Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


TRX® / KEZDŐ TRX® / TRX® JUNIOR

A TRX® egy felfüggesztésen alapuló, rendkívül sokoldalú funkcionális tréning eszköz. Mára az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb fitness eszközzé vált világszerte.

A TRX® edzés lényege, hogy a mindennapi életből vett mozdulatokat használ (guggolás, kitörés, emelés) és kapcsol össze aktív erőkifejtés közben. A cél minél több izomcsoportot megmozgatni minden egyes TRX® gyakorlat során. A TRX® edzés alkalmával a teljes test megdolgoztatható. A gyakorlatok összetettsége miatt az egyes izomcsoportok együttes munkára vannak kényszerítve, miközben a törzs izmai minden gyakorlat során, folyamatosan dolgoznak. Fontos, hogy a gyakorlatok az egyéni igényeknek, kondíciónak, edzettségi állapotnak megfelelően variálhatók.

 
A JUNIOR órákon a TRX® heveder bérlése INGYENES, az egyéb órákon 300 Ft/alkalom!
 

Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni (max. 2 fő). Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van TRX-heveder foglalása, de nem tud eljönni az órára, lehetőség szerint SMS-ben (arról azonnal értesülünk) vagy emailben MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki az 1.800 Ft-os jegyet. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!

Az edzéseket bárki végezheti, széles körű célokkal, hisz a foglalkozásokon a saját testsúlyunkkal dolgozunk, ezért az ízületek és gerinc végig maximális védelem alatt állnak. A különböző kiinduló helyzetek a szív és keringési rendszerre kitűnő hatással bírnak, a változatos gyakorlatokkal pedig igazán élvezetes edzés állítható össze.

Saját testsúlyunkkal tudjuk szabályozni a terhelés intenzitását, így bele illik
a fogyni,
a szálkásodni vágyók,
az izomtömeg növelők,
a tudatos edzést végzők programjába is,
a rehabilitációs időszak is felgyorsítható, és hatékonyabbá tehető


A TRX® edzés előnyei:
nemtől, kortól és fittségi szinttől függetlenül mindenki számára élvezetes és sokoldalú terhelés;
nagy intenzitás, fokozott kalóriaégetés;
funkcionális tréning, összetett mozgások, egyszerre több izom dolgozik;
intenzív edzés, fokozott utóégető hatás (az edzés után még 24-48 óráig égnek a kalóriák);
egyszerre fejlődik az erő és az állóképesség, javul a koordináció;
hatékony alakformálás (megfelelő táplálkozás mellett), csökken a testzsír és nő az izom százalék;
a gyakorlatok folyamatosan nehezíthetők és végtelen számban variálhatók (több, mint 300-féle TRX®-gyakorlat létezik);
energiával tölt fel.

A heveder bérlése alkalmanként 300 Ft.
Az órán kizárólag a Maya Fitness által biztosított hevederek használhatóak, saját eszköz nem.

Várunk hétfőn 20 órától!

ÉviHallgass ránk! Tegyél egy próbát!
Nézd meg, mire vagy képes egy TRX® edzés során!

KEZDŐ TRX®!
Szívesen kipróbálnád a TRX®-et, de nem ismered az eszközt?
Tartasz tőle, hogy nem tudod a lépést tartani a haladókkal?
Akkor ezt az órát Neked találtuk ki :) Ezen az órán megismertetünk az eszközzel és az alapoktól kezdjük el a gyakorlatokat. Itt mindenki kezdő, tehát a tempó lassabb, mint egy rendes órán, de ne félj az izomláz így is garantált.:)

Bejelentkezés: ITT!
A heveder bérlése alkalmanként 300 Ft.
Az órán kizárólag a Maya Fitness által biztosított hevederek használhatóak, saját eszköz nem.

Sok szeretettel várok mindenkit kedden 19 órától és csütörtökön 20 órától!

Évi