Maya Fitness Home


Maya Fitness Extra Programok

Az órarendtől eltérő, vagy az órarendben szereplő, de különleges órákra (Hétközbeni-Hétvégi Extra óra, Bemutató óra, Tanfolyam, Tábor, Rendezvény) az alábbi adatlap kitöltésével lehet regisztrálni.
Extra alkalmakon az 50%-os kupon NEM használható fel!



Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni. Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, az a visszaigazoló e-mail-ben, vagy a foglalásai lekérdezését követően kapott e-mail-ben szereplő "Regisztráció törlése" link-et használva MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki a jegy árát. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!


Óraleírások a rendszeres órarendünkben nem szereplő extra órákról

Hát, vállöv, nyaki gerinc lazító-stabilizáló prehabilitáció
2020. február 20. (csütörtök) 8:00 Jázmin-terem
A következő esetekben ajánlom ezt az órát:
ülő munkát végzel,
sokat görnyedsz könyvek fölött,
napi 20 percnél többet ülsz autóban,
időnként, vagy gyakran fáj a nyakad, hátad, fejed, derekad,
hanyagtartásod van,
előrehelyezett a fejtartásod,
gyerekkorodban, vagy mostanában sokat mondták neked, húzd ki magad,
edzésed során kevés hangsúlyt fektetsz a mélyhátizmokra,
nem tudod zárni a lapockádat,
szeretnél tudatosabb lenni a minőségi mozgás terén.
Ezen az extra 60 perces órán egy csoportos preventív, illetve rehabilitációs órában lesz részed, ha eljössz, ahol fókuszban a hát-váll-nyak.

Egészséges gerincért prehabilitáció
2020. február 27. (csütörtök) 8:00 Jázmin-terem
Gerincünk testünk tartóoszlopa, melynek fő funkciója, hogy rugalmasságával ill stabilitásával biztosítsa számunkra a fájdalommentes testmozgást.
A mozgásszervi problémákat lehet kezelni, gyógyítani, de a legjobb, ha nem hagyjuk, hogy kialakuljanak, ennek a leghatékonyabb módja a prevenció, azaz a megelőzés.
Olyan gyakorlatok rendszeres végzésére van szükség, melyek segítenek kialakítani a helyes mozgásmintát. Ha helyes a mozgásmintád, az azt jelenti, hogy fájdalommentesen és könnyedén, energiatakarékosan mozogsz. Ki ne szeretné ezt? :-)
Ajánlom az órát, ha:
ülő munkát végzel
sokat görnyedsz könyvek fölött
sokat vezetsz
fodrász, kozmetikus, fogorvos, masszőr stb. vagy
időnként, vagy gyakran fáj a nyakad, hátad, fejed, derekad
hanyagtartásod van
előrehelyezett a fejtartásod
rendszeresen jársz kemény edzésekre, de nem tudod mi az a fűző, és hogyan aktiváld
szeretnél tudatosabb lenni a minőségi mozgás terén

Diavetítős, mesés jóga workshop óvodásoknak
2020. február 29. 17:00 Jázmin-terem
A mini-workshop első felében a régi idők hangulatát megidézve, diavetítővel fogjuk közösen megnézni Az almafácska meséjét a Jázmin teremben, párnák és plédek által kialakított, puha kis kuckós térben.
Az óra második felében pedig mozgással megelevenítjük a történetet úgy, ahogy szoktuk. Közben bőven jut idő arra is, hogy a gyermekek kérdezhessenek, elmesélhessenek minden bennünk felmerülő érzést, gondolatot.
Csodás lesz! Szeretettel várunk Titeket!

Step Fun Zsírégető 2.0
2020. február 29. 18:30 Levendula-terem
A zsírégető óra vázát aerob jellegű, könnyen követhető egyszerű lépés- és gyakorlatkombinációk adják, így biztosítva a zsírégető hatást.
Ez egy olyan óratípus, ahol a terhelési intenzitás váltogatásával átmozgatjuk a test izomzatát, megdolgoztatjuk a keringési rendszert. Ezen az extra órán fő eszközünk a step pad lesz.
Saját testsúlyos és súlyzós gyakorlatok is várhatóak. Nem koreografált óra, különlegessége a rockos hangulat.
Óra végén következik a nyújtás, ami szintén nagyon fontos része az edzésnek.
Ha szeretnél részt venni egy nem koreografált alakformáló órán, ahol nehézségi szintednek megfelelő gyakorlatokkal és eszközökkel edzhetsz, akkor ez az óra neked való.
Ha egy igazán zúzós, kemény, rockos hangulatú órára vágysz, akkor itt a helyed. 90 percben szuper rockzene és két energikus edző lesz segítségedre, hogy kihozhasd magadból a maximumot!

Resztoratív jóga
2020. február 29. 18:30 Jázmin-terem
A restorative szó jelentése újjáépítés, visszaállítás. A nevéből adódóan ez az óra típus egy pihentető, regeneráló folyamatokat támogató gyakorlás, mely során a test teljesen ellazul, az elme elcsendesedik és az idegrendszer paraszimpatikus tónusba kerül.
Az óra felépítése a YIN jógához hasonlít.
Picit dinamikusabb bemelegítéssel kezdünk, majd engedjük magunkat teljesen ellazulni a különböző testtartásokban, melyek a gerinc minden irányú átmozgatását is magába foglalja. Ezekben az ászanákban hosszabb ideig, 6-7 percig is benne maradunk, közben eszközöket is használunk, hogy a lehető legkényelmesebb lehessen az adott póz.
A resztoratív gyakorlás:
az idegrendszert paraszimpatikus tónusba hozza, ezáltal segíti a pihenést, emésztést, a szaporító szervek működését, regenerálódást
segíthet alvászavarokon, vérnyomás problémákon, javítja az immunrendszer működését
segíti a szervezet öngyógyulási folyamatait
megélhetjük benne a "semmittevést", amire az elménknek nagy szüksége lenne a regenerálódáshoz
javítja a testtudatot és általában a tudatosságot
Az órán öltözz rétegesen, legyen nálad meleg pulcsi, zokni.

Szoptatásra felkészítő beszélgetés
2020. március 8. 9:00 Barack-terem
A várandósság során sok változáson megy keresztül a test. Az egyik ilyen, hogy a mellek felkészülnek a kisbaba táplálására. Szülés után egy gyönyörű időszak következik: a szoptatás. Fantasztikus az emberi test, hiszen azzal a tejjel táplálhatjuk babánkat hosszú hónapokon át, amit a mi testünk állít elő.
Ha szeretnél többet tudni, hogyan táplálhatod a babádat, hogyan alakul a szoptatás közvetlenül szülés után, illetve milyen nehézségekkel találkozhatsz és ezeket hogyan oldhatod meg, akkor várunk szeretettel egy bensőséges beszélgetésre a témáról. Nagyobb testvér is nyugodtan veled tarthat.
Beszélgetés vezetője: Kultsárné Kálmán Évi, szoptatási segítő, Kismama torna oktató