Maya Fitness Home


PUMP®

A PUMP® egy csoportos, zenére végzett súlyzórudas edzésforma. Az edzés végrehajtása során a nagy ismétlésszámokkal végrehajtott alapgyakorlatokkal - guggolás, kitörés, fekvenyomás, felhúzás, evezés, stb. - a PUMP® átmenetet képez a konditermi edzés és az aerobik között.

Tonizálja és formálja a tested, felpörgeti a pulzusod, erő- és állóképesség növelő - ezáltal az egyik leghatékonyabb módja az alakformálásnak és a felesleges kilók eltüntetésének a lehető leggyorsabban! A dinamikus, mindenki által jól ismert zene és a koreográfia teszi igazán élvezetessé az edzést.

Az edzés menete:
Az óra során súlyzórudat, saját testsúlyt és tárcsákat használunk. A tárcsák kiválasztásában kérd bátran az edző segítségét! A bemelegítést követően izomcsoportról izomcsoportra haladva dolgoztathatod meg tested minden területét. Óra végén jólesik az izmok kinyújtása, ezáltal növelheted tested rugalmasságát és elkerülheted az izomlázat és a sérüléseket!

Eszközhasználati díj NINCS! Maximális létszám: 16 fő, a bejelentkezés kötelező!Milyen eredményeket hozhat számodra a PUMP® edzés?
edzésenként 600 kalória mínusz,
formásodhatsz, szálkásodhatsz,
feszes, látványos, de nem megnövekedett izomzatot eredményez,
növeli az erőd és az állóképességed (ne félj, nem fogsz hatalmas izomtömeget építeni),
erősíti az önbizalmad.

Nők és férfiak, kezdők és haladók számára is egyaránt ajánlott edzésforma.

Várunk mindenkit szeretettel pénteken 18 órakor!

Emese


Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni (max. 2 fő). Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, lehetőség szerint SMS-ben (arról azonnal értesülünk) vagy emailben MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki az 1.200 Ft-os jegyet. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!