Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni. Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, az a visszaigazoló e-mail-ben, vagy a foglalásai lekérdezését követően kapott e-mail-ben szereplő "Regisztráció törlése" link-et használva MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki a jegy árát. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!


Óraleírások a rendszeres órarendünkben nem szereplő extra órákról

Szoptatásra felkészítő beszélgetés
2020. szeptember 13. (vasárnap) 11:00 Barack-terem
A várandósság során sok változáson megy keresztül a test. Az egyik ilyen, hogy a mellek felkészülnek a kisbaba táplálására. Szülés után egy gyönyörű időszak következik: a szoptatás. Fantasztikus az emberi test, hiszen azzal a tejjel táplálhatjuk babánkat hosszú hónapokon át, amit a mi testünk állít elő.
Ha szeretnél többet tudni, hogyan táplálhatod a babádat, hogyan alakul a szoptatás közvetlenül szülés után, illetve milyen nehézségekkel találkozhatsz és ezeket hogyan oldhatod meg, akkor várunk szeretettel egy bensőséges beszélgetésre a témáról. Nagyobb testvér is nyugodtan veled tarthat.
Beszélgetés vezetője: Kultsárné Kálmán Évi, szoptatási segítő, Kismama torna oktató

RESTORATIV AIR jóga + AJÁNDÉK 15' relaxáció
2020. október 17. 18:00 Jázmin-terem
A restorative szó jelentése újjáépítés, visszaállítás. A nevéből adódóan ez az óra típus egy pihentető, regeneráló folyamatokat támogató gyakorlás, mely során a test teljesen ellazul, az elme elcsendesedik és az idegrendszer paraszimpatikus tónusba kerül.
Az óra felépítése a YIN jógához hasonlít.
Picit dinamikusabb bemelegítéssel kezdünk, majd engedjük magunkat teljesen ellazulni a különböző testtartásokban, melyek a gerinc minden irányú átmozgatását is magába foglalja. Ezekben az ászanákban hosszabb ideig, 6-7 percig is benne maradunk, közben eszközöket is használunk, hogy a lehető legkényelmesebb lehessen az adott póz.
A resztoratív gyakorlás:
az idegrendszert paraszimpatikus tónusba hozza, ezáltal segíti a pihenést, emésztést, a szaporító szervek működését, regenerálódást
segíthet alvászavarokon, vérnyomás problémákon, javítja az immunrendszer működését
segíti a szervezet öngyógyulási folyamatait
megélhetjük benne a "semmittevést", amire az elménknek nagy szüksége lenne a regenerálódáshoz
javítja a testtudatot és általában a tudatosságot
Az órán öltözz rétegesen, legyen nálad meleg pulcsi, zokni.

Step Fun Zsírégető
2020. november 7. (szombat) 18:00, Levendula-terem
Zárjátok velünk a szombatot egy extra step órával, ahol a step pad segítségével levezetjük az esetleg felgyülemlett feszültséget, és új lappal, stresszmentesen indulhatunk neki a vasárnapnak.
Ezen az órán nagyon könnyed, bárki által lekövethető koreografált blokkokra számíthattok, amelyek valóban könnyűek lesznek, hiszen az a cél, hogy mindenki jól érezze magát, bulizzon egyet.
Emellett észrevétlenül eddzük a testünket és zsírt égetünk, mivel pulzusunkat a folyamatos mozgással a zsírégető tartományban tartjuk.
Szóval mindenki jól jár.
Tehát: jó zene, élvezetes mozgás, step pad, te, én és természetesen a jó hangulat!

Hangfürdő és gongmeditáció
2020. november 22. (vasárnap) 17:00 Jázmin-terem
Szeretettel várunk Benneteket egy közös, kellemes vasárnap esti rezgésre és ellazulásra! A Hangfürdő és gongmeditáció megszabadít a stressztől, tökéletesen alkalmas a mindennapi rohanás utáni relaxációra.
A GONG, az ÓCEÁNDOB, a TIBETI TÁL és a TINGSHA hangja összhangba hozza saját rezgésünket az univerzum rezgésével.
A hangfürdő alatt a test ellazul, a fej elcsendesedik, és a szív megnyílik. Összhangba kerül a test és a lélek energiája. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás, és a lelki terhek elengedése.
A meditáció során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk - fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.
Minden hangfürdő más és más, hiszen lényegében az a tér hozza létre, amit közösen megteremtünk, és így mindenki azt kapja benne, amire éppen oda hívta az élet. A meditáció témái a szeretet, elengedés, konfliktuskezelés, a változások kezelése, megbocsátás többek között. A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni.
Zárjátok velünk a hétköznapokat ezzel a csodálatos programmal!
A meditáción mindössze kényelmes viseletre lesz szükségetek.
NEM AJÁNLOTT epilepsziás és pacemakeres betegeknek, valamint várandósoknak a harmadik trimeszter előtt.
A meditációt tartja: Minya András