Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Reiki 1. Tanfolyam
Reiki

A Reiki bárki által könnyen elsajátítható, egyszerű és hatékony energetikai gyógyító módszer mindazok számára, akik az egészségük helyreállítását és megőrzését bevált természetes gyógymódokkal - nemcsak gyógyszerekkel - szeretnék elérni.

A reiki segít helyreállítani a test energetikai egyensúlyát és harmóniáját, aktiválja a szervezet saját öngyógyító képességét, ezáltal a szervek képessé válnak a feladatuk ellátására és újra egészségesen működnek.

Kinek ajánlott?
Aki tenni szeretne a saját egészségéért, segíteni szeretne a szeretteinek illetve állatokat és növényeket szeretne gyógyítani.

Mi történik a tanfolyamon?
Délelőtt a tudnivalókat, a szabályokat tisztázzuk, melyről egy részletes "tankönyvet" viszel magaddal. Ezt követi a "beavatás", amely után képessé válsz a reiki energiával való gyógyításra. Délután megtanuljuk és gyakoroljuk a csakratisztítást és a gyógyító kezeléseket. Mindenki úgy megy haza a tanfolyamról, hogy tud kezelni, csakrát tisztítani, adott és kapott reiki kezelést, mindent tud ami ahhoz szükséges, hogy sikeresen gyógyítson. A tanfolyam elvégzést igazoló oklevelet is kapsz majd.

Stofán Monika Mit kezelhetünk reikivel?
Önmagunkat, szeretteinket (gyerekeket is), ismerőseinket, állatokat és növényeket is gyógyíthatunk reikivel.
fájdalomcsillapítás: pl. aktuális sportsérülés, torokfájás, fejfájás stb. és krónikus panaszok esetén egyaránt gyorsan és hatékonyan enyhíti a fájdalmat
stresszoldás: a reiki kezelés hatékonyan oldja a feszültséget, megszünteti a negatív gondolatokat, relaxáló hatású
gyógyulás felgyorsul: pl. megfázás, influenza, zúzódások stb. sokkal rövidebb idő alatt megszűnnek, az ellenálló képesség növekszik
testi-lelki harmónia helyreállítása és megtartása minden tekintetben
megelőzés, immunerősítés: a rendszeres reiki kezelés egyensúlyban tartja a test energetikai állapotát, így csökken az esélye fertőzések, betegségek kialakulásának
méregtelenítés, energia hiány vagy többlet megszűntetése

Reiki 1. - Jelentkezem!
A tanfolyam időpontja: 2020. április 4. (szombat), 9:00-17:00 óra között
A tanfolyam időtartama: 8 óra
A tanfolyam díja: 14.500 Ft/fő
Oktató: Bőszné Stofán MONIKA, reiki mester-tanár (R.A.I.), kineziológus
Kérdés esetén: +36 70/389-9291, bsm.monika kukac gmail.com
Jelentkezés: ITT!
Elérhető szabad helyek: A jelentkezésnél megtekinthető, ITT!

Reiki 2. - Jelentkezem!
A tanfolyam időpontja: 2020. május 9. (szombat), 9:00-17:00 óra között
Részvételi feltétel: Reiki 1. tanfolyam elvégzése
A tanfolyam időtartama: 8 óra
A tanfolyam díja: 21.500 Ft/fő
Oktató: Bőszné Stofán MONIKA, reiki mester-tanár (R.A.I.), kineziológus
Kérdés esetén: +36 70/389-9291, bsm.monika kukac gmail.com
Jelentkezés: ITT!
Elérhető szabad helyek: A jelentkezésnél megtekinthető, ITT!

A Reiki 1. tanfolyamon elsajátított egészség-helyreállító és -megtartó energetikai gyógyító kezelések tovább épülnek ezen a tanfolyamon.
Az eddigi tudás 3 szimbólummal és a csakra harmonizálással egészül ki.
Az egyik szimbólummal a távgyógyítás, a másikkal a harmonizálás (helyiségek, ételek, víz stb. harmonizálása, feltöltése), a harmadikkal pedig a szokások megváltoztatása (pl. dohányzásról leszokás, fogyás, stb.) illetve a pszichoszomatikus eredetű problémák megszüntetése válik elérhetővé. A csakra tisztítás után mostantól csakra harmonizálást is tudsz végezni, teljessé téve ezzel a csakra-rendszer feltöltését és összehangolását.

A Reiki második fokozatán résztvevők megismerkednek a Reiki szimbólumaival és azok használatával, így a Reiki alkalmazásának teljesen új, speciális lehetőségei nyílnak meg számukra. Lehetővé válik többek között lelki- vagy mentális eredetű, pszichoszomatikus problémák kezelése, illetve a távkezelés is. A második fokozatot elvégzők számára a Reiki energia intenzívebbé válik az általuk önmagukon és másokon végzett kezelések során egyaránt. A Reiki 2. beavatás által tovább emelkedik a saját rezgésszámuk és a személyes rezgésszintjük, növekszik az intuitív képességük, fokozódik a gyógyító képességük, újabb támogatást kap a spirituális fejlődésük.