Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
B. Anita
B. Móni
Barbi
Erzsi
Évi
F. Kata
Gabi
Kata
K. Évi
K. Orsi
Móni
Noémi
Orsi
Szandi
Szilvi
Timi
V. Móni
Viki
Zita


Évi Magamról ÓRÁIM

Molnár Évi vagyok, 4 gyermekes édesanya, sminkmester, személyi edző és modell.

Nagyon pozitív, szenvedélyes embernek tartom magam, szeretem az ÉLETet, az utazást, a finom, minőségi alapanyagokból készült házi ételeket, a tengert és az eső utáni föld illatát. Egy hátizsákkal bármikor elindulnék akár a világ végére is, hogy magamba szívjam a kultúrát és lássam az ismeretlent. Sokan kérdezik, honnan ez a sok energia bennem, ami csak úgy áramlik? Néha azért én is bekuckulok egy egész napra izgalmas könyvvel, vagy filmekkel a kanapéra, Bridget Jones- os melegítőben :, de az tény, hogy aki csak ismer, azt mondja, hogy mellettem unatkozni nem lehet, igazi Kosokra jellemző tempót diktálok.

Már pici gyerekkoromat végig kísérte a festészet, s a rajzolás, de hivatalosan 2011 óta foglalkozom sminkeléssel, stílustanácsadással, felnőtt és tinédzser sminktanfolyamokkal, önbizalom- fejlesztő tréningekkel.
Fontosnak tartom, hogy minden lány, nő merjen kinyílni, s lássa meg magában a szépet, mert ez mindenkiben megvan egytől-egyig. A szakmám összes részletét imádom a kifutósminktől a menyasszonyok felkészítéséig, de amikor egy- egy kreatív projektben szárnyalhatok, az igazán klassz dolog. SZERETEM AZ EMBEREKET ÉS AZ AZ ÉRZÉS, AMIKOR SEGÍTENI TUDOK MÁSOKNAK, FELTÖLT ENERGIÁVAL. Ha számodra is segíthetek, kérdésed van, KERESS BÁTRAN! :)

Dinamikusan élem meg a hétköznapokat, ám nem volt ez mindig így. 4 éves koromban diagnosztizáltak nálam asztmát, amire 4 pipát használtam, szegény édesanyám sokszor izgult értem az éjszaka közepén a roham mentőben, testnevelésből felmentettek, még biciklin is fulladtam. Kamaszként már súlyos ekcémával, állandó csalánkiütésekkel és egész éves szénanáthával kezeltek, napi szinten gyógyszereken éltem és a tüneteim súlyosbodtak. Az esküvőm előtt 1 héttel allergiás rohamok miatt szteroid injekciókat kaptam. Akkor döntöttem úgy, elég volt! ÉLETMÓDOT VÁLTOTTAM, tisztán kezdtem el étkezni, majd első kislányom születése után jött a sport is. A minőségi étkezéssel eltűnt a narancsbőröm, az ekcémám, a fájdalmas menstruáció, a fulladási rohamok és a szénanátha is. 6 éve nem tartok itthon asztma spray- t. MEGGYÓGYULTAM.
Kislányaim természetes úton születtek, ám súlyos rectus diastasis- t állapítottak meg nálam, ami azt jelenti, hogy az egyenes hasizmom 14 cm hosszan, 4 ujjnyi mélyen szétnyílt, s műteni akartak, mert tulajdonképpen a szerveimet nem tartottam meg semmi, s emellett komoly lumbális fájdalmak is kínoztak. Kutakodtam a szakirodalmak tengerében, éjjel- nappal a könyveket bújtam, majd pedig elkezdtem a 0- ról felépíteni magam sporttal. Először könnyek közepette, később jobb kedvvel végeztem a gyakorlatokat. Ez lett a mentsváram, idő önmagamra és persze az eredmény sem maradt el: 1 évvel később kontrollon az orvosom a szemüvegét az orra hegyére tolva, székéből felállva kezet fogott és azt mondta, ilyet még nem látott. A környező izmok átvették a szakadt izom szerepét, s bőr alatti láthatatlan fűzőként tartották azt, nem kellett megműteni. A testem, a kondícióm pedig jobb formában van, mint 18 éves koromban. Innen egyenes út vezetett afelé, hogy elhagyjam a pénzügyi-kereskedelmi területet, melyben dolgoztam és edző váljon belőlem. Jelenleg korrektív trénernek és gerincterapeutának tanulok.

Hiszem, hogy NINCS LEHETETLEN, HISZEM, HOGY HA AZ EMBER AKAR VALAMIT, S TESZ ÉRTE NAP- MINT- NAP, AKKOR ELÉRI A CÉLT. Én pedig szívesen támogatlak a céljaid elérésében. Amire tőlem számíthatsz, az a kreativitás, tapasztalat, őszinteség, a helyes életmódra nevelés, prevenció, receptek és jó hangulat.

A CSODA BENNÜNK VAN.

Szakirányú végzettségem:
ICON Budapest Professional Makeup School - Sminkes
LuxLash - 3D műszempilla építő
IWI - Fitnesz instruktor
IWI - Személyi edző
IWI - Sporttáplálkozási- és Táplálékkiegészítési Tanácsadó
R-Med Akadémia - TRX® instruktor
R-Med Akadémia - TRX® haladó (TRX a rehabilitációban, stretching-ben és a versenysportban)
BOSU-Hungary Kft. - BOSU instruktor
BOSU-Hungary Kft. - Funkcionális Tréner, Core Power oktató
Bene Máté Gerincakadémia - „A gerinc fitneszterápiája” képzés
Rectus Diastasis (szétnyílt egyenes hasizom) regeneráció
Oriolus Med - Fascia tréner

Óráim
Hétfő:  20:00 - TRX®
Kedd:  19:00 - KEZDŐ TRX® •  20:00 - Fascia + Stretching®
Csütörtök:  19:00 - BOSU® alakformáló •  20:00 - KEZDŐ TRX®