Maya Fitness Home
Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni. Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, az a visszaigazoló e-mail-ben, vagy a foglalásai lekérdezését követően kapott e-mail-ben szereplő "Regisztráció törlése" link-et használva MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki a jegy árát. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!


Óraleírások a rendszeres órarendünkben nem szereplő extra órákról

Hangfürdő és gongmeditáció
2020. augusztus 30. (vasárnap) 18:30 Jázmin-terem
Szeretettel várunk Benneteket egy közös, kellemes vasárnap esti rezgésre és ellazulásra! A Hangfürdő és gongmeditáció megszabadít a stressztől, tökéletesen alkalmas a mindennapi rohanás utáni relaxációra.
A GONG, az ÓCEÁNDOB, a TIBETI TÁL és a TINGSHA hangja összhangba hozza saját rezgésünket az univerzum rezgésével.
A hangfürdő alatt a test ellazul, a fej elcsendesedik, és a szív megnyílik. Összhangba kerül a test és a lélek energiája. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás, és a lelki terhek elengedése.
A meditáció során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk - fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.
Minden hangfürdő más és más, hiszen lényegében az a tér hozza létre, amit közösen megteremtünk, és így mindenki azt kapja benne, amire éppen oda hívta az élet. A meditáció témái a szeretet, elengedés, konfliktuskezelés, a változások kezelése, megbocsátás többek között. A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni.
Zárjátok velünk a hétköznapokat ezzel a csodálatos programmal!
A meditáción mindössze kényelmes viseletre lesz szükségetek.
NEM AJÁNLOTT epilepsziás és pacemakeres betegeknek, valamint várandósoknak a harmadik trimeszter előtt.
A meditációt tartja: Minya András

Szoptatásra felkészítő beszélgetés
2020. szeptember 13. (vasárnap) 11:00 Barack-terem
A várandósság során sok változáson megy keresztül a test. Az egyik ilyen, hogy a mellek felkészülnek a kisbaba táplálására. Szülés után egy gyönyörű időszak következik: a szoptatás. Fantasztikus az emberi test, hiszen azzal a tejjel táplálhatjuk babánkat hosszú hónapokon át, amit a mi testünk állít elő.
Ha szeretnél többet tudni, hogyan táplálhatod a babádat, hogyan alakul a szoptatás közvetlenül szülés után, illetve milyen nehézségekkel találkozhatsz és ezeket hogyan oldhatod meg, akkor várunk szeretettel egy bensőséges beszélgetésre a témáról. Nagyobb testvér is nyugodtan veled tarthat.
Beszélgetés vezetője: Kultsárné Kálmán Évi, szoptatási segítő, Kismama torna oktató

AMRAP
2020. október 3. (szombat) 18:00, Levendula-terem
AMRAP = as many round as you possible in X minutes = annyi menet amennyi csak lehetséges adott idő alatt
Az AMRAP magas intenzitású edzéseken alkalmazott edzésmódszer. Hatása attól függ, hogy milyen típusú gyakorlatokat végzünk.
Ezen az órán 10 perc bemelegítés után 30 perc AMRAP-ra számíthatsz.
1 AMRAP 10 perces lesz. 10 perc alatt a megadott ismétlésszámmal végzed a különböző gyakorlatokat, melyből annyi kört végzel el, amennyit csak tudsz.
Előnye, hogy a saját ütemedben dolgozhatsz. Az intenzitást és az ellenállás nagyságát is megválaszthatod saját erőszintednek megfelelően. A feladatokat megmondom előre, tudni fogod, így csak magadra figyelsz a végrehajtás közben. Ha szükséges, adok módosítást vagy választhatsz kisebb, nagyobb ellenállást, a lényeg hogy a 3x10 percet végig tudd csinálni helyesen a saját edzettségednek megfelelően.
Természetesen a 10 percek között lesz egy kis pihenő. A gyakorlatokat úgy állítom össze, hogy a 30 perc alatt az összes izomcsoportot átdolgoztatjuk.
Az órát SMR hengeres lazítással zárjuk.