Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Masszázs / Access Bars kezelés

Hajni

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Hétfő 8:00-20:00
Szerda 8:00-20:00

Telefon: 30/624-23-23
Hajni
Masszázstípusok:
Aromaterápiás hátmasszázs (30', 45', 60', 90')
Lomi-lomi masszázs (60', 90')
Thai olajos masszázs (54', 60', 90')
Stresszoldó masszázs (30')
Champi (indiai) fejmasszázs (30')
Kineziológiai tapasz felhelyezés

Időtartam: 30 / 45 / 60 / 90 perc
Ár: 3.000 Ft / 4.000 Ft / 5.000 Ft / 8.000 Ft
Ár (2022.01.01.): 3.000 Ft / 4.500 Ft / 6.000 Ft / 8.000 Ft
Zita

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Csütörtök 16:15-21:15
Péntek 13:30-16:00 (kéthetente)

Telefon: 30/636-18-12
Zita
Masszázstípusok:
Frissítő svédmasszázs
Gyógymasszázs
Lapocka, nyak-vállöv + fejmasszázs
Relaxációs masszázs
Talpmasszázs

Időtartam: 30 / 60 / 90 perc
Ár: 3.000 Ft / 5.000 Ft / 8.000 Ft
Ár (2022.01.01.): 3.000 Ft / 6.000 Ft / 8.000 Ft
Anita

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Péntek 16:30-20:00
Szombat 7:30-10
Vasárnap 8:30-10:15

Telefon: 20/285-1928
Anita
Kezelések:
Access Bars
Access Bars testkezelések

Időtartam: 60 perc
Ár: 7.990 Ft


Masszázs / kezelés lemondásának feltételei:
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a lefoglalt időpontját törölni vagy módosítani szeretné, arra a lefoglalt időpont előtt 24 órával korábban van lehetősége (díjmentesen), biztosítva ezzel a lehetőséget más vendég számára. Az időpontot lemondhatja a visszaigazoló e-mail-ben a törlés linkre kattintva, vagy közvetlenül a masszőrnél.
Amennyiben 24 órán belül mondja le az időpontot, vagy nem jelenik meg, a következő alkalommal az elmulasztott kezelést a kezelő masszőrnek ki kell fizetni, illetve a masszázsbérletből egy alkalom lehúzásra kerül.
A fenti intézkedéseket vendégeink érdekében vezetjük be, szolgáltatásaink rugalmasabb igénybevétele érdekében. Megértését köszönjük.

Aromaterápiás hátmasszázs
Masszőr: Hajni
Relaxáló hátkezelés személyre szólóan kiválasztott illóolajokkal. A svédmasszázs fogásain alapuló lassú, simító mozdulatok az illóolajokkal kombinálva enyhítik az izomfájdalmakat, csökkentik a stresszt és a feszültséget, valamint jótékonyan hatnak az idegrendszerre. A masszázs ritmusa és erőssége a vendég karakteréhez és lelkiállapotához igazítható.
Időtartam: 30, 45, 60, vagy 90 perc.

Champi (indiai) fejmasszázs
Masszőr: Hajni
A masszázs hatására oldódik a stressz, az idegesség, enyhül az ezekből adódó szemfáradtság és fejfájás. Csökkennek a nyak- és vállfájdalmak, megnyugtat, felfrissít. Ez egy száraz fejmasszázs, mely manapság igen elterjedt lett, hiszen nincs elég időnk, folyton sietünk. A fejmasszázs során, a páciensnek nemcsak a fejét, de a hátát, a vállát, a nyakát, a karját és az arcár is masszírozzuk. A fejmasszázs széken ülve, ruhában történik. Az indiai fejmasszázs stimulálja a vérkeringést, jótékony hatással van a hajra és a fejbőrre.
Időtartam: 30 perc.

Frissítő svédmasszázs
Masszőr: Zita
A svédmasszázs a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajta. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mely az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

Gyógymasszázs (nem orvosi masszázs!)
Masszőr: Zita
A gyógymasszázs élettani hatásai, célja: a szervezet általános állapota javul, vérkeringés, nyirokkeringés javul, a szöveti anyagcsere fokozódik, a vérnyomás csökken, ezáltal a szív könnyebben dolgozik, légzés lassul és mélyül, vizeletkiválasztás nő, emésztés fokozódik, ödéma felszívódik, ellazít, relaxál, nyugtatja az idegrendszert. A kezeléshez hozzátartozik az izületek passzív kimozgatása is.
Alkalmazása: heti 1-2 alkalom, de ez egyénenként változhat.

Kineziológiai tapasz felhelyezése
Masszőr: Hajni
Mozgásszervi problémák hatékony kezelésére szolgáló, kiegészítő kezelés a kineziológiai szalag. A bőrre ragasztva napokig fennmarad. Erősítő vagy regeneráló hatást érhetünk el a különféle ragasztási technikák használatával. A tape legnagyobb előnye, hogy fájdalom nélküli, azonnali segítséget ad, lazítja, rögzíti vagy korrigálja a sérült lágyszövetet anélkül, hogy jelentősen korlátozná annak szabad mozgását, csökkentheti a mozgáskorlátozottságot, és enyhítheti a fájdalmat, így lényegesen felgyorsulhat az ízületi és izomproblémák gyógyulási ideje, ráadásul mellékhatások nélkül. Sportsérülések, izomhúzódások, zúzódások, ficamok, izomgörcs és íngyulladás enyhítésére, valamint gerinc, térd és könyökfájdalmakra. A műtétek utáni rehabilitációnál is kiválóan használható.

Lapocka, nyak-vállöv + fejmasszázs
Masszőr: Zita
Amikor a tartásért felelős izmok harmonikus együttműködése megbomlik és tartási rendellenesség lép fel, a helytelen testtartás során a gerinc háti szakaszán a lapocka magasságában fájdalom jelentkezhet. A fokozott háti kifózis gyakran párosul előrehelyezett fejtartással, vagy éppen kiegyenesedett nyaki lordózissal, fejfájásos tünetekkel, mozgás beszűküléssel.
Masszázs hatására lokálisan javul a vérkeringés és az oxigén ellátás, ami segíti a jobb idegi működést, az izomzat ellazulását, a szellemi felfrissülést.
Ezt a masszázst mindenképpen javaslom monoton ülőmunkát végzőknek.

Lomi-lomi masszázs
Masszőr: Hajni
A Hawaii-szigetekről származó, tradicionális polinéz olajos masszázs, mely során feloldódik a testben felgyülemlett feszültség, méregtelenítődik a szervezet, felfrissül a szellem, valamint energia áramlik a kezelt testrészekbe. Visszatérő, nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatokat használ. A vendég így tud mélyen relaxálni, és teljesen át tudja magát adni a masszázs élvezetének. Nyugtató hatású masszázs, mellyel megszüntethetők a fájdalmas letapadások, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat, a szervezet feltöltődik energiával, ellenállóbb, energikusabb lesz.
Időtartam: 60, vagy 90 perc.

Relaxációs masszázs
Masszőr: Zita
Amikor megállunk egy kis időre, ellazulunk és feltöltődünk. A relaxációs masszázs izomlazító, nyugtató, feszültségoldó, harmonizáló hatású. Az egész testet ellazítja, segít visszanyerni fizikai-, testi- és lelki egyensúlyunkat. Idegrendszeri hatása miatt különösen pihentető. Laza, nem fájdalmas, simító mozdulatokból áll.
A kezelés végezhető e célra szánt vékony - nem utcai - ruházatban is, olaj használata nélkül.

Stresszoldó masszázs
Masszőr: Hajni
A fej-arc, nyak-vállöv területén található speciális pontok ingerlése-kezelése, amivel rendkívül hatékonyan oldhatjuk a ránk nehezedő stressz és feszültség miatt kialakult izomfájdalmainkat, nyaki panaszainkat, gyakori fejfájásunkat. Időtartam: 30 perc.

Talpmasszázs
Masszőr: Zita
Frissítő talpmasszázzsal a talpon elhelyezkedő idegvégződéseket, reflexzónákat stimuláljuk. Rohangálás, állás, sportolás, sőt még ülés közben is a lábakon teher van. Ha relaxálni szeretnél, akkor a talpmasszázs és annak számos jótékony hatása az, amire szükséged van, hogy új erőre kapj!
Segít az energetikai egyensúly helyreállításában, sokkal jobb, pihentetőbb lesz az alvásunk így segíti az egészséges életműködést.

Thai olajos masszázs
Masszőr: Hajni
Napjainkban nagyon közkedvelt masszázsforma, amelyben keveredik a keleti típusú (thai) és a nyugati típusú (svéd) masszázsformák technikája. A thai olajos masszázsnál is az emberi test energiacsatornáit dolgozzuk át. Ezen csatornák kezelése jelenti az alapot, amelyet speciális fogásokkal, és néhány a klasszikus svédmasszázs során is alkalmazott technikával vegyítünk. A kezelés hatására az emberi test energiarendszere aktivizálódik, csökkenthetők az izom-, ízületi fájdalmak, megszüntethetők a különböző letapadások, izomcsomók.
Időtartam: 45, 60, vagy 90 perc.

Access Bars kezelés
Kezelő:
Anita
Az Access Bars egy olyan módszer, amelyet a nagyobb tudatosság előremozdítására fejlesztettek ki.
"A tudatosság mindent magába foglal, de semmit nem ítél meg."
A tudatosság az a képességünk, melynek segítségével életünk minden pillanatában jelen vagyunk anélkül, hogy másokat vagy saját magunkat meg-, vagy elítélnénk.
A fejünkön van 32 pont, amik tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, hitrendszereket, nézőpontokat, érzelmeket, amiket életünk során eltároltunk. Ezeket a pontokat (test, kommunikáció, öregedés, pénz…) ha gyengéden megérintik, energetikai blokkok tudnak oldódni, az agyhullámok lelassulnak, így egy meditatív állapotban erőfeszítés nélkül a berögzült korlátok, automata módok oldódhatnak különböző életterületeinken. (pl.: egy nő főz, mos, takarít, a férfi a családfenntartó, csak akkor vagyok jó anya, ha ezt a játékot megveszem a gyereknek, egészséges akarok lenni, csak biokaját ehetek, stb.)
Ajánlom:
- pánikbetegség
- alvási problémák
- önbizalomhiány
- folyamatos agyalás, nyugtalanság
- várandósság
- gyerekeknek hiperaktivitás, tanulási nehézségek esetén.
A kezelés kb. 60 perces, gyerekeknél kb. 30-40 percet vesz igénybe. A kezelés alatt a vendég háton fekszik egy masszázságyon, beszélgethet, csöndben pihenhet, akár aludhat is.
Fontos tájékoztatás! Kunszt-Mészáros Anita nem orvos. A kezelés semmiképpen nem helyettesíti a képesített orvosi diagnózist, terápiát, gyógyítást. A résztvevő egyedül vállalja a felelősséget a saját lelki-szellemi belső folyamataiért.

Access Bars testkezelés
Kezelő:
Anita
Amíg a Bars kezelés általánosan oldja fel a blokkokat, a testkezelések speciálisak. Kioldják a fájdalmakat, érzelmi lenyomatokat a TESTből.
1. Algoritmus megszakítás, Ismétlődő minták eltörlése
Az algoritmusok, melyek alapján sokszor, mint robotpilóták működünk, újra és újra ugyanazokat a helyzeteket teremtjük meg, akkor is, ha megfogadtuk, hogy ebbe a szituációba többet nem hozom magam. Ismétlődő élethelyzetek, hasonló bánásmód a kapcsolatokban. Egyrészt segít megszüntetni az ismétlődő mintákat, illetve olyan tapasztalatok is vannak ezzel az energiával, hogy megakadályozza, hogy beültessenek egy chipet, amely kontrollál téged.
2. MTVSS
Az Access legősibb testkezelése, mely energetikailag helyre teszi azt, ami félreműködhet. A test visszarendezi magát úgy, ahogyan működnie kellene. Immunerősítő. Szervrendszer helyreállító.
3. MDDM
Ez a testkezelés a molekulákkal történő kommunikációt jelenti. Ahol valami túlságosan megnövekedett, vagy nincs meg valami olyan bőségben, mint lehetne, egyensúlyba hozza. (szemölcsök, miómák, csontkinövések, stb.)
4. Mimikri
Már gyermekként úgy tanulunk meg beszélni, viselkedni, hogy a körülöttünk levőket leutánozzuk. Be akarunk illeszkedni, megérteni az embereket. Akaratlanul is átvesszük mások valóságát, lemásoljuk, bezárjuk a testünkbe. (Mondták már,hogy ugyanúgy fogod a bögrét, mint az édesanyád?Vagy, hogy ugyanolyan visszeres a lábad, mint a dédinek volt? ). Ha nem akarod mások életét élni, ezzel a kezeléssel kioldhatod a régi mintákat.
A testkezelések kb. 60 percesek és masszázságyon történnek hason vagy háton fekve ruhában.
Amikor érkezel ne felejts el szólni, melyik kezelést kéred.
Fontos tájékoztatás! Kunszt-Mészáros Anita nem orvos. A kezelés semmiképpen nem helyettesíti a képesített orvosi diagnózist, terápiát, gyógyítást. A résztvevő egyedül vállalja a felelősséget a saját lelki-szellemi belső folyamataiért.

Árlista Ár (Hajni) Ár (Zita) Ár (Andi) Ár (Anita)
 JEGY 1 alkalomra (1x30 perc) 3.000 Ft   3.000 Ft   3.000 Ft   -  
 JEGY 1 alkalomra (1x45 perc) 4.000 Ft   -   -   -  
 JEGY 1 alkalomra (1x60 perc) 5.000 Ft   5.000 Ft   5.000 Ft   7.990 Ft  
 JEGY 1 alkalomra (1x90 perc) 8.000 Ft   8.000 Ft   8.000 Ft   -  

A Maya Fitness És Mozgás Stúdió, valamint a stúdiót üzemeltető RoyalCom Kft. nem orvosi szolgáltató. A masszázsaink az irányadó NAV direktívák szerint a fizikai közérzetjavító szolgáltatások (TEÁOR 9604) közé tartoznak, masszázstípustól függetlenül!
Az árlista érvényes: 2021. január 1-től. A masszázst és az Access Bar kezelést az azt végző masszőrnél, készpénzzel lehet kifizetni.