Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Masszázs

Zita Zita

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Hétfő 11:00-13:00 Csütörtök 17:00-20:00
Péntek 17:00-20:00 (kéthetente)

Telefon: 30/636-18-12

Masszázstípusok:
Frissítő svédmasszázs
Gyógymasszázs
Relaxációs masszázs
Talpmasszázs
Lapocka, nyak-vállöv + fejmasszázs
Időtartam: 25 perc

Ára: 2.500 Ft / 25 percMasszázs lemondásának feltételei:
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a lefoglalt időpontját törölni vagy módosítani szeretné, arra a lefoglalt időpont előtt 24 órával korábban van lehetősége (díjmentesen), biztosítva ezzel a lehetőséget más vendég számára. Az időpontot lemondhatja a visszaigazoló e-mail-ben a törlés linkre kattintva, vagy közvetlenül a masszőrnél.
Amennyiben 24 órán belül mondja le az időpontot, vagy nem jelenik meg, a következő alkalommal az elmulasztott kezelést a kezelő masszőrnek ki kell fizetni, illetve a masszázsbérletből egy alkalom lehúzásra kerül.
A fenti intézkedéseket vendégeink érdekében vezetjük be, szolgáltatásaink rugalmasabb igénybevétele érdekében. Megértését köszönjük.

Frissítő svédmasszázs
Masszőr: Zita
A svédmasszázs a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajta. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mely az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

Gyógymasszázs (nem orvosi masszázs!)
Masszőr: Zita
A gyógymasszázs élettani hatásai, célja: a szervezet általános állapota javul, vérkeringés, nyirokkeringés javul, a szöveti anyagcsere fokozódik, a vérnyomás csökken, ezáltal a szív könnyebben dolgozik, légzés lassul és mélyül, vizeletkiválasztás nő, emésztés fokozódik, ödéma felszívódik, ellazít, relaxál, nyugtatja az idegrendszert. A kezeléshez hozzátartozik az izületek passzív kimozgatása is.
Alkalmazása: heti 1-2 alkalom, de ez egyénenként változhat.

Relaxációs masszázs
Masszőr: Zita
Amikor megállunk egy kis időre, ellazulunk és feltöltődünk. A relaxációs masszázs izomlazító, nyugtató, feszültségoldó, harmonizáló hatású. Az egész testet ellazítja, segít visszanyerni fizikai-, testi- és lelki egyensúlyunkat. Idegrendszeri hatása miatt különösen pihentető. Laza, nem fájdalmas, simító mozdulatokból áll.
A kezelés végezhető e célra szánt vékony - nem utcai - ruházatban is, olaj használata nélkül.

Talpmasszázs
Masszőr: Zita
Frissítő talpmasszázzsal a talpon elhelyezkedő idegvégződéseket, reflexzónákat stimuláljuk. Rohangálás, állás, sportolás, sőt még ülés közben is a lábakon teher van. Ha relaxálni szeretnél, akkor a talpmasszázs és annak számos jótékony hatása az, amire szükséged van, hogy új erőre kapj!
Segít az energetikai egyensúly helyreállításában, sokkal jobb, pihentetőbb lesz az alvásunk így segíti az egészséges életműködést.

Lapocka, nyak-vállöv + fejmasszázs
Masszőr: Zita
Amikor a tartásért felelős izmok harmonikus együttműködése megbomlik és tartási rendellenesség lép fel, a helytelen testtartás során a gerinc háti szakaszán a lapocka magasságában fájdalom jelentkezhet. A fokozott háti kifózis gyakran párosul előrehelyezett fejtartással, vagy éppen kiegyenesedett nyaki lordózissal, fejfájásos tünetekkel, mozgás beszűküléssel.
Masszázs hatására lokálisan javul a vérkeringés és az oxigén ellátás, ami segíti a jobb idegi működést, az izomzat ellazulását, a szellemi felfrissülést.
Ezt a masszázst mindenképpen javaslom monoton ülőmunkát végzőknek.

Árlista Ár (Zita)
 JEGY 1 alkalomra (1x25 perc) 2.500 Ft  

A Maya Fitness És Mozgás Stúdió, valamint a stúdiót üzemeltető RoyalCom Kft. nem orvosi szolgáltató. A masszázsaink az irányadó NAV direktívák szerint a fizikai közérzetjavító szolgáltatások (TEÁOR 9604) közé tartoznak, masszázstípustól függetlenül!
Az árlista érvényes: 2020. március 1-től. A masszázst az azt végző masszőrnél, készpénzzel lehet kifizetni.