Maya Fitness Home
Andi
Anita
B. Anita
B. Móni
B. Zsuzsi
Barbi
Bea
Betti
Dóra
Dóri
Elvira
Emese
Évi
Irén
K. Évi
Kata
Klári
K. Móni
K. Orsi
L. Éva
Mariann
Móni
Orsi
S. Monika
Szandi
Szilvi
Kriston Intim Torna
T. Ági
U. Zsuzsi
V. Móni
Viki


Szilvi Magamról

A Kriston Intim Tornával (KIT) nagyobbik lányom születése után találkoztam először és saját személyes tapasztalatom tovább vitt ezen az úton. Miután megtapasztaltam a pozitív hatásait, úgy döntöttem, ezt tovább kell adnom másoknak is. 2005 óta már hivatalos trénerként tartok foglalkozásokat, a KIT módszerrel.

Óráimat élvezettel és teljes odaadással tartom. Szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, hogy a sok hálás nő minden tanfolyamon erőt ad. Többek között ezen nők visszajelzéseiről is hallhatsz a foglalkozásaimon.

Mindig fontosnak tartottam az egészségemet. Ez megnyilvánul a dohányzásról való leszokásban, a rendszeres mozgásban, a pozitív gondolkodásmódomban, a táplálkozásban (ímmel-ámmal :), stb. Mégis az intim terület prűdsége miatt a gátizom tornát húztam-halasztottam, míg végül... Ezekről és sok hasznos tudnivalóról is beszélek a tanfolyamon.

Etka-jógával több, mint 15 éve foglalkozom aktívan. Fontosnak tartom, hogy az óráimat látogatók jól érezzék magukat, kiváló kondícióba hozzák testüket, lelküket egyaránt a jóga szeretetével és a belső harmónia megteremtésével. Nagy örömmel osztom meg a tanultakat, és szívesen segítek személyesen is!


Kriston Intim Torna

Nagyon sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt az óráimon!

Szakirányú végzettségem:
Kriston Intim Torna - Akkreditált felnőtt (női és férfi), valamint gyermek KIT oktató
Etka-jóga Nemzetközi Egyesület - Etka-jóga oktató