Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Maya Fitness

Kedvezményes regisztráció

Ha még nem jártál nálunk, és szeretnél új óráinkról, akcióinkról, személyre szabott ajánlatainkról és bemutató óráinkról e-mailben értesítést kapni, kérlek, töltsd ki az alábbi, regisztrációs kérdőívet.
A regisztrációt követően a megadott e-mail címre elküldünk egy 50%-os kedvezményre jogosító kódot, melyet a látogatásod alkalmával tudsz megadni a recepción!
Az elküldött kód egyszeri, 50%-os kedvezményre jogosít a Maya Fitness és Mozgás Stúdió egy, szabadon választott, órarend szerinti órájának (60 perc vagy 90 perc) díjából. Nem használható fel a tanfolyamokra, illetve a szokásos óráktól eltérő részvételi díjú órákon! Bérlet vásárlására nem ad kedvezményt! Más kedvezményekkel, akciókkal nem összevonható! Tanfolyamokra, masszázsra, személyi edzésre, egyéb szolgáltatásainkra nem használható fel! A kód a regisztrációt követően 3 hónapig (90 nap) használható fel, ezután érvényét veszti!
Regisztrált személyenként egyszer van lehetőség a kedvezményt igénybe venni, többszörös regisztráció esetén a kód elfogadását megtagadhatjuk.
Várunk sok szeretettel!


Adatvédelem: A regisztráció és/vagy látogatás során megadott e-mail címeket kizárólag a Maya Fitness üzemeltetője a RoyalCom Kft. használja fel, a Maya Fitness hírleveleinek eljuttatása céljára. A megadott e-mail cím törlése kérhető az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-58327/2012.