Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Gerincjóga

A gerincjóga olyan csoportos mozgásterápia, melynek célja a test és az idegrendszer egészségének helyreállítása főként a testtartás javításával. A helyes légzés kiemelt szerepet kap, mivel azonnali, közvetlen hatással van úgy a hormonrendszerre és az emésztésre, mint az energiatestre. A harmadik fő terület a relaxációra való képesség javítása.

Ha időnként vagy rendszeresen fáj a derekad; még nem fáj semmid, de sokat ülsz a munkahelyen, akkor gyere el gerincjóga óránkra, mielőtt a porckorongod már csak műtéttel lehet gyógyítani.
A speciális jóga gyakorlatok segítségével megdolgoztatjuk a hátad, erősítjük és megnyújtjuk az izmaid. Már néhány alkalom után is fogod érezni a különbséget!

A gerincjógát bármilyen életkorban ajánljuk, különösen azoknak, akik szeretnének szabadulni a hátfájástól, sok időt töltenek ülve, ezért fokozott kockázatnak vannak kitéve.
A gerincjóga élettani hatásai:
erősíti, lazítja és nyújtja az izomzatot
javítja a tartást és az emésztést
oldja a stresszt
növeli a fizikai és pszichikai teherbírást
javítja az általános közérzetet, vitalizál

A gerincjóga elsődleges szerepe a megelőzés (prevenció), illetve utókezelés (rehabilitáció). Harmonikusan erősíti és nyújtja az izomzatot, precíz gyakorlatokkal biztonságosan, mégis eredményesen alakítja a testet, és ezen keresztül hatással van az emberi élet egészére.

Várunk szeretettel hétfőn 18 órakor és szombaton 8:30-kor!

Noémi