Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Anita
B. Anita
B. Móni
Barbi
Elvira
Emese
Erzsi
Évi
Gabi
K. Évi
Kata
Klári
K. Móni
K. Orsi
Móni
M. Móni
Orsi
Réka
S. Monika
Szandi
Szilvi
T. Ági
V. Móni
Viki


K. Móni Magamról ÓRÁIM

Kaszás Móni vagyok, nagyjából 9 éves korom óta sportolok.
Az első években klasszikus és modern balett alapokat tanultam, ezzel párhuzamosan pedig 4 évig kézilabdáztam. Közben belekóstolgattam az aerobikba is, az akkor divatos aerobik videókazetták segítségével. Nagyon megtetszett, így a tánc mellett otthon minden nap zenére tornáztam.

12 év tánctanulás és 2 év tánctanítás után edzőtermekben kezdtem aerobik órákra járni és futni. Régóta terveztem az oktatói szak elvégzését, de valami mindig közbeszólt. Viszonylag későn, kislányom születése után 2 évvel jött el az én időm. A Testnevelési Egyetemen OKJ-s képzés keretein belül végeztem el az aerobik oktatói szakot.

Ezután pár hónappal, 2014. februárjában porckorong sérvet állapítottak meg, amiből közel másfél évig rehabilitálódtam gyógytornászok és gyógytorna segítségével. Sok-sok türelem és akaraterő kellett hozzá, de megcsináltam. Az életünkben mindennek oka van, de az okot mindig utólag tudjuk meg. Amikor kiderült, hogy sérvem van, nagyon nehéz napokon mentem keresztül lelkileg is és a fájdalom miatt is, de aztán összeszedtem magam és elhatároztam, hogy tünetmentessé teszem magam. Ma már tudom, hogy ennek így kellett lennie, mert most ennek köszönhetően megmutathatom, hogy igenis együtt lehet élni a porckorongsérvvel is, csak sokkal óvatosabbnak és tudatosabbnak kell lennünk. A mozgás és a prevenció mellett nagyon fontosnak tartom az egészséges táplálkozást is, amit kislányomnak is tanítok.

Mindenkit várok sok szeretettel az óráimra!

Szakirányú végzettségem:
Semmelweis Egyetem - OKJ Aerobik Oktató
GFM Instruktor képzés
Baba-elsősegély tanfolyam
Kangatraining tréner képzés – okleveles Kanga tréner
PreKanga (kismama torna) tréner képzés – okleveles PreKanga tréner
Rectus Training Módszer tréner képzése – RTM oktató
Almásy Mozgásakadémia - preventív gerinctréner

Óráim
Szerda:  8:00 - Gerinctorna
Csütörtök:  17:00 - Zsírégető