Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Anita
B. Anita
B. Móni
Barbi
Elvira
Emese
Erzsi
Évi
Gabi
K. Évi
Kata
Klári
K. Móni
K. Orsi
Móni
M. Móni
Orsi
Réka
S. Monika
Szandi
Szilvi
T. Ági
Alapozó terápia
TSMT
T. Ági
V. Móni
Viki


T. Ági Magamról

Végzettségem szerint tanár vagyok, de amikor megkérdezik mit is tanítok, vagy milyen szakos vagyok, csak az jut eszembe, hogy az Élet. Egy nagyon különleges iskolában szereztem a diplomámat, Dániában. Ahol az életről tanultunk és tapasztaltunk.

Amikor hazajöttem elkezdtem dolgozni egy péceli óvodában, ahol az eltöltött pedagógus éveim alatt, volt a csoportomban egy nagyon problémás kisfiú, akinél sehogy sem tudtam egyről a kettőre jutni. Logopédusunk javaslatára elvégeztem az Alapozó Terápia tanfolyamot, amin nagyon sok kérdésemre választ kaptam a gyerekek viselkedésével és problémáival kapcsolatban. Elvégzése után felmértem az óvodában a gyerekeket, ami pár gyermeknek igen hasznos volt. Mivel kiderült, hogy látás- és hallás problémával küzdenek néhányan. Ez nagyon belelkesített, elkezdtem először a mozgásfejlesztést kiscsoportban, majd a terápiát is. Ennek rövidesen észrevehető lett a hatása mind otthoni, mind pedig az óvodai viselkedésükben. A valós iskolaérettség eléréséhez nyújtott ez további komoly segítséget. Látom, tudom és érzem, hogy mennyire nagy szükség van manapság erre a fajta agystimuláló tornára ahhoz, hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon neki a mai felgyorsult világnak.

Tervezem továbbképzéseimet a mozgásfejlesztés területén, hogy 5 évesnél fiatalabb gyerekeknek is tudjak segíteni a fejlődésükben. Valamint tudásom frissítése érdekében többször hospitálok vezető terapeuták óráin (Alapozós), amiket nagyon hasznosnak, motiválónak tartok.

A sport mindig is az életem része volt, így nagyon örülök, hogy ezt a tudást a sport, és a mozgás örömével együtt van lehetőségem végezni, valamint azzal foglalkozhatok, amit szeretek: a gyerekek és a sport.

Minden cseperedő gyermeket, kicsiket és a nagyobbakat is szeretettel várom az órámra!

Szakirányú végzettségem:
DNS - Det Norvendige Seminarium (Dánia) - Tanár
Alapozó Terápiák Alapítvány - Alapozó terápiás terapeuta
Magyar Gyógypedagógusok Egyesülete - GMP diagnosztika
TSMT - TSMT terapeuta