Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Masszázs

Anikó Anikó

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Hétfő 16:00-21:00
Szerda 17:00-21:00
Péntek 16:00-19:00 (kéthetente)
Szombat 9:00-11:00 (időszakosan)

Telefon: 30/146-26-57

Masszázstípusok:
Frissítő svédmasszázs
Stresszoldó masszázs
Relaxációs masszázs
Izomlazító masszázs
Lapocka, nyak-vállöv + fejmasszázs
Talpmasszázs
Köpölyözés

Időtartam: 25 perc

Ára: 2.500 Ft / 25 perc

Zita Zita

Bejelentkezés: ITT!
Időpontok:
Csütörtök 14:30-19:00
Péntek 14:30-19:00 (kéthetente)
Szombat 8:00-12:00 (kéthetente)

Telefon: 30/636-18-12

Masszázstípusok:
Frissítő svédmasszázs
Gyógymasszázs
Relaxációs masszázs
Talpmasszázs
Lapocka, nyak-vállöv + fejmasszázs
Időtartam: 25 perc

Ára: 2.500 Ft / 25 percMasszázs lemondásának feltételei:
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a lefoglalt időpontját törölni vagy módosítani szeretné, arra a lefoglalt időpont előtt 24 órával korábban van lehetősége (díjmentesen), biztosítva ezzel a lehetőséget más vendég számára. Az időpontot lemondhatja a visszaigazoló e-mail-ben a törlés linkre kattintva, vagy közvetlenül a masszőrnél.
Amennyiben 24 órán belül mondja le az időpontot, vagy nem jelenik meg, a következő alkalommal az elmulasztott kezelést a kezelő masszőrnek ki kell fizetni, illetve a masszázsbérletből egy alkalom lehúzásra kerül.
A fenti intézkedéseket vendégeink érdekében vezetjük be, szolgáltatásaink rugalmasabb igénybevétele érdekében. Megértését köszönjük.

Frissítő svédmasszázs
Masszőr: Anikó, Zita
A svédmasszázs a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajta. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mely az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

Gyógymasszázs (nem orvosi masszázs!)
Masszőr: Zita
A gyógymasszázs élettani hatásai, célja: a szervezet általános állapota javul, vérkeringés, nyirokkeringés javul, a szöveti anyagcsere fokozódik, a vérnyomás csökken, ezáltal a szív könnyebben dolgozik, légzés lassul és mélyül, vizeletkiválasztás nő, emésztés fokozódik, ödéma felszívódik, ellazít, relaxál, nyugtatja az idegrendszert. A kezeléshez hozzátartozik az izületek passzív kimozgatása is.
Alkalmazása: heti 1-2 alkalom, de ez egyénenként változhat.

Izomlazító masszázs
Masszőr: Anikó
Az izomlazító masszázs a svédmasszázshoz hasonló, de erőteljesebb, a mélyizomzatra kiható változata. A feszülő, letapadt, görcsös izmokat felszabadítja, így azok rugalmasabbak, ellenállóbbak lesznek. Növekszik az izomzat teljesítménye, csökken a sérülések esélye. Sportolás után segíti a megterhelt szövetekből a salak-, méreganyagok mielőbbi kivezetését, így a felgyülemlett tejsav eltávolításával elkerülhető az izomláz. Az izmok regenerálódnak, és a megfelelő izomtónus visszaáll.
Ajánlott sportolóknak, más tevékenységből kifolyólag erősen igénybevett izomzatú egyéneknek és mozgásszegény életmódot folytatóknak, a lemerevedett izmok felmozgatására. A kezelés végezhető e célra szánt vékony - nem utcai - ruházatban is, olaj használata nélkül.

Relaxációs masszázs
Masszőr: Anikó, Zita
Amikor megállunk egy kis időre, ellazulunk és feltöltődünk. A relaxációs masszázs izomlazító, nyugtató, feszültségoldó, harmonizáló hatású. Az egész testet ellazítja, segít visszanyerni fizikai-, testi- és lelki egyensúlyunkat. Idegrendszeri hatása miatt különösen pihentető. Laza, nem fájdalmas, simító mozdulatokból áll.
A kezelés végezhető e célra szánt vékony - nem utcai - ruházatban is, olaj használata nélkül.

Stresszoldó masszázs
Masszőr: Anikó
Lazító, frissítő masszázs a háton, nyakon, vállövön és a fejen. E részek átmasszírozásával rendkívül hatékonyan oldhatóak a ránk nehezedő stressz miatt kialakult izomfájdalmak, nyaki panaszok, gyakori fejfájások. Javítja a munkateljesítményt, energiával tölti fel a szervezetet. Ellazít, így segít feloldani a hétköznapi problémák okozta idegességet, görcsöket.
A kezelés végezhető e célra szánt vékony - nem utcai - ruházatban is, olaj használata nélkül.

Talpmasszázs
Masszőr: Anikó, Zita
Frissítő talpmasszázzsal a talpon elhelyezkedő idegvégződéseket, reflexzónákat stimuláljuk. Rohangálás, állás, sportolás, sőt még ülés közben is a lábakon teher van. Ha relaxálni szeretnél, akkor a talpmasszázs és annak számos jótékony hatása az, amire szükséged van, hogy új erőre kapj!
Segít az energetikai egyensúly helyreállításában, sokkal jobb, pihentetőbb lesz az alvásunk így segíti az egészséges életműködést.

Lapocka, nyak-vállöv + fejmasszázs
Masszőr: Anikó, Zita
Amikor a tartásért felelős izmok harmonikus együttműködése megbomlik és tartási rendellenesség lép fel, a helytelen testtartás során a gerinc háti szakaszán a lapocka magasságában fájdalom jelentkezhet. A fokozott háti kifózis gyakran párosul előrehelyezett fejtartással, vagy éppen kiegyenesedett nyaki lordózissal, fejfájásos tünetekkel, mozgás beszűküléssel.
Masszázs hatására lokálisan javul a vérkeringés és az oxigén ellátás, ami segíti a jobb idegi működést, az izomzat ellazulását, a szellemi felfrissülést.
Ezt a masszázst mindenképpen javaslom monoton ülőmunkát végzőknek.

Köpölyözés
Masszőr: Anikó
Amikor egy testrésznél korlátozott a vérellátás, hiányt szenved az érintett terület oxigén- és tápanyag-ellátottsága. Ez megjelenhet sérülés, túlzott megterhelés vagy épp a mozgáshiány miatt. A felhalmozódott salakanyagok lerakódnak a kötőszövetekben – megjelenik a fájdalom, izomcsomók, letapadások, mozgásbeszűkülés formájában.
A kezelés alatt a köpölycsészét mozgatjuk, csúsztatjuk az olajos bőrön. A köpöly szívó, emelő hatásával mozgásba hozzuk az izmokat, fellazítjuk a letapadásokat így a kötőszöveti rétegek szétválnak egymástól és megindul a hatékony vér- és nyirokkeringés a rétegek között. Azokon a területeken is tudunk izomlazítást elérni ahol egyébként nehéz lenne kézzel kiemelni az izomrostokat.
A köpölyözésnek maradhatnak a bőrön látható nyomai, de ezek az esetleges véraláfutások pár nap alatt felszívódnak. Jótékony hatása sokkal jelentősebb mert javul a sejtek oxigénellátása és anyagcseréje, segíti a zsírbontást és pozitív hatással van az immunrendszer működésére.

Árlista Ár (Anikó) Ár (Zita)
 JEGY 1 alkalomra (1x25 perc) 2.500 Ft   2.500 Ft  

A Maya Fitness És Mozgás Stúdió, valamint a stúdiót üzemeltető RoyalCom Kft. nem orvosi szolgáltató. A masszázsaink az irányadó NAV direktívák szerint a fizikai közérzetjavító szolgáltatások (TEÁOR 9604) közé tartoznak, masszázstípustól függetlenül!
Az árlista érvényes: 2020. március 1-től. A masszázst az azt végző masszőrnél, készpénzzel lehet kifizetni.