Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Kriston Intim Torna (KIT) / KIT Gyakorló óra

A Kriston Intim Torna egy olyan speciális egészségnevelő, testtudat fejlesztő program, amely a medence-alapi izmok megerősítésére szolgál. Egyaránt alkalmazható megelőzésére és gyógyításra.

Az alábbi problémák esetén mindenképp ajánlott:
menstruációs zavarok
nőgyógyászati panaszok
szülés előtti izmok felkészítése
szülés után az izmok megerősítése
hüvely- és végbélgyengeség
aranyér
szexuális kultúra fejlesztése

Akik egyszer elsajátítják ezt a módszert, egy életre tudnak javítani az életminőségükön.

A foglalkozást bárki kortól, állapottól függetlenül elvégezheti. A tanfolyamok 12 órából állnak, amely alatt lépésről lépésre elsajátíthatja a rejtett izmok tréningjét. A tréning végén minden résztvevő személyre szabott programot kap, problémájától, egyéb sajátosságaitól függően. Jelentkezésnél egy kérdőívet kell kitöltenie jelen állapotáról, amelyet kizárólag a tréning vezetője néz meg és garanciát vállal arra, hogy ezen információkat bizalmasan kezeli (az egyéni programmal vissza is adjuk).

A gond nem most kezdődött ezen a területen, csak mostanra nyíltabban merünk beszélni róla. Bár a foglalkozások nem interaktívak, mégis vannak, akik szívesen megosztják - van, hogy négyszemközt - a véleményüket, problémájukat, tapasztalatukat. Ne aggódj, a tanfolyamon többnyire a tréner beszél, a hallgatók hallgatnak.
Cél, hogy önmagad felé megnyílj, és mi trénerek abban segítsünk, hogy gazdagabban, könnyebben, erővel telve, tudással megerősödve menj haza. A KIT egy életre szóló program. Egyszer kell elvégezni, és napi 8-10 percet igényel a tudás fenntartása.

"A fogmosás sem a beteg fogú embereknek való csupán." (Kriston Andrea)

Az óráról és a módszerről itt találtok részletes leírást: Kriston Intim Torna

Hétvégi csoport (2 napos) - Jelentkezem!
A tanfolyam időpontja: 2020. november 28-29. (szombat-vasárnap), 9:00-15:00 óra között
A tanfolyam időtartama: 12 óra (2x6 óra)
A tanfolyam díja: 30.000 Ft/fő (az oktatónál készpénzben fizetendő!)
Oktató: SZILVI, hivatalos KIT-tréner

Jelentkezés: ITT!
Elérhető szabad helyek: A jelentkezésnél megtekinthető, ITT!

KIT Gyakorló óra
Egy hangulatos óra az együttgyakorlás örömével, ami hatékony fejlődést eredményez a finoman rejtett izmainkban a fiatalos záróerőért, valamint az élénk szervfunkcióért. Ennek hatására jelentősen fokozódik a hormontermelés még idős korban is, egészségesebbé válnak a hasi szerveink.
A Kriston Andrea által kidolgozott Kriston Intim Gyakorló óra a medence alját lezáró izomlemez hatékony karbantartó, fejlesztő tréningje, amely a Kriston Intimtorna anyagára épül. A 60 perces mozgás, melynek során lehetőséged van a KIT tréningen szerzett tudás felfrissítésére, elmélyítésére.
A Kriston Intimtorna alapgyakorlataihoz képest a Gyakorló órán végzett feladatok változatosabbak, a nagyobb intenzitás miatt hatékonyabbak.

Kiknek javasolt az óra?
Akik hatékony és intenzív mozgásra vágynak.
Akik számára szükséges a motiváció.
Akik közösségben szeretnének gyakorolni.
Akik szükségét érzik az ellenőrzésnek.

A heti egy 60 perces INTIMFITNESS óra KIVÁLTJA a napi szintű 10 perces gyakorlást!

A tréning időpontja: Egyeztetés alatt!
A tréning időtartama: 1 óra
Részvételi feltétel: csak azokat a hölgyeket várjuk, akik már ELVÉGEZTÉK nálunk, vagy bárhol máshol a Kriston Intimtorna tanfolyamot!
Részvételi díj: 1.500 Ft / fő, készpénzben az oktatónál fizetendő!
Oktató: SZILVI, hivatalos KIT-tréner
Jelentkezés: Jelenleg ez az óra szünetel!
Elérhető szabad helyek: A jelentkezésnél megtekinthető, ITT!

Vélemények
"Igazán szimpatikus es lelkes trénerrel hozott össze a sors. A tanfolyam szuper volt, laza, kellemes, vicces és természetesen a gyakorlatban is jól alkalmazható. Nem igazán akartam elmenni, de a barátnőm rábeszélt, jól tettem és utólag jöttem rá, hogy sokszor talán azok a dolgok a legjobbak, amiktől kapásból és maximálisan elzárkózunk. Minden nőnek kötelezővé tenném, és orvosilag az összes haver-barátomnak javasolni fogom."