Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Anita
B. Anita
B. Móni
Barbi
Elvira
Emese
Erzsi
Évi
Gabi
K. Évi
Kata
Klári
K. Móni
K. Orsi
Móni
M. Móni
Orsi
Réka
S. Monika
Szandi
Szilvi
T. Ági
V. Móni
Viki


S. Monika Magamról

Bőszné Stofán Monika kineziológus, Reiki gyógyító- és tanár vagyok.
A mások iránti empátia gyerekkorom óta elkíséri az életemet és egyre inkább érezhető volt egy idő után, hogy a mások problémáinak meghallgatása és a másokon való segítés az én életutam.
Már fiatalon elkezdtem érdeklődni az alternatív gyógymódok iránt. Azt is észrevettem, hogy az emberek szeretik velem megosztani a problémájukat, és szívesen hallgatják meg a tanácsaimat. Úgy éreztem, hogy az empátiához kell pluszban egy kis háttér-ismeretanyag, aminek segítségével segíthetnék az embereken - úgy igazán.

2005 óta folytatok természetgyógyász tanulmányokat, azóta is folyamatosan fejlesztem magam. Ez idő alatt sokféle területtel megismerkedtem, sok embernek segítettem a lelki-, testi gyógyulásban. Magamra is gyakorta tudtam alkalmazni a módszereket, ezen túlmenően az alternatív tanulmányok mindig önismereti fejlesztések is egyben.
Tapasztalatom szerint a természetgyógyász területek megismerésének útjára az embereket leginkább a saját életükben tapasztalható krízishelyzetek, pszichés- vagy testi - bár szerintem ezek egy tőről fakadnak - problémáik alternatív megoldása miatt lépnek. Vannak, akik csak az öngyógyítás- és a családtagok gyógyítása vonaláig jutnak, és vannak, akik továbblépnek, mert másokon is segíteni szeretnének a tanult módszerekkel.
Léteznek olyan, bárki számára elsajátítható módszerek és technikák, amelyek önmagunk és mások gyógyításához avagy közérzetének javításához alkalmazhatók.

Erre remek példa a Reiki.
Nagy ajándéknak tartom, hogy tanulhattam, alkalmazhatom és taníthatom is. Azért szerettem volna tanári szintig tanulni, hogy átadhassam mások számára is ezt a tudást. Szeretném minél több embernek továbbadni, mert ez a módszer egy hatalmas lehetőséget ad az ember kezébe (szó szerint).

Mindezen túl, tanultam belső utaztatást, agykontrollt, elsajátítottam a Tarot-ot, mint önismereti- és önfejlesztési módszert és autodidakta módon számmisztikával is foglalkozom.
Mottóm: Gyógyító és gyógyulni vágyó egymásra talál, és ez a találkozás mindkét fél számára energizáló-energetizáló és gyógyító hatással bír!

Szeretettel várlak a tanfolyamaimra, mert szeretném, hogy a Te kezedben is ott legyen a lehetőség - gyógyuláshoz és gyógyításhoz egyaránt!

Szakirányú végzettségem:
okleveles kineziológus (Brain Gym és One Brain területeken)
Reiki gyógyító, mester és tanár
Bach-virágterapeuta