Maya Fitness Home


Maya Fitness Extra Programok

Az órarendtől eltérő, vagy az órarendben szereplő, de különleges órákra (Hétközbeni-Hétvégi Extra óra, Bemutató óra, Tanfolyam, Tábor, Rendezvény) az alábbi adatlap kitöltésével lehet regisztrálni.
Extra alkalmakon az 50%-os kupon NEM használható fel!Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni. Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, az a visszaigazoló e-mail-ben, vagy a foglalásai lekérdezését követően kapott e-mail-ben szereplő "Regisztráció törlése" link-et használva MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki a jegy árát. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!


Óraleírások a rendszeres órarendünkben nem szereplő extra órákról

Bikini Body Alakformáló (90')
2020. február 1. (szombat) 18:30, Levendula-terem
Célzónáink ezúttal is a has, a comb és fenék, mindez másfél órában! Lányok, megint nagyot megyünk együtt, ahogy az eddigi BikiniBody órákon tettük! :)
Aki még nem volt: egy pörgős erősítő és zsírégető órára számíthattok ezen a napon!
Az óra nagy kitartást igényel, mert alaposan megterheljük a kritikus területeket!!! Fejlődik a teljesítőképességed, emelkedik a fittségi szinted.
A 10-12 perces dinamikus bemelegítés után mindenki számára jól követhető gyakorlatokkal a comb és a fenék lesz a fókuszpontban, majd a belső combra és a hasra koncentrálunk, végül végzünk pár komplex gyakorlatot a külső és belső csípőizomzatra is.
Az extra óra során az alábbi eszközökkel dolgozunk: kézi súlyok, kettlebell, slide és egyensúlypárna.
Természetesen az órát a nyújtással zárjuk, izmaink áthengerezésével!

Hangfürdő Gonggal és Tibeti Hangtálakkal (75')
2020. február 1. 18:30 Jázmin-terem
Sok szeretettel meghívunk Benneteket egy olyan világba, ahol végre kizárhatjátok a külvilágot, és a figyelmeteket teljesen Magatokra irányíthatjátok! Lehetőségetek lesz az ellazító hangutazás során a kialakuló hangtérben megélni a nyugalom, a biztonság és a szeretet örömteli érzését.
Programunk két részből áll:
vezetett relaxáció hangtálakkal és gonggal
meditatív gongfürdő
Mi vár Rátok a hangfürdő alatt?
kényelmes pihenés, mély ellazulás
a Hangtálak finom érintése, rezgése
a Gong lelket megérintő zengése
a hangok és a csend csodálatos varázsa
A hangtál és gongjáték alatt mélyen ellazulhatunk és megtapasztalhatjuk a hangok és a csend semmihez sem fogható varázsát. Próbáljátok ki minél többen a relaxációnak ezt a különleges, maradandó élményt nyújtó válfaját!
A meditáción mindössze kényelmes viseletre lesz szükségetek.

Boka és térd prehabilitáció
2020. február 6. (csütörtök) 8:00 Jázmin-terem
Ajánlom az órát, ha:
befele dől a bokád, térded guggoláskor, vagy már állásban is
instabilnak érzed a térded, bokád
hosszanti vagy harántboltozat süllyedésed van
időnként vagy bizonyos mozdulatokra fáj
gyenge a comb- és lábszárizomzatod
a térd illetve a lábszár külső oldalsó részén néha húzó jellegű fájdalmat érzel
szeretnéd megtanulni a guggolás helyes technikáját
szeretnél tudatosabbá válni a minőségi mozgás terén
Ezen a 60 perces extra órán egy csoportos preventív-rehabilitációs órában lesz részed, ha eljössz, ahol fókuszban a boka és térd.

RESTORATIVE AIR jóga (75')
2020. február 8. 18:30 Jázmin-terem
Indítsd az új évet egy csodás kikapcsolódással és jógaélménnyel egy 75 perces restorative aerial jógával.
Szeretettel várunk mindenkit, lehetsz kezdő vagy haladóbb jógázó.

A Restorative aerial jóga korhatár nélkül végezhető, ajánlott kezdőknek gerincproblémával, vagy a hát gyengeségéből adódóan hátfájással küzdőknek, túlsúlyosoknak, ellazulást keresőknek.
Rendkívül lágy, légző gyakorlatokkal tarkított jóga óra, lassú mozgásokkal, testet és elmét nyugtató gyakorlatokkal.
A gyakorlatok kifejezetten a gerincre, csípőre hatnak, elsősorban ezt a területet tehermentesítjük, erősítjük és nyújtjuk, nnek megfelelően a hammock a talaj fölött 30 cm-en függ.
Extrán csípő és mellkasnyitó.
A nyitógyakorlatok hozzájárulnak a rugalmasabb csípőhöz, a menstruációs zavarok megszüntetéséhez, illetve segíthetnek a lelki eredetű problémák elengedésében is.
Az ülőmunka, a mozgáshiányos életmód és az állandó stressz számos egészségügyi probléma mellett a csípő merevségét, az izmok gyengülését és a mozgás beszűkülését is okozhatja. Erre is megoldást jelentenek a csípőnyitó jógapózok.
Kinek ajánlom?
Akinél nagy a mindennapi stressz
Ülő- vagy álló-munkát végzőknek
Gerincferdülés esetén
Mélyebb relaxációra vágyóknak
Csípő izületek kopásánál, csípő beszűkülésénél
Depressziósoknak

Csípő és ágyéki gerinc stabilizáló prehabilitáció
2020. február 13. (csütörtök) 8:00 Jázmin-terem
Ajánlom az órát, ha:
sokat ülsz
időnként hát, derék vagy csípőfájdalommal küzdesz
nem tudod megtartani a derekad alkarplank közben
gyakran merevnek érzed a deréktáji szakaszt
túlzott vagy épp ellenkezőleg elsimult a lordózisod (gerincgörbület)
nem tudsz előrehajolni nyújtott lábbal úgy, hogy legalább az ujjhegy leérjen a talajra
aszimmetrikusan áll a medencéd (pl egyik oldal feljebb másik lejjebb), és nem a ruha van elszabva… :)
szeretnél tudatosabb lenni a minőségi mozgás terén
Ezen a 60 perces extra órán egy csoportos preventív-rehabilitációs órában lesz részed, ha eljössz, ahol fókuszban a csípő és az ágyéki gerinc.

Step Fun Zsírégető 2.0
2020. február 15. 18:30 Levendula-terem
Az évindító óra sikerén felbuzdulva Szandi egy új koreográfiával, egy 2.0 Step Fun Zsírégető órával készül!
Ezen az órán nagyon könnyed, bárki által lekövethető koreografált blokkokra számíthattok, amelyek valóban könnyűek lesznek, hiszen az a cél, hogy mindenki jól érezze magát, bulizzon egyet.
Emellett észrevétlenül eddzük a testünket és zsírt égetünk, mivel pulzusunkat a folyamatos mozgással a zsírégető tartományban tartjuk.
Szóval mindenki jól jár.
Tehát: jó zene, élvezetes mozgás, step pad, te, én és természetesen a jó hangulat!
Gyere, zárjuk egy jó kis bulival ezt a szombatot!

Step Fun Zsírégető 2.0
2020. február 29. 18:30 Levendula-terem
A zsírégető óra vázát aerob jellegű, könnyen követhető egyszerű lépés- és gyakorlatkombinációk adják, így biztosítva a zsírégető hatást.
Ez egy olyan óratípus, ahol a terhelési intenzitás váltogatásával átmozgatjuk a test izomzatát, megdolgoztatjuk a keringési rendszert. Ezen az extra órán fő eszközünk a step pad lesz.
Saját testsúlyos és súlyzós gyakorlatok is várhatóak. Nem koreografált óra, különlegessége a rockos hangulat.
Óra végén következik a nyújtás, ami szintén nagyon fontos része az edzésnek.
Ha szeretnél részt venni egy nem koreografált alakformáló órán, ahol nehézségi szintednek megfelelő gyakorlatokkal és eszközökkel edzhetsz, akkor ez az óra neked való.
Ha egy igazán zúzós, kemény, rockos hangulatú órára vágysz, akkor itt a helyed. 90 percben szuper rockzene és két energikus edző lesz segítségedre, hogy kihozhasd magadból a maximumot!