Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Masszázs

Hajni

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Hétfő 8:00-20:00
Szerda 8:00-20:00

Telefon: 30/624-23-23
Hajni
Masszázstípusok:
Aromaterápiás hátmasszázs
Lomi-lomi masszázs
Thai olajos masszázs
Stresszoldó masszázs
Champi (indiai) fejmasszázs
Kineziológiai tapasz felhelyezés

Időtartam: 30 / 45 / 60 / 90 perc
Ár: 3.000 Ft / 4.000 Ft / 5.000 Ft / 8.000 Ft
Zita

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Csütörtök 17:00-20:00
Péntek 16:00-19:00 (kéthetente)

Telefon: 30/636-18-12
Zita
Masszázstípusok:
Frissítő svédmasszázs
Gyógymasszázs
Lapocka, nyak-vállöv + fejmasszázs
Relaxációs masszázs
Talpmasszázs

Időtartam: 30 / 60 / 90 perc
Ár: 3.000 Ft / 5.000 Ft / 8.000 Ft
Andi

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Kedd 17:00-20:00

Telefon:
Andi
Masszázstípusok:
Svédmasszázs
Tradicionális Thai masszázs

Időtartam: 30 / 45 / 60 / 90 perc
Ár: 3.000 Ft / 4.000 Ft / 5.000 Ft / 8.000 Ft


Masszázs lemondásának feltételei:
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a lefoglalt időpontját törölni vagy módosítani szeretné, arra a lefoglalt időpont előtt 24 órával korábban van lehetősége (díjmentesen), biztosítva ezzel a lehetőséget más vendég számára. Az időpontot lemondhatja a visszaigazoló e-mail-ben a törlés linkre kattintva, vagy közvetlenül a masszőrnél.
Amennyiben 24 órán belül mondja le az időpontot, vagy nem jelenik meg, a következő alkalommal az elmulasztott kezelést a kezelő masszőrnek ki kell fizetni, illetve a masszázsbérletből egy alkalom lehúzásra kerül.
A fenti intézkedéseket vendégeink érdekében vezetjük be, szolgáltatásaink rugalmasabb igénybevétele érdekében. Megértését köszönjük.

Aromaterápiás hátmasszázs
Masszőr: Hajni
Relaxáló hátkezelés személyre szólóan kiválasztott illóolajokkal. A svédmasszázs fogásain alapuló lassú, simító mozdulatok az illóolajokkal kombinálva enyhítik az izomfájdalmakat, csökkentik a stresszt és a feszültséget, valamint jótékonyan hatnak az idegrendszerre. A masszázs ritmusa és erőssége a vendég karakteréhez és lelkiállapotához igazítható.

Champi (indiai) fejmasszázs
Masszőr: Hajni
A masszázs hatására oldódik a stressz, az idegesség, enyhül az ezekből adódó szemfáradtság és fejfájás. Csökkennek a nyak- és vállfájdalmak, megnyugtat, felfrissít. Ez egy száraz fejmasszázs, mely manapság igen elterjedt lett, hiszen nincs elég időnk, folyton sietünk. A fejmasszázs során, a páciensnek nemcsak a fejét, de a hátát, a vállát, a nyakát, a karját és az arcár is masszírozzuk. A fejmasszázs széken ülve, ruhában történik. Az indiai fejmasszázs stimulálja a vérkeringést, jótékony hatással van a hajra és a fejbőrre.

Frissítő svédmasszázs
Masszőr: Zita
A svédmasszázs a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajta. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mely az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

Gyógymasszázs (nem orvosi masszázs!)
Masszőr: Zita
A gyógymasszázs élettani hatásai, célja: a szervezet általános állapota javul, vérkeringés, nyirokkeringés javul, a szöveti anyagcsere fokozódik, a vérnyomás csökken, ezáltal a szív könnyebben dolgozik, légzés lassul és mélyül, vizeletkiválasztás nő, emésztés fokozódik, ödéma felszívódik, ellazít, relaxál, nyugtatja az idegrendszert. A kezeléshez hozzátartozik az izületek passzív kimozgatása is.
Alkalmazása: heti 1-2 alkalom, de ez egyénenként változhat.

Kineziológiai tapasz felhelyezése
Masszőr: Hajni
Mozgásszervi problémák hatékony kezelésére szolgáló, kiegészítő kezelés a kineziológiai szalag. A bőrre ragasztva napokig fennmarad. Erősítő vagy regeneráló hatást érhetünk el a különféle ragasztási technikák használatával. A tape legnagyobb előnye, hogy fájdalom nélküli, azonnali segítséget ad, lazítja, rögzíti vagy korrigálja a sérült lágyszövetet anélkül, hogy jelentősen korlátozná annak szabad mozgását, csökkentheti a mozgáskorlátozottságot, és enyhítheti a fájdalmat, így lényegesen felgyorsulhat az ízületi és izomproblémák gyógyulási ideje, ráadásul mellékhatások nélkül. Sportsérülések, izomhúzódások, zúzódások, ficamok, izomgörcs és íngyulladás enyhítésére, valamint gerinc, térd és könyökfájdalmakra. A műtétek utáni rehabilitációnál is kiválóan használható.

Lapocka, nyak-vállöv + fejmasszázs
Masszőr: Zita
Amikor a tartásért felelős izmok harmonikus együttműködése megbomlik és tartási rendellenesség lép fel, a helytelen testtartás során a gerinc háti szakaszán a lapocka magasságában fájdalom jelentkezhet. A fokozott háti kifózis gyakran párosul előrehelyezett fejtartással, vagy éppen kiegyenesedett nyaki lordózissal, fejfájásos tünetekkel, mozgás beszűküléssel.
Masszázs hatására lokálisan javul a vérkeringés és az oxigén ellátás, ami segíti a jobb idegi működést, az izomzat ellazulását, a szellemi felfrissülést.
Ezt a masszázst mindenképpen javaslom monoton ülőmunkát végzőknek.

Lomi-lomi masszázs
Masszőr: Hajni
A Hawaii-szigetekről származó, tradicionális polinéz olajos masszázs, mely során feloldódik a testben felgyülemlett feszültség, méregtelenítődik a szervezet, felfrissül a szellem, valamint energia áramlik a kezelt testrészekbe. Visszatérő, nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatokat használ. A vendég így tud mélyen relaxálni, és teljesen át tudja magát adni a masszázs élvezetének. Nyugtató hatású masszázs, mellyel megszüntethetők a fájdalmas letapadások, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat, a szervezet feltöltődik energiával, ellenállóbb, energikusabb lesz.

Relaxációs masszázs
Masszőr: Zita
Amikor megállunk egy kis időre, ellazulunk és feltöltődünk. A relaxációs masszázs izomlazító, nyugtató, feszültségoldó, harmonizáló hatású. Az egész testet ellazítja, segít visszanyerni fizikai-, testi- és lelki egyensúlyunkat. Idegrendszeri hatása miatt különösen pihentető. Laza, nem fájdalmas, simító mozdulatokból áll.
A kezelés végezhető e célra szánt vékony - nem utcai - ruházatban is, olaj használata nélkül.

Stresszoldó masszázs
Masszőr: Hajni
A fej-arc, nyak-vállöv területén található speciális pontok ingerlése-kezelése, amivel rendkívül hatékonyan oldhatjuk a ránk nehezedő stressz és feszültség miatt kialakult izomfájdalmainkat, nyaki panaszainkat, gyakori fejfájásunkat.

Talpmasszázs
Masszőr: Zita
Frissítő talpmasszázzsal a talpon elhelyezkedő idegvégződéseket, reflexzónákat stimuláljuk. Rohangálás, állás, sportolás, sőt még ülés közben is a lábakon teher van. Ha relaxálni szeretnél, akkor a talpmasszázs és annak számos jótékony hatása az, amire szükséged van, hogy új erőre kapj!
Segít az energetikai egyensúly helyreállításában, sokkal jobb, pihentetőbb lesz az alvásunk így segíti az egészséges életműködést.

Thai olajos masszázs
Masszőr: Hajni
Napjainkban nagyon közkedvelt masszázsforma, amelyben keveredik a keleti típusú (thai) és a nyugati típusú (svéd) masszázsformák technikája. A thai olajos masszázsnál is az emberi test energiacsatornáit dolgozzuk át. Ezen csatornák kezelése jelenti az alapot, amelyet speciális fogásokkal, és néhány a klasszikus svédmasszázs során is alkalmazott technikával vegyítünk. A kezelés hatására az emberi test energiarendszere aktivizálódik, csökkenthetők az izom-, ízületi fájdalmak, megszüntethetők a különböző letapadások, izomcsomók.

Árlista Ár (Hajni) Ár (Zita)
 JEGY 1 alkalomra (1x30 perc) 3.000 Ft   3.000 Ft  
 JEGY 1 alkalomra (1x45 perc) 4.000 Ft   -  
 JEGY 1 alkalomra (1x60 perc) 5.000 Ft   5.000 Ft  
 JEGY 1 alkalomra (1x90 perc) 8.000 Ft   8.000 Ft  

A Maya Fitness És Mozgás Stúdió, valamint a stúdiót üzemeltető RoyalCom Kft. nem orvosi szolgáltató. A masszázsaink az irányadó NAV direktívák szerint a fizikai közérzetjavító szolgáltatások (TEÁOR 9604) közé tartoznak, masszázstípustól függetlenül!
Az árlista érvényes: 2020. március 1-től. A masszázst az azt végző masszőrnél, készpénzzel lehet kifizetni.