weboldal üzemeltetője a RoyalCom Kft. (Székhely: 1165, Budapest XVI., Szilágyi Mihály u. 7., Telephely: 1165, budapest XVI., Arany János u. 57., Adószám: 13968720-2-42), Bankszámlaszám: 11600006-00000000-64206259.
Elérhetőségek: Telefon: +36/20 425-99-05, E-mail: info@mayafitness.hu, E-mail KIZÁRÓLAG pénzügyekkel kapcsolatosan: penzugy@mayafitness.hu, Facebook: Maya Fitness És Mozgás Stúdió.
A webtárhely szolgáltatója a C-Host Kft. (1115, Budapest XI., Halmi u. 29.)

Biztonság, kamera
A Maya Fitness területén a recepción, a Levendula és Jázmin teremben elektronikus kamera található, amely fénykép és videofelvétel készítésére alkalmas. A vendégek a Maya Fitness területére való belépéssel elismerik és tudomásul veszik a kamerás kép- és videórögzítés tényét, és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk felvétel készüljön. Amennyiben Ön nem járul hozzá, hogy az ügyféltérben, a Levendula és Jázmin teremben tartózkodás során felvétel készüljön Önről, úgy sajnos nem tudjuk Önt kiszolgálni.
A rendszer által rögzített, személyes adatokat tartalmazó képfelvétel készítésének, tárolásának célja a vagyonvédelem, az élet, testi épség és személyes szabadság védelme. A Levendula és Jázmin teremben készített fényképeket és videofelvételeket a Maya Fitness kizárólag saját céljaira használja fel. Az adatkezelés időtartama: a kamera által rögzített felvételeket a rögzítéstől számított maximum 3 munkanapig tároljuk.
A megfigyelő rendszer létéről és működéséről a Maya Fitness törvényi kötelezettségének megfelelve figyelemfelhívó jelzést helyez el, hogy az adott területen elektronikus megfigyelőrendszert alkalmaznak, melynek szíves tudomásulvételét és elfogadását köszönjük.

Bérelhető eszközök
Minden bérelhető eszköz, sportszer a Maya Fitness üzemeltetőjének a RoyalCom Kft-nek a tulajdona. Azokat a Maya Fitness területéről kivinni TILOS!
A bérelt eszközök szándékos rongálása, nem rendeltetésszerű használata, eltulajdonítása, a Maya Fitness telephelyéről való elvitele esetén a kifizetett kaució összege NEM jár vissza a vendég részére.
A TRX hevederek, a pulzus- és kalóriamérő órák 14 éves kor alatt csak szülői- vagy edzői felügyelettel használhatóak.

Kellemes időtöltést és balesetmentes foglalkozást kívánunk minden kedves Vendégünknek!

Maya Fitness és Mozgás Stúdió


RoyalCom Kft.
Budapest, 2020. május 1.