Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Hegkezelés

A heg nem csupán esztétikai probléma. A rosszul gyógyult sebek helye, a műtétek után maradt hegek pszichés problémákat okozhatnak, az önértékelési zavarok, a megrendült önbizalom pedig megnehezíthetik a mindennapokat.
Akár valamilyen sérülés okozta, akár aknés bőr eredményeként vagy műtét következtében keletkezett, csúnyán gyógyuló hegek sok ember számára jelentenek esztétikai és/vagy egészségügyi gondot.
A heg a seb gyógyulásának folyamata során képződik, színe kezdetben pirosas-lilás, idővel elhalványul. Minél nagyobb egy seb, annál valószínűbb, hogy a helyén látható nyom marad.
A heg gyógyulását a seb nagyságán és terjedelmén kívül, az egyéni hegképződési hajlam is befolyásolja, ahogy az életkor, a genetikai tényezők és a heg elhelyezkedése is.
A sebgyógyulás során kialakuló letapadások, adhéziók kezelés híján károsítják a fasciális rendszert, korlátozzák mozgásainkat, megváltoztatják mozgásmintáinkat és komoly mozgásszervi betegségekhez vezethetnek.
Több kezelési mód is létezik, melyek javíthatják az esztétikailag zavaró - egyes esetekben funkcionális zavarokat okozó - friss, vagy régi hegek megjelenését.
Hegkezelés során kinesio-tape használatával, illetve különböző manuális technikák alkalmazásával segítjük a heg minél gyorsabb és tökéletesebb gyógyulását.
Régi hegek kezelése során javítani tudjuk a terület véráramlását, az esetleges letapadások felszabadításával pedig segíthetjük az érintett izmok mozgását.

Bejelentkezés hegkezelésre
A kezelés időtartama 60 perc. Kezelésre bejelentkezni Kultsár Évánál lehet a 20/583-6162-es telefonszámon.

A kezelés ára: 4.800 Ft/60 perc.
A kezelés árát az oktatónál, Kultsár Évánál lehet személyesen készpénzben kifizetni.