Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Love Your Belly Tréning

Hasizomfejlesztő- és regeneráló tréning szülés után, a leghatékonyabb gyakorlatokkal, melyekkel biztonságosan elkezdhető a terhességet követően a hasizom erősítése.

Miért nem mindegy, hogy hogyan kezdünk neki?
Terhesség alatt sok esetben sérül az egyenes hasizom, és szülést követően nem záródnak össze a rostjai, kialakul az úgynevezett rectus diastasis. Ez nem csak esztétikai problémát jelent, hanem gerinc problémákat is okozhat, mivel az egyenes hasizomnak támasztó szerepe is van. A sérülés miatt azonban ezt a funkcióját nem tudja ellátni, a további terhelés pedig újabb problémák kialakulásához vezethet. (derékfájás, sérvek). Fontos tudni, hogy a hagyományos hasprésekkel ezt a problémát nem lehet megoldani, sőt még több kárt is okozunk ezen gyakorlatokkal.
A tanfolyamon a várandósság betöltött 12. hetétől részt lehet venni, ahol külön a kismamáknak szóló gyakorlatokat is megmutatunk.

Mi a megoldás?
A Love Your Belly - Hasizomfejlesztő- és regeneráló tréningen egy alkalommal kell részt venni, ami kb. 2,5 órát vesz igénybe. A tanfolyam alatt megismerkedünk a hasizmokkal, szerkezetükkel, működésükkel. Egy kis anatómia után pedig elsajátíthatod azokat a hasizomerősítő gyakorlatokat, melyekkel biztonságosan fejlesztheted izmaidat, és a tanultakat otthonodban végezheted nap, mint nap. Beszélünk arról, mit kell elkerülni, mit szabad, mit nem és arról is, hogyan sportoljunk.

Csak szülést követően ajánlott?
Nem csak szétnyílt hasizom esetén érdemes részt venni a tanfolyamon, hanem a terhességet követő mielőbbi regenerálódás miatt, hát. és derékfájdalommal küzdőknek is ajánlott, lágyéksérv, köldöksérv esetén, és mindenkinek, aki szép és lapos hasat szeretne.

Fontos: Szülést követően sima (szülőcsatornán keresztüli) szülés esetén legkorábban 6 héttel, császármetszés esetén legkorábban 12 héttel a szülés után javasolt a tanfolyam elvégzése!

Ellenjavallat:
veszélyeztetett terhesség

A tanfolyamra csak kényelmes ruhát kell hozni, más nem szükséges. Kisbabáitokat is hozhatjátok magatokkal nyugodtan!
A tanfolyamot követően a gyakorlatokat tartalmazó jegyzetet emailben minden résztvevőnek elküldjük.
A tréninget Fehérvári Kata gyógytornász, manuálterapeuta, Love your belly oktató, két kisfiú anyukája. Saját magán tapasztalta meg a hasizom tréning hatásosságát, ezért végezte el az oktató képzést, hogy minél több anyukának, hasával elégedetlen embernek megtaníthassa.

Love Your Belly tréning - Jelentkezem!
A tréning időpontja: 2022. május 14. (szombat), 9:00-11:30 között
A tréning időtartama: 2,5 óra
A tanfolyam díja: 8.000 Ft/fő (az oktatónál készpénzben fizetendő!)
Oktató: Fehérvári KATA, gyógytornász, manuálterapeuta, Love Your Belly oktató
Jelentkezés: ITT!
Elérhető szabad helyek: A jelentkezésnél megtekinthető, ITT!