Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


TRX®-MIX

Egy rendkívül változatos óratípussal készülök, ahol fókuszban komplex kondícionális képességek fejlesztése (erő, gyorsaság, állóképesség, hajlékonyság, koordináció). Hatását tekintve az óra zsírégető-alakformáló. Az órán sokat használjuk majd a TRX® eszközt, amit azért is szeretek, mert erő állóképesség növelő hatása mellett kiválóan javítja a testtartást, fejleszti az egyensúlyt is.
A TRX® mellett előkerül majd a BOSU®, miniband, fittball, és igény szerint a különböző súlyok használata sem marad el. Az edzésmódszert nem vésem kőbe előre. Lesz, hogy sorozatokban dolgozunk majd megadott ismétlésszámmal, lesz hogy időre végezzük a gyakorlatokat, csinálunk majd néha köredzést is, és természetesen nem marad el a közkedvelt speciális full-kondi stílusom és a TABATA edzésmódszer sem. Minden alkalommal másként. Ami állandó lesz, az a minden porcikát alaposan átmozgató, nem izzadságmentes, változatos edzés. Az órát bármilyen erőszinten javaslom életkortól függetlenül , mert a gyakorlatok elvégzésének módját, intenzitását egyénre szabom, ha szükséges.
Amennyiben még nem használtál TRX® eszközt, akkor is egész nyugodtan gyere, hamar megtanulod használatát, segítek majd. Itt a nyár, a szünidő, akár jöhettek nagyobb iskoláskorú gyermekkel is mozogni, szuper kis közös program lehetőség.
Nagy-nagy örömmel, motivációval, szeretettel várunk Titeket!

Várok mindenkit szeretettel pénteken 9 órakor!

Móni