Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
B. Anita
B. Móni
Barbi
Erzsi
Évi
F. Kata
Gabi
Kata
K. Évi
K. Orsi
Móni
Noémi
Orsi
Szandi
Szilvi
Timi
V. Móni
Viki
Zita


Erzsi Magamról ÓRÁIM

A sport gyerekkorom óta része az életemnek. Iskolásként atletizáltam, szertornáztam és mind a mai napig szeretek túrázni, kerékpározni és úszni.
A jógával gyerekként találkoztam, mikor Dely Károly: Jóga című könyve a kezembe akadt. Akkoriban testgyakorlásként tekintettem a jógára. 2006-ban, felnőttként kereszteztük ismét egymás útját, amikor beiratkoztam egy Hatha jóga tanfolyamra.
Úgy éreztem tapasztalataimat szeretném átadni az embereknek, ezért elvégeztem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola képzését, ahol Jógaoktató- gerincterápiás tréner végzettséget szereztem. A Hatha jóga mellett más irányzatokat is megismertem, többek között B.K.S. Iyengar módszerét.

Oktatói gyakorlatomat több teremben és stúdióban szereztem. Rendszeresen tartok gerincjógát, kismama- és babás jógát, aerialt (AIR jóga) és Vinyasa Flow-t.
Saját gyakorlásom során kizárom a külvilágot, a folyamatosan áramló ingereket. Az óráimon biztosítom azt a közeget, ahol Ti is önmagatokra, befelé figyelhettek. Rátok koncentrálok, kísérve minden rezdülést, mozdulatot. Ezáltal segítve az önmegismerést és elfogadást.

Találd meg Te is a belső csendet a jógával! Szeretettel várlak az óráimon.

Szakirányú végzettségem:
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Jógaoktató, gerincterápiás tréner
Sárig Hajnalka - Gyermek jógaoktató
Radics Klaudia - Kismama- és babás jóga oktató
Sarasvati Jógaközpont, Kotroczó Anikó - Gerincterápiás jógaoktató
Magyar Légtornász Egyesület - Aerial jógaoktató
Sarasvati Jógaközpont, Farkas Zsuzsa - Vinyasa Flow jógaoktató

Óráim
Csütörtök:  16:30 - AIR Kids jóga