Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Masszázs

Annamari Annamari

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Csütörtök 17:00-21:00
Péntek 15:00-20:30
Szombat 9:00-11:00

Telefon: 30/527-72-19

Masszázstípusok:
Gyógymasszázs
Sportmasszázs
Frissítő svédmasszázs
Szegment (reflexzóna) masszázs
Lágy csontkovácsolás - kiropraktika
Kinezio-tape (izom-és izületragasztás)

Időtartam: 25 perc

Ára: 2.500 Ft / 25 perc

Anikó Anikó

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Hétfő 16:00-21:00
Szerda 17:00-21:00
Szombat 9:00-11:00

Telefon: 30/146-26-57

Masszázstípusok:
Frissítő svédmasszázs
Stresszoldó masszázs
Relaxációs masszázs
Izomlazító masszázs
Talpmasszázs
Köpölyözés

Időtartam: 25 perc

Ára: 2.500 Ft / 25 percMasszázs lemondásának feltételei:
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a lefoglalt időpontját törölni vagy módosítani szeretné, arra a lefoglalt időpont előtt 24 órával korábban van lehetősége (díjmentesen), biztosítva ezzel a lehetőséget más vendég számára. Az időpontot lemondhatja a visszaigazoló e-mail-ben a törlés linkre kattintva, vagy közvetlenül a masszőrnél.
Amennyiben 24 órán belül mondja le az időpontot, vagy nem jelenik meg, a következő alkalommal az elmulasztott kezelést a kezelő masszőrnek ki kell fizetni, illetve a masszázsbérletből egy alkalom lehúzásra kerül.
A fenti intézkedéseket vendégeink érdekében vezetjük be, szolgáltatásaink rugalmasabb igénybevétele érdekében. Megértését köszönjük.

Frissítő svédmasszázs
Masszőr: Annamari, Anikó
A svédmasszázs a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajta. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mely az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

Gyógymasszázs (nem orvosi masszázs!)
Masszőr: Annamari
A gyógymasszázs élettani hatásai, célja: a szervezet általános állapota javul, vérkeringés, nyirokkeringés javul, a szöveti anyagcsere fokozódik, a vérnyomás csökken, ezáltal a szív könnyebben dolgozik, légzés lassul és mélyül, vizeletkiválasztás nő, emésztés fokozódik, ödéma felszívódik, ellazít, relaxál, nyugtatja az idegrendszert. A kezeléshez hozzátartozik az izületek passzív kimozgatása is.
Alkalmazása: heti 1-2 alkalom, de ez egyénenként változhat.

Izomlazító masszázs
Masszőr: Anikó
Az izomlazító masszázs a svédmasszázshoz hasonló, de erőteljesebb, a mélyizomzatra kiható változata. A feszülő, letapadt, görcsös izmokat felszabadítja, így azok rugalmasabbak, ellenállóbbak lesznek. Növekszik az izomzat teljesítménye, csökken a sérülések esélye. Sportolás után segíti a megterhelt szövetekből a salak-, méreganyagok mielőbbi kivezetését, így a felgyülemlett tejsav eltávolításával elkerülhető az izomláz. Az izmok regenerálódnak, és a megfelelő izomtónus visszaáll.
Ajánlott sportolóknak, más tevékenységből kifolyólag erősen igénybevett izomzatú egyéneknek és mozgásszegény életmódot folytatóknak, a lemerevedett izmok felmozgatására. A kezelés végezhető e célra szánt vékony - nem utcai - ruházatban is, olaj használata nélkül.

Relaxációs masszázs
Masszőr: Anikó
Amikor megállunk egy kis időre, ellazulunk és feltöltődünk. A relaxációs masszázs izomlazító, nyugtató, feszültségoldó, harmonizáló hatású. Az egész testet ellazítja, segít visszanyerni fizikai-, testi- és lelki egyensúlyunkat. Idegrendszeri hatása miatt különösen pihentető. Laza, nem fájdalmas, simító mozdulatokból áll.
A kezelés végezhető e célra szánt vékony - nem utcai - ruházatban is, olaj használata nélkül.

Sportmasszázs
Masszőr: Annamari
A sportmasszázs élettani hatásai, célja: az izommunka akár 2-3 szorosára is emelkedhet, a sportteljesítmény fokozódik, nyújtások révén az izmok felkészülnek a terhelésre, elkerülhető az izomgörcs, izommerevség és a sérülés, alkalmazásával megváltozik az izmok tónusa, segít a tejsav kiválasztásban, jobb vérkeringést, hatékonyabb regenerációt biztosít.
Alkalmazása: heti 1-2 alkalom, de ez egyénenként változhat.

Stresszoldó masszázs
Masszőr: Anikó
Lazító, frissítő masszázs a háton, nyakon, vállövön és a fejen. E részek átmasszírozásával rendkívül hatékonyan oldhatóak a ránk nehezedő stressz miatt kialakult izomfájdalmak, nyaki panaszok, gyakori fejfájások. Javítja a munkateljesítményt, energiával tölti fel a szervezetet. Ellazít, így segít feloldani a hétköznapi problémák okozta idegességet, görcsöket.
A kezelés végezhető e célra szánt vékony - nem utcai - ruházatban is, olaj használata nélkül.

Szegment (reflex) masszázs
Masszőr: Annamari
Szegment (reflex) masszázs elve, élettani hatásai, célja: A bőr, az izmok, izületek, csontok, erek, belső szervek azonos gerincvelői szegmentumból nyerik idegi ellátottságukat és funkcionális kölcsönhatásban állnak egymással. A reflexzónák (szegmentek) a gerinc idegkilépési szelvényezettségének felelnek meg a koponyától a farkcsigolya irányába szelvényekre tagozódnak (metamerekre).
A szegment masszázs célja, a betegséget fenntartó reflexkör megszakítása és a szegment szöveti állapotában beállt kóros funkció változás normalizálása, illetve reflektórikus úton visszahatni a belső szervekre. A kezelést nem a beteg szerven végezzük, hanem a hozzá tartozó gerinc melletti reflexzónában, ennek ingerlésével hatunk a belső szervekre. (vegetatív idegrendszer áthangolás) Javallatai: krónikus zsigeri megbetegedések: szív- érrendszeri- keringési megbetegedések, tüdőbetegségek, asthma, bronchitis, emésztő szervek betegségek, vesepanaszok, fejfájás, mozgásszervi megbetegedések (reumás, ortopéd, traumás).
Kúraszerű alkalmazása javasolt: 15 alkalmas kúra (heti 2-3 alkalommal)

Talpmasszázs
Masszőr: Anikó
Frissítő talpmasszázzsal a talpon elhelyezkedő idegvégződéseket, reflexzónákat stimuláljuk. Rohangálás, állás, sportolás, sőt még ülés közben is a lábakon teher van. Ha relaxálni szeretnél, akkor a talpmasszázs és annak számos jótékony hatása az, amire szükséged van, hogy új erőre kapj!
Segít az energetikai egyensúly helyreállításában, sokkal jobb, pihentetőbb lesz az alvásunk így segíti az egészséges életműködést.

Kinezio-tape (izom-és izületragasztás)
Masszőr: Annamari
A kineziológiai tapaszt Dr. Kenzo Kase japán orvos és kiropratőr fejlesztette ki az 1970-es években. Felismerte, hogy sok fájdalom az izmokat és izületeket körülvevő szövetek működési zavaraiból ered. Az izületi problémákat gyakran az izület körül kialakult - az izmok egyoldalú aktivitásából eredő - izom asszimetria váltja ki, melyet az ellenoldali izomelasztikusság és izomerő különbség idéz elő. Japánban már 1979-től alkalmazzák, először sportolókon alkalmazták.
Miből készül a szalag? Egy olyan gyógyászati segédeszköz, mely rugalmas 100% pamutanyagból készült, légáteresztő, bőrbarát, vízálló, bőrre ragasztható gyógyászati segédeszköz, mely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatások nélkül csökkenthető, megszüntethető.
Alapvető hatása: a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, a fájdalom receptorokra nehezedő nyomása csökken, stabilizálja az izmokat, izületeket, mentesíti a sérült szövetek terhelését, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti a gyulladást. 7-10 napig a bőrön maradhat.
Kiknek ajánlott: fájdalom, sérülés, részleges ficam, váll-, nyak-, hát-, térd-, boka-, csuklóizület panaszai, gerincsérv, derékfájás, keresztcsonti fájdalom, teniszkönyök, golfkönyök, inhüvelygyulladás, alagút szindróma, achilles-ín gyulladás, vádli izomláza, rándulása, duzzanat, bokaszalag szakadása.
Időtartam: 1 x 25 perc

Köpölyözés
Masszőr: Anikó
Amikor egy testrésznél korlátozott a vérellátás, hiányt szenved az érintett terület oxigén- és tápanyag-ellátottsága. Ez megjelenhet sérülés, túlzott megterhelés vagy épp a mozgáshiány miatt. A felhalmozódott salakanyagok lerakódnak a kötőszövetekben – megjelenik a fájdalom, izomcsomók, letapadások, mozgásbeszűkülés formájában.
A kezelés alatt a köpölycsészét mozgatjuk, csúsztatjuk az olajos bőrön. A köpöly szívó, emelő hatásával mozgásba hozzuk az izmokat, fellazítjuk a letapadásokat így a kötőszöveti rétegek szétválnak egymástól és megindul a hatékony vér- és nyirokkeringés a rétegek között. Azokon a területeken is tudunk izomlazítást elérni ahol egyébként nehéz lenne kézzel kiemelni az izomrostokat.
A köpölyözésnek maradhatnak a bőrön látható nyomai, de ezek az esetleges véraláfutások pár nap alatt felszívódnak. Jótékony hatása sokkal jelentősebb mert javul a sejtek oxigénellátása és anyagcseréje, segíti a zsírbontást és pozitív hatással van az immunrendszer működésére.

Lágy csontkovácsolás - kiropraktika
Masszőr: Annamari
Ezzel a kezelési módszerrel az izmok, izületek nyújtását, korrigálását végezzük, gyors és erőteljes mozdulatokkal dolgozunk, de a kezelés egyáltalán nem fájdalmas. A kezelés során semmilyen sérülés nem fenyegeti a páncienst, hiszen csak olyan mozdulatokat végzünk, amely mozdulatokat normál esetben a testnek magának is szükséges lenne elvégezni. A kezelő abban segít, hogy célzottak alkalmazzuk ezeket a végre nem hajtott mozdulatokat. Ezzel "szelíden" rábeszéljük a testet a korrekció végrehajtására. Semmiféle rántást nem alkalmazunk. Az izmok hatására elmozduló csigolyák időként hangosan jeleznek "ropognak". A gyakorlatok végrehajtása során a páciens figyelmét folyamatosan felhívjuk a légzéstechnika alkalmazására. A kezelést mindig masszázzsal kombinálva végezzük, ez az izmok, izületek bemelegítése miatt fontos. A kiropraktika filozófiája szerint nem a kezelő gyógyít, hanem a test gyógyul, amire csak akkor képes, ha a test irányításáért felelős idegrendszer 100%-osan működik. Elmondható, hogy a kiropraktika valójában nem a panaszokkal, hanem azok okaival foglalkozik, melyek viszont a legtöbb esetben a gerincből, illetve a mellette elhelyezkedő izmokból erednek. A kiropraktőr feladata, hogy visszaállítsa és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatát.
Kiknek ajánlott: különféle mozgásszervi panaszokkal, lumbágóval, derék- nyak- hát- és fejfájással küszködőknek segít. A kellemetlen tünetek komolyabb betegségek figyelemfelhívó jelei is lehetnek, de sokszor elfordul, hogy a gerincoszlop kisizületi és idegi elváltozásainak eredménye. Ezen túl segíthet sérv, gerincferdülés, menstruációs panaszok, gyomorbántalmak, vagy nem szervi eredetű szívtájból kiinduló fájdalmak esetén is.
A kezelés kiegészítéseként a trigger pontokat (fájdalmas izomcsomók) is megkezeljük.
Időtartam: 3 x 25 perc

Árlista Ár (Annamari) Ár (Anikó)
 JEGY 1 alkalomra (1x25 perc) 2.500 Ft   2.500 Ft  
 BÉRLET 3 alkalomra, (3x25 perc) 7.200 Ft (2.400 Ft/alk.) - (-)
 BÉRLET 3 alkalomra, (3x50 perc) 14.100 Ft (4.800 Ft/alk.) - (-)
 BÉRLET 5 alkalomra, (5x25 perc) 11.500 Ft (2.300 Ft/alk.) - (-)
 BÉRLET 5 alkalomra, (5x50 perc) 23.000 Ft (4.600 Ft/alk.) - (-)
 BÉRLET 10 alkalomra, (10x25 perc) 22.000 Ft (2.200 Ft/alk.) - (-)
 BÉRLET 10 alkalomra, (10x50 perc) 44.000 Ft (4.400 Ft/alk.) - (-)

A Maya Fitness És Mozgás Stúdió, valamint a stúdiót üzemeltető RoyalCom Kft. nem orvosi szolgáltató. A masszázsaink az irányadó NAV direktívák szerint a fizikai közérzetjavító szolgáltatások (TEÁOR 9604) közé tartoznak, masszázstípustól függetlenül!
Az árlista érvényes: 2020. március 1-től. A masszázst az azt végző masszőrnél, készpénzzel lehet kifizetni.