Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Zumba®

A Zumba egy újszerű fitness-óra, amely hipnotikus és motiváló latin ritmusokhoz könnyen követhető, egyszerű mozdulatokat kapcsol, amely által semmi máshoz nem hasonlítható, egyedülálló fitness program jön létre.

Az órákon az összes latin ritmus felsorakozik. Észre sem veszed, és megtanulod a salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, calypso, bachata samba, axé, latin funk, flamenco és más táncok alaplépéseit. Ez a testedzés jótékony hatása és eredményessége mellett még szórakoztató is.

A program hatékonysága figyelemreméltó, egy 1 órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el. A Zumbások 3 legyet ütnek egy csapásra, hiszen nagy számban olvasztják a zsírsejteket; az interval jelleg miatt edződik az állóképesség; a fifikásan becsempészett "föl sem ismerhető" erősítő gyakorlatok pedig tónust adnak az izomzatnak, és feszessé formálják a domborulatokat.

Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag pozitív életenergia.

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne csinosabb, vidámabb és boldogabb lenni, hiszen a sporttal nem csak a testünket, hanem a lelkünket is edzhetjük kortól és nemtől függetlenül. Ezen az órán garantáltan felszabadulnak a gátlásaid.

Várunk hétfőn 19 órától, szerdán 18 órától, csütörtökön 20 órakor!

V. Móni