Maya Fitness Home
Vélemény
"Nagyon szépen köszönjük a 2 napot. Amikor megláttam a fiam hazahozott rajzait, teljesen ledöbbentem - eddig csak pálcikaembereket láttam tőle, azt is nagy kínkeservvel küzdötte ki magából. De a rajzoknál is fontosabb volt az örömtől sugárzó arca és a megerősödött önbizalma, hogy nem olyan béna ő, mint azt gondolta magáról! Egy kicsit attól is tartottam, hogyan fogja bírni ezt a két napot olyan tevékenységgel (rajzolás) tölteni, amit eddig nem szívesen csinált. Ez teljesen alaptalan volt, mert nemhogy végigrajzolta a 2 napot, de már most jelezte, hogy a színes ceruzás tanfolyamra is szeretne menni."
-->


 
Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek
 

Jobb agyféltekés rajz 1-2. tábor 2020. július 6-10. (hétfő-péntek), 8:30-16:00 óra között  Jelentkezem (2020. július 6-10.)!

Jobb agyféltekés rajz 1-2. tábor 2020. július 13-17. (hétfő-péntek), 8:30-16:00 óra között  Jelentkezem (2020. július 13-17.)!

Jobb agyféltekés rajz 1-2. tábor 2020. július 27-31. (hétfő-péntek), 8:30-16:00 óra között  Jelentkezem (2020. július 27-31.)!

Jobb agyféltekés rajz 1-2. tábor
Nagyon sok gyerek a szünidőt egy nagy fellélegzéssel kezdi, hogy végre nincs suli, majd leül a számítógép elé és ott tölti a szünidő nagy részét az iskolakezdésig.
Ebben az 5 napos rajztáborban a gyerekek elsajátítják a jobb agyféltekés rajzolás trükkjeit, hogy élethű állat és ember rajzokat tudjanak készíteni.
Különleges trükkökkel és technikákkal ismerkedhetnek meg, olyanokkal, amikkel az iskolában vagy egyéb rajzfoglalkozásokon nem. Öt napon keresztül bővítjük ismereteinket a gyerekekkel, hogy minél élethűbb alkotások születhessenek.
Ráadásul a gyerekek nem csupán a rajztudásukban fognak fejlődést mutatni, hanem számos más területen is hasznukra válik a jobb agyféltekés rajztábor. A tábor segíthet fejleszteni a koncentrálást, ami a tanulásban is fontos, valamint javíthat a gyermek kézügyességén és az írásképén is.
A rajztáborban olyan izgalmas módszereket és trükköket tanulhatnak a gyerekek, mint:
Mitől lesz élethű a rajz?
A portrérajzolás titkai
Állatrajzolási trükkök
Ezen kívül sok mással is megismerkedünk majd az 5 nap folyamán. A rajzeszközöket és az egyéb kellékeket mi biztosítjuk a résztvevőknek, amiket természetesen megtarthatnak, hogy otthon se álljon meg az alkotás. A jó hangulatért és a szép alkotásokért mi vagyunk a felelősek.
A rajztáborunkba olyan gyerekeket várunk, akik még nem voltak jobb agyféltekés tanfolyamon, vagy átismételnék és bővítenék tudásukat.

Jobb agyféltekés HALADÓ rajz (3D + Színes ceruzás) tábor
A HALADÓ tábor 5 napja alatt megismerkedünk az igazán különlegesnek számító 3D rajzolással, ahol az elkészült rajzunk bár sík (nem emelkedik ki a lapból), mégis térbelinek tűnik. Az így készült képek első ránézésre igen torznak tünnek, de egy bizonyos szögből nézve értelmes, felismerhető alkotássá válnak. Ezt a hatást különböző technikákkal érhetjük el, amelyekből többet is kipróbálunk a táborban.
A gyerekek imádják elsajátítani ezt a technikát, mert mókás új kalandokat élnek át a rajzolás világában! Olyan látványos, trükkös képeket rajzolnak, amikről maguk is alig hiszik el, hogy ők alkották! Megismerkednek a rajzolás és a nézőpontok egy teljesen új, varázslatos világával! Meghatározzuk, hogy mi is pontosan a 3D-s rajzolás, lerántjuk a leplet a 3D rajzolás titkairól.
Elsajátítunk több látványos és gyors 3D-s technikát is, gondosan figyelve azok egymást követő nehézségi fokaira. Megtanuljuk, hogy hogyan használhatjuk az árnyékot arra, hogy szuper 3D rajzokat tudjunk készíteni!
Ha ez még nem lenne elég, és a gyerekek szeretnének kitörni a grafit szürkeségéből és kipróbálni milyen színesben alkotni, akkor ebben a haladó táborban erre is lesz lehetőségük a színes ceruzás technikának köszönhetően!
Elsősorban megtanuljuk, hogyan kell ügyesen elérni a különböző színárnyalatokat, ami jól megdolgoztatja a gyerekek agyát. Másodsorban pedig, aki színesben elkészít egy képet, odafigyelve a részletekre, utána a grafitrajzain is sokkal több apróságot fog észrevenni, ezért még részletgazdagabbak lesznek a gyerekek képei. Ügyesebbek lesznek és a koncentrációs képességeiket is er?sítik. Játékos formában sok érdekességet tanulunk a színek összedolgozásáról és elsajátítunk több különleges színes ceruzás technikát. Egy feladatlapon kipróbáljuk az újonnan tanult dolgokat, különféle színekkel tónusskálákat készítünk és jól begyakoroljuk a színes ceruza használatát, hogy az ezután készülő képek gyönyörűen sikerüljenek.
Jobb agyféltekés 3D és színes ceruzás rajz tábor Táborok részletes adatai:
Jobb agyféltekés 3D és színes ceruzás rajz tábor A tábor időpontja: 2020. július 13-17. (hétfő-péntek), 8:30-16:00 óra között  Jelentkezem (2020. július 13-17.)!
Érkezés-Távozás: 8:00 és 9:00 között valamint 15:30-16:00 között
Előképzettség: Nem szükséges
Életkor: 8-14 év
A tábor díja: 42.900 Ft/5 nap/fő*
Testvérkedvezmény: 10% árengedmény a második és további gyerekek díjából
Oktató: Balla MÓNI, rajzoktató
Az ár tartalmazza: az alap és haladó tanfolyamok anyagának elsajátítását, rajzeszközöket (amelyek a tábor befejezésekor elvihetőek), tízórait**, ebédet**, napi 1 edzést (TRX®, Pilates®, Gerinctorna, Jóga) oktatóink vezetésével
Jelentkezés: ITT!
Elérhető szabad helyek: A jelentkezésnél megtekinthető, ITT!
·
A tábor időpontja: 2020. július 27-31. (hétfő-péntek), 8:30-16:00 óra között  Jelentkezem (2020. július 27-31.)!
Érkezés-Távozás: 8:00 és 9:00 között valamint 15:30-16:00 között
Előképzettség: Nem szükséges
Életkor: 8-14 év
A tábor díja: 42.900 Ft/5 nap/fő*
Testvérkedvezmény: 10% árengedmény a második és további gyerekek díjából
Oktató: Balla MÓNI, rajzoktató
Az ár tartalmazza: az alap és haladó tanfolyamok anyagának elsajátítását, rajzeszközöket (amelyek a tábor befejezésekor elvihetőek), tízórait**, ebédet**, napi 1 edzést (TRX®, Pilates®, Gerinctorna, Jóga) oktatóink vezetésével
Jelentkezés: ITT!
Elérhető szabad helyek: A jelentkezésnél megtekinthető, ITT!
·

FONTOS INFORMÁCIÓK!
* A jelentkezés 50% előleg befizetésével válik érvényessé, amelyet legkésöbb a tábor kezdete előtt 30 nappal kell megtenni, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a helyet. Amennyiben a jelentkező nem vesz részt a táborban, az előleg 50%-át 1 éven belül felhasználható ajándékutalvány formájában tudjuk visszaadni.
** Tízórai, Ebéd: Igyekszünk körültekintően kiválasztani az étrendet, de speciális igények kielégítésre sajnálatos módon NINCS lehetőségünk.