Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Anita
B. Anita
B. Móni
Barbi
Elvira
Emese
Erzsi
Évi
Gabi
K. Évi
Kata
Klári
K. Móni
K. Orsi
Móni
M. Móni
Orsi
Réka
S. Monika
Szandi
Szilvi
T. Ági
Viki


Anita Magamról ÓRÁIM

Örökmozgó gyerek voltam, örökmozgó felnőtt vagyok. Akármelyik oldalról nézzük, a munkáimnak köszönhetően állandóan mozgásban vagyok. A sport, a tánc, a zene, az utazás az életem része, nem létezek nélkülük. Hihetetlen sok engergiát adnak. Felszabadítanak, boldoggá tesznek, alázatra, türelemre, kitartásra tanítanak.

Sokféle mozgásformát kipróbáltam, de igazán mélyen a tánc, a jóga és küzdősportok világa ragadott meg. Közgazdászként, főállás mellett egyszer csak azon kaptam magam, hogy szenvedélyemmé vált a tánc, a zumba, a jóga, majd jött az érzés, hogy szereném átadni azt a szenvedélyt, energiát és örömet másoknak is, amit mindez Nekem okoz. Mert adni jó!

A zumbával egy fiatal táncos lány fertőzött meg még 2008-ban Pécsen, míg első jógaórámon 2006-ban jártam. Már az első órák után biztos voltam benne, hogy ez az én utam, én is fertőzni szeretnék. A kérdés csak az volt, mikor kezdem. Végül 2013-ban jelentkeztem a zumbaoktató képzésre, majd 2015-ben Gerincjógaoktató és Fitness Instruktor képzésekre, 2016-ban pedig Almássy Csilla Prevenciós Gerinctréningjén vettem részt. Vannak példaképeim. Olyan fantasztikus emberek, akiktől sokat tanulhattam, akik mély nyomot hagytak bennem. Monika Fachurdinovaite táncos fertőzött meg a zumbával Pécsen, majd miután Budapestre költöztem Faluvégi András latintánc és zumbaóráin megtaláltam azt a tudást, szenvedélyt és örömet, ami elég volt ahoz, hogy meghozzam a döntést, én is csatlakozom a másik oldalhoz. Gellért Éva és Spala Korina segítettek a jóga világában elmélyedni, míg Almássy Csilla tudásával, szakmaiságával, hozzáállásával példát mutatott. Bízom benne, hogy én is átadhatok egy szeletet a vendégeimnek Magamból és mindabból a tudásból, tapasztalatból, amit tőlük kaptam.

Imádom a természetet, az állatokat, felfedezni a világot, Szeretek táncolni, futni, túrázni, bicajozni, síelni, vitorlázni. Nem hiszek a véletlenben és a lehetetlenben. Imádom a munkáimat, szertem az életet. Ahogy Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója mondta egyszer, hogy "ha szereted a munkád, soha többé nem kell dolgoznod". Nekem eddig sikerült! Nektek is fog!

Gyertek Zumbázni, majd meglátjátok!

Zumba

Vérpezsdítő latin zenékkel és pörgős, táncos zumbaórákkal várlak benneteket!

Szakirányú végzettségem:
Zumba® instruktor képzés
Almásy Mozgásakadémia - BalletBody oktató