Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


AIR jóga (antigravitációs jóga) / AIR Kids jóga

Az AIR jóga órákon egy speciális eszköz (hammock) segítségével végezzük a jógaórákról már jól ismert testtartásokat. Az ászanákat részben a földön, a hammockkal mindig kapcsolatban maradva, részben a földtől elszakadva, a hammockban állva, ülve, vagy lógva hajtjuk végre. A bemelegítés és a relaxáció is a hammock segítségével történik.

Az eszköz használata lehetővé teszi, hogy ezeket a tartásokat még pontosabban, ugyanakkor mélyebben gyakoroljuk. A fordított testhelyzetek könnyebben végezhetőek, a hinta adta lágy ringatás pedig segít teljesen ellazulnunk.
A gyakorlatok kívülről nézve talán nehéznek tűnhetek, ám a meglepő tapasztalat az, hogy sok gyakorlatot könnyebb a "levegőben" kivitelezni, mint a földön. Az eszköz által nyújtott megtámasztás és a gravitáció ereje egyaránt a segítségünkre van, megkönnyíti a nyújtásokat, és a pózok szabályos kivitelezését.

Az AIR jóga nem légtornásznak, artistának készít fel, ezért nem is kell megijedni attól, hogy akrobatikus gyakorlatokat kell végeznünk az órán. A hammock segít megtartani saját súlyunkat, így megkönnyíti a mozgást. Éppen ezért túlsúlyosoknak nagyon is ajánlott. A hammock nagyon szépen segíti a nyújtást minden erőfeszítés nélkül. A passzív nyújtás következtében a kritikusan beszűkült területek, a váll, a mellkas, és a csípő, fokozatosan visszakapják természetes mobilitásukat, miközben fontos szerepet kap a stabilitás, mely elengedhetetlen egyensúlyunk megtartásában testi és lelki szinten egyaránt.AIR Kids jóga (8-14 év)

Az Air Kids órákon egy speciális eszköz (hammock) segítségével végzünk olyan, akár a jógaórákról, vagy csak a játszótérről ismert gyakorlatokat, melyek fontos szerepet játszanak a gyerekek mozgásfejlődésében.

Az eszköz használata lehetővé teszi, hogy olyan mozgásokat, tartásokat végezzünk, melyek segítik az egyensúlyérzék fejlesztését dinamikus vagy statikus módon, segítve ezzel a mozgásfejlődést, mely szoros összefüggésben áll az idegrendszer fejlődésével, érésével.
A hintázó, átforduló, tengelyirányokban elmozduló mozgások nemcsak nagyon hasznosak a test és az idegrendszer fejlődésére, de nagyon szórakoztatóak is minden korosztály számára.
A gyerekek koncentrációs képessége és mozgáskoordinációja javul, testük izmai erősödnek, feszültségeik oldódnak.

Életkori megkötés: 8-14 év között, fiúk és lányok is.
Öltözet: kényelmes ruházat (póló/trikó, leggings, rövidnadrág, amelyen nem található zipzár, gomb és csat, mert beleakadhat a hammock anyagába; zokni/mezítláb (edzőcipőre nincs szükség)

Bejelentkezés: ITT!
A hammock bérlése a KIDS órákon alkalmanként 300 Ft.
Az órán kizárólag a Maya Fitness által biztosított hammock-ok használhatóak, saját eszköz nem.

Ez az óra átmenetileg szünetel!

Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni (max. 2 fő). Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van AIR jóga heveder foglalása, de nem tud eljönni az órára, lehetőség szerint SMS-ben (arról azonnal értesülünk) vagy emailben MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki az 1.500 Ft-os jegyet. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!