Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
B. Anita
B. Móni
Barbi
Edit
Emese
Erzsi
Évi
K. Évi
Kata
K. Orsi
Móni
Orsi
Réka
Szandi
Szilvi
Timi
V. Móni
Viki


Orsi Magamról

Én nem mondhatom el magamról, hogy már gyerekkorom óta a mindennapjaim része a sport, éppen ezért mindenkit csak bíztatni tudok arra, hogy minél hamarabb találja meg azt a mozgásformát, amely boldoggá teszi, amit szívből tud csinálni.

Én erre a Mayában találtam rá. Életem első aerobik óráját itt küzdöttem le. Igen jól látjátok, KÜZDÖTTEM, mivel ekkor még úgy éreztem, hogy én vagyok a legügyetlenebb a teremben (lehet így is volt :D). Nem adtam fel és egyre többször jöttem és egyre inkább éreztem úgy, hogy ez az én utam. Öt év rendszeres óralátogatás után jutottam el odáig, hogy már nem csak hobbynak éreztem ezt a tevékenységre, hiszen már nem csak magamnak szeretnék örömet okozni, hanem másoknak is.

Feladatomnak tekintem, hogy aki nyitott erre az életmódra, azzal megismertessem a sportolás adta pozitívumokat. Érezzétek Ti is azt, amit Én is kapok nap, mint nap.

Ha szeretnél a mindennapi feladatokból kiszakadni, átmozgatni a tested, feszegetni a határaidat vagy csak egyszerűen jól szeretnéd érezni Magad, esetleg szükséged van egy kis "Én időre", akkor csatlakozz és eddz Velem! Hidd el idővel meg lesz a munkád gyümölcse, nem csak a testeden fogod látni a változást, hanem a lelked is felfrissül, segít a sikerek elérésében, amelyet mások is észrevesznek rajtad.

Szakirányú végzettségem:
IWI - Csoportos fitnesz instruktor
R-Med Akadémia - TRX® instruktor
IWI - FitFight instruktor
IWI - Személyi edző

Óráim
Vasárnap:  8:30 - TRX®