Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Alakformáló

Egyszerű, jól követhető, low impact (nem ugrálós) óra, ahol a fő izomcsoportok erősítésén és az izomtónus fokozásán van a fő hangsúly. Ezek a gyakorlatok jól fejlesztik az izomerőt- erő-állóképességet, szálkásítják a vázizomzatot.

A foglalkozás, 10 perces bemelegítéssel indul, ezután következik 35-40 percben az egész testre kiterjedő edzés.

Különböző segédeszközöket (gumiszalag, softball, súlyzó) használunk egyes gyakorlatok hatásának fokozása érdekében. Célunk a test kontúrjainak javítása, különböző izomcsoportok erősítése, különös tekintettel a "problémás zónák"-ra (has, fenék, csípő). Az órát mindig nyújtó hatású gyakorlatokkal zárjuk, melyek segítik a fáradt izmok ellazítását és stresszoldó hatásuknál fogva hozzájárulnak ahhoz, hogy kipihentebben, fittebben és felfrissülve térjünk vissza a mindennapi teendőink közé.

Minden korosztály számára ajánlott óratípus.

Csak SZERDÁN: Dinamikus alakformáló
Ez az óratípus a zsírégető és az alakformáló tökéletes ötvözete, koreográfia nélkül. Egyszerre tudjuk fejleszteni erőnlétünket és állóképességünket.
Az erősítő gyakorlatok kiegészülnek dinamikus elemekkel, melynek köszönhetően több téren is fejlődést tudunk elérni.
Ezt az órát mindenkinek ajánljuk, aki imád mozogni, szereti a jó zenét, és fontosnak tartja a kritikus izomcsoportok megdolgoztatását (has, comb, fenék, mell).

Csak VASÁRNAP: az óra végén extra nyújtás.

Várunk mindenkit szeretettel hétfőn 18 órakor, kedden 8 órakor és 17 órakor is, szerdán 19 órakor, csütörtökön 8 órakor, pénteken 18 órakor, szombaton 9 órától, valamint vasárnap 17:30-tól!

B. Anita, B. Évi, K. Évi, Orsi és Szandi