Maya Fitness
Maya Fitness Kedvezményes regisztráció

Pünkösd
100 Ft bemutató óra gymstick, gerinctorna, stretching 100 Ft-os BEMUTATÓ ÓRA! - 06.16. (szerda)
18:00 - 19:00 - GymStick alakformáló - Edit BEJELENTKEZÉS!
19:00 - 20:00 - Gerinctorna + Stretching® - Edit BEJELENTKEZÉS!
100 Ft bemutató óra gymstick, gerinctorna, stretching 100 Ft-os BEMUTATÓ ÓRA! - 06.16. (szerda)
17:00 - 18:00 - Gerinctorna + Nyújtás - Edit BEJELENTKEZÉS!
18:00 - 19:00 - Alakformáló + Zsírégető MIX - Edit BEJELENTKEZÉS!
hangfürdő relaxáció gong meditáció Hétvégi Extra Órák - 09.05. (vasárnap)
18:00 - 19:00 - Gongmeditáció és hangfürdő - Minya András BEJELENTKEZÉS!
100 Ft bemutató óra bodyart 100 Ft bemutató óra bodyart 100 Ft-os BEMUTATÓ ÓRA! - 09.09. (csütörtök)
18:00 - 19:00 - bodyART® - Timi BEJELENTKEZÉS!
zumba party MAJDNEM Hétvégi Extra Órák - 09.10. (péntek)
19:00 - 20:30 - Tanévkezdő Zumba® Party (90') - V. Móni BEJELENTKEZÉS!
tibeti hangtál relaxáció illóolaj Hétvégi Extra Órák - 09.12. (vasárnap)
18:00 - 19:00 - Nyárzáró Hangfürdő, relaxáció és meditáció - Szintai Anita BEJELENTKEZÉS!
100 Ft bemutató óra tabata tartáskontroll 100 Ft-os BEMUTATÓ ÓRA! - 09.15. (szerda)
17:00 - 18:00 - TABATA + Tartáskontroll - Zita BEJELENTKEZÉS!
deepwork bodyart 09.26. (vasárnap)
17:30 - 18:25 - deepWORK® - Timi BEJELENTKEZÉS!
18:30 - 19:25 - bodyART® - Timi BEJELENTKEZÉS!
Maya Fitness COVID SAFE A Maya Fitness és Mozgás Stúdió 2021. májusában ELNYERTE az All You Can Move és MultiSport Pass COVID SAFE minősítését!
Nálunk nemcsak az AYCM klubtagok, hanem minden vendégünk biztonságosan
térhet vissza a rendszeres mozgáshoz!
2020. November 11-től a kormány döntése alapján a Maya Fitness 2021.05.07-ig zárva tart.
Az újranyitással kapcsolatosan a kormány rendeletei szerint járunk el, amennyiben a nyitás lehetővé válik, igyekszünk a leghamarabb hiztosítani számotokra a mozgás lehetőségét.
Minden információ megtalálható lesz itt a web-oldalunkon és a facebook oldalunkon, valamint hírlevélben is tájékoztatunk Benneteket!
A tiltás megszűnésekor a jelenleg érvényes bérlettel rendelkező vendégeink a fentmaradó alkalmakat/időintervallumot - természetesen - felhasználhatják! Semmilyen megváltott bérlet nem vész el.
Várunk mindenkit vissza, vigyázzatok magatokra!
Együttműködéseteket, segítségeteket és megértéseteket hálásan köszönjük!
A teremlátogatás szabályozása
Csoportos óráinkon és személyi edzésen részt vehet minden érvényes VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL vagy VÉDETTSÉGI APPLIKÁCÓVAL rendelkező személy, valamint érvényes versenyengedéllyel rendelkező VERSENYSPORTOLÓ kortól függetlenül.
18 év alattiak ÖNÁLLÓAN is részt vehetnek bármilyen csoportos óránkon. 6-18 éves kor között a TERMEKEN kívül a maszkhasználat KÖTELEZŐ.
Belépéskor MINDEN alkalommal fel kell mutatni a PLASZTIK érvényességi kártyát, a telefonos applikációt vagy az érvényes versenysportolói engedélyt.
Az IGAZOLVÁNYAITOKAT nemcsak a legelső alkalommal, hanem MINDEN alkalommal ellenőriznünk kell, ezért MINDIG hozzátok Magatokkal őket (védettségi igazolvány, személyi azonosító, versenysportolói engedély).
A MASZKHASZNÁLAT a recepciós pultnál történő bejelentkezésig KÖTELEZŐ, utána már nem szükséges viselni. A csoportos órákon és a személyi edzésen a maszkhasználat nem kötelező. A rendeletben meghatározott feltételek alól mentesülnek azok a vendégek, akik kizárólag a MASSZŐR szolgáltatását veszik igénybe vagy a SZOLÁRIUMOT, SZAUNÁT szeretnék használni. Számukra nem kötelező a védettséget igazoló plasztik kártya felmutatása, azonban az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező.
BEJELENTKEZNI KIZÁRÓLAG az eszközös órákra kell (AIR jóga és TRX®), a többi csoportos órára előzetes regisztráció nélkül lehet érkezni.
SZÉP kártyával ezentúl nemcsak a SZABADIDŐ zsebből, hanem a VENDÉGLÁTÁS és a SZÁLLÁS zsebből is tudtok fizetni.
Várunk mindenkit vissza, vigyázzatok magatokra! Együttműködéseteket, segítségeteket és megértéseteket hálásan köszönjük!
Maya Fitness Online edzések Azok számára, akik nem tudnak vagy nem szeretnének élőben részt venni a csoportos óráinkon, május 15. után 30 napos ONLINE edzésprogramot indítunk 6 oktatóval, minden nap új, változatos, 60 perces órával, ami 30 napon korlátlanul elérhető.
Aki szeretne csatlakozni a Maya Fitness Online edzéseihez, írjon emailt a penzugy@mayafitness.hu címre!
Mindenkit szeretettel várunk az online térben is, mozogjunk továbbra is együtt!
Hétvégi Extra Órák - 11.07. (szombat)
18:00 - 19:00 - Step Fun Zsírégető - Szandi BEJELENTKEZÉS!
18:00 - 19:15 - RESTORATIVE AIR jóga jógakerékkel, AJÁNDÉK 15 perc relaxációval - Viki BEJELENTKEZÉS!
2020. Szeptember 21-től az alábbi rendelet lép életbe, amelynek értelmében a Maya Fitness közösségi tereiben (előtér, öltözők, folyosók, mosdók, stb.) kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk használata.
Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűlésének 21/2020. (IV. 23.) önkormányzati rendelete (kiemelés):
"Kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata az ügyfélforgalom számára nyitva álló, áru forgalmazására vagy szolgáltatás nyújtására használt helyiségben, valamint az ilyen helyiséget magában foglaló épületnek az ügyfélforgalom számára nyitva álló részében, feltéve, hogy az a szolgáltatás jellegével nem összeegyeztethetetlen."
A rendelet értelmében az órák alatt nem kötelező a maszk viselése. A rendelet a 6 év feletti gyermekekre is vonatkozik, ezért ha Benneteket, mint szülőket külön megkérünk, hogy erre figyelmeztessétek a gyerekeket, mielőtt hozzánk jönnek!
Megkérünk Benneteket, hogy érkezzetek az órákra, foglalkozásokra picit hamarabb, mert a maszkviselés (nehezebben érthető a beszéd, párásodik a szemüveg, stb.) és a távolságtartás lelassíthatja az adminisztrációt, és növelheti a sorban állást. Amennyiben nincs Nálatok maszk, a recepción egyszer használatos, sebészi maszk vásárolható.
Az órákra továbbra is kötelező a bejelentkezés; a késve érkezőket a regisztráció ellenére sem áll módunkban beengedni a termekbe.
Együttműködéseteket, segítségeteket és megértéseteket hálásan köszönjük!
Augusztus 20. Augusztus 20. (csütörtök) - ZÁRVA!
100 Ft bemutató óra body balance 100 Ft-os BEMUTATÓ ÓRA! - 09.06. (vasárnap)
8:30 - 9:30 - TRX® - Orsi BEJELENTKEZÉS!
Hétvégi Extra Órák - 03.07. (szombat)
17:30 - 19:30 - TRX® MARATON - Évi BEJELENTKEZÉS!
18:30 - 20:00 - TABATA Zsírégető - B. Anita BEJELENTKEZÉS!
Hírlevél regisztráció
Ha nem kapsz hírlevelet, de szeretnél értesülni az új programokról, akciókról, add meg az adataidat!

A Maya Fitness sok szeretettel várja a XVI. kerületben minden tornázni vágyó vendégét, akinek fontos, hogy számtalan óratípus közül választhasson, kedvező áron, profi oktatók segítségével őrizhesse meg fittségét, amihez hangulatos, légkondicionált környezetet biztosítunk.

A Maya Fitness nemcsak egy edzőterem. Egy olyan hely, ahová jólesik elmenni, és a fárasztó, de eredményes torna után - kényelmesen elhelyezkedve a kanapén - beszélgetni még egy kicsit.
Szeretnénk, ha vendégeink örömmel tornáznának nálunk, és néhány alkalom elteltével jóleső érzéssel nyugtáznák, hogy sokkal energikusabbak, edzettebbek és kiegyensúlyozottabbak lettek, amióta a Maya Fitnessbe járnak!
Reméljük, sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, és hamarosan személyesen is üdvözölhetünk stúdiónkban, ahol kortól és fittségi állapottól függetlenül mindenkit sok szeretettel várunk!
a Maya Fitness és Mozgás Stúdió csapata