Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Anita
B. Anita
B. Móni
Barbi
Elvira
Emese
Erzsi
Évi
Gabi
K. Évi
Kata
Klári
K. Móni
K. Orsi
Móni
M. Móni
Orsi
Réka
S. Monika
Szandi
Szilvi
T. Ági
V. Móni
Viki


Elvira Magamról ÓRÁIM

Magamról: 6 évesen vittek el először egy művészi torna foglalkozásra. Onnan egyenes út vezetett a tánc világába. Középiskolás koromra már teljesen a rabja lettem. Főleg jazz-,modern-,sztepp és színpadi tánccal foglalkoztam, de szinte minden táncstílusba belekóstoltam. Budapesten 2 táncstúdiót is vezettem, színházaknak koreografáltam, szóval igazi szerelem ez, ami a mai napig is tart.

Közben született 2 gyermekem. Mellettük sajnos át kellett szerveznem az életem. Már nem tölthettem napi 6-7 órát a stúdiókban és hétvégéket a versenyeken és fellépéseken. Jött az aerobic. Astoria fitness, Zugló fitness, Buda Fitness, Gellért Fitness. A női kajakos olimpikonokat is edzettem.

Második gyermekem születése után ismerkedtem meg a Pilates®-szel, mint mozgásformával. Azt hiszem újra magamra találtam, hiszen mint mondják: a Pilates® a táncosok tornája.

Óráimat a jó hangulat és a kemény edzések jellemzik. Ugyanakkor fontosnak tartom a helyes testtartást, a gyakorlatok pontos kivitelezését.

Örömmel és büszkeséggel tölt el, amikor látom vendégeimen a fejlődést. Izmosabb, tudatosabb test. A mozgás az életük része lesz. Ennél többet nem is kívánhatok!

Szakirányú végzettségem:
Közművelődési Központ Módszertani Intézete - Moderntánc-pedagógus, Graham technika, Koreográfiai műhely
Bidy'N'Soul Wellnes&Pilates® Academy - Pilates® oktató
Oriolus Med - Acu-tape, Kinesio-tape tanfolyam
Almássy Mozgásakadémia - Spinal Dance

Óráim
Kedd:  18:00 - Pilates®