Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
B. Anita
B. Móni
Barbi
Edit
Emese
Erzsi
Évi
K. Évi
Kata
K. Orsi
Móni
Orsi
Réka
Szandi
Szilvi
Timi
V. Móni
Viki


K. Orsi Magamról

Kovács Orsi vagyok, elkes pilates rajongóból váltam két éve oktatóvá a Pilates Másképp Stúdió képzésén, ahol a pilates igazán preventív és gerincbarát változatát sajátíthattam el.
Elárulom, hogy én mit köszönhetek ennek a mozgásformának.
Tökéletesítette a tartásomat, általa megtanultam, hogy soha nem járkálunk lehorgasztott fejjel, még akkor sem, ha rossz napunk van; olyan izmokról szereztem tudomást, amelyeknek a létezéséről fogalmam se volt; formálta az alakomat és a szemléletemet is, hiszen ez egy rendkívül precíz óratípus és ezt a pontosságot az életem más területeire is próbálom átültetni.
Pompásan kiegészíti a másik szenvedélyemet, a futást is, hiszen minden órán erősítjük a core-izmokat, amelyek elengedhetetlenek a futáshoz, meg úgy nagyjából minden máshoz is, tehát remek kiegészítője a magasabb intenzitású sportoknak is. A pilatesnek hála megértettem micsoda fantasztikus alkotás a testünk, mi mindenre képes és ezt szeretném nektek is az órákkal közvetíteni.
Célom, hogy az együtt töltött 60 perc alatt átmozgassunk minden izomcsoportot, hogy egy kis felfrissülésben legyen részetek a hosszú hét után, és hogy megmutassam nektek mekkora áldás, hogy mozoghatunk.
Szeretettel várlak titeket.

Szakirányú végzettségem:
Pilates Másképp (Csepely Tímea, Máté Noémi) - Pilates® oktató
Pilates Másképp (Csepely Tímea, Máté Noémi) - Pilates® kis-, és nagylabdával, szalaggal, súlyzóval
Fitness Akadémia - Csoportos Fitness instruktor
Dávid Enikő - Testtartás elemző workshop
Szakasits Adél - Mobilizáció és hengerezés

Óráim
Péntek:  19:00 - Pilates®