Maya Fitness Home


Maya Fitness Extra Programok

Az órarendtől eltérő, vagy az órarendben szereplő, de különleges órákra (Hétközbeni-Hétvégi Extra óra, Bemutató óra, Tanfolyam, Tábor, Rendezvény) az alábbi adatlap kitöltésével lehet regisztrálni.
Extra alkalmakon az 50%-os kupon NEM használható fel!Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni. Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, az a visszaigazoló e-mail-ben, vagy a foglalásai lekérdezését követően kapott e-mail-ben szereplő "Regisztráció törlése" link-et használva MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki a jegy árát. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!


Óraleírások a rendszeres órarendünkben nem szereplő extra órákról

KOMPLEX prehabilitáció
2020. április 4. (szombat) 15:15 Jázmin-terem
A prehabilitációs óráim célja a helyes mozgásminta kialakításához szükséges ízületi mobilizálási technikák, fasciális nyújtások, és az általában gyengülésre hajlamos izmok aktiválása, funkcionális mozgásminta tanulás. Ha helyes a mozgásmintád, az azt jelenti, hogy fájdalommentesen és könnyedén, energiatakarékosan mozogsz, legyen szó akár hétköznapi tevékenységről, akár edzésről.
Mire számíthatsz?
Teljes testes SMR henger, az összes ízületre kiterjedő mobilizáció és nyújtás, az egyes régiókhoz tartozó legfontosabb izmok aktiválása, illetve teljes testes feladatok, propricepciót, egyensúlyt fejlesztő gyakorlatokkal megspékelve.
Ajánlom az órát, ha:
van olyan ízületed, izomcsoportod, izomláncod :-) amelyről tudod, hogy be van szűkülve, feszes
ha úgy érzed a szokásos csoportos órákon kevés a nyújtás
ha időnket fáj a térded, csípőd, derekad, hátad, nyakad
ülő munkát végzel, vagy sokat fordulsz azonos irányba
rendszeresen hordasz magas sarkú cipőt
egyoldalú sporttevékenységet végzel pl. fallabda, tenisz
zongorázol, hegedülsz, gitározol, stb.
fizikai munkát végzel, sokat emelsz
rendszeresen futsz, könyvek fölött görnyedsz
napi 20 percnél többet ülsz autóban
keményen és rendszeresen edzel, és időnként fájdogál itt-ott
nem vagy biztos abban, hogy helyesen hajtod e végre az edzéseden a gyakorlatokat
gyesen vagy otthon a kicsivel, vagy szoptatsz
még soha nem voltál egyetlen fitnesz órán sem, és biztos alapokkal szeretnéd kezdeni